Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 968
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 915
Вечерята й е мн прилична и приятна на фона на отминалите до момента.
+1  Peace

# 916
  • somewhere near the sea
Потресаващи са анализите на Явор.  ooooh! "Пръжка върху филийка" Ами ти какъв бълвоч даде, бе пич?

# 917
Вечерята й е мн прилична и приятна на фона на отминалите до момента.

Абсолютно. С Ваня ще си делят първото място май.
Аз баници не точа и не мога да се изкажа как се прави, обаче нейната бухна и изглеждаше много добре.
Основното като идея също ми хареса, но месото не видях как го завърши, просто го задуши ли?
Филийката трябваше да бъде нещо като канапе, но гостите явно не го разбраха това.
Постара се момичето, въпреки липсата на мозък и сготви сама и с желание, трябва да и се признае.

# 918
Мале, този Явор всяка вечер ли е напушен  #Crazy не знае ли че му личи и се излага или просто не му пука Sad

# 919
  • София
Мале, този Явор всяка вечер ли е напушен  #Crazy не знае ли че му личи и се излага или просто не му пука Sad
Очите му червени, светят, влачи.Не знам как изглеждат напушените, но бих решила,че е такъв.

# 920
Що викате,че Моника е глупава, като тя казва обратното Laughing

# 921
E, ne! Stop това с облизването на ножа.. и с липсата на прибори за десерта... Shocked

Чудя й се на Анита какво мрънка. И аз не обичам да ям с едни и същи прибори, но просто бих помолила домакинята да ми даде чисти или да  ми измие приборите преди следващото ядене

# 922
Липсата на виличка/лъжичка за десерта е голям пропуск, много мразя с една вилица да ям основно и десерт, по-точно никога не съм го правила.

# 923
Мале, този Явор всяка вечер ли е напушен  #Crazy не знае ли че му личи и се излага или просто не му пука Sad
Очите му червени, светят, влачи.Не знам как изглеждат напушените, но бих решила,че е такъв.

Всъщност и аз, но не ми изглежда пиян, та за това реших, че е другият вариант. Изпуснах почти всичко, освен баницата и коментара на Явор. Ще наваксам в нета да видя вечерята. Явно се е справила по-добре от колежката си

# 924
  • София
Е как пък във всеки сезон на някой му спира тока. Няма ли да измислят някой друг екшън.

На Явор не му беше проблема с вида на порцията, ами май размера ѝ.

# 925
Ваня ли води в класирането?
Колко точки получи Моника?

# 926
  • София
Ваня ли води в класирането?
Колко точки получи Моника?

Моника получи 30 точки.

# 927
  • До морето
Тоест е под Явор, така ли? Егати!

# 928
И аз не бих яла десерта със същата вилица. И все пак добре се справи, баницата изглеждаше ок. А салатата каква беше, че изпуснах?

# 929
Големи комплексари тази седмица и супер неадекватно оценяване Crossing Arms Моника може да е всякаква, но се постара и готви сама, тя и Ваня трябва да водят в класирането. Peace А грозната леличка излезе и злобна и завистлива . Sick

Общи условия

Активация на акаунт