Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 941
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 960
  • I Love You 3000
Манчев, обаче нещо му е зор да коментира Simple Smile  Mr. Green

Едит: "СамоТО ДОМАТИ си пуска ДЖУСА!"
Търкалям се по пода зверски!:)

# 961
"Самото домати си пуска джусъъ", тая ще ме довърши. hahaha

Много е хаотична, изобщо не знае какво прави.

Десертът въобще не ми харесва, вода с чия и рачел от тиква, никак не е вълнуващо.

# 962
  • София
Не разбрах къде готви?

# 963
Манчев, обаче нещо му е зор да коментира Simple Smile  Mr. Green

Едит: "СамоТО ДОМАТИ си пуска ДЖУСА!"
Търкалям се по пода зверски!:)

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тъкмо влязох това да напиша.

# 964
Явор ми прилича на някакъв смешен анимационен герой Laughing

# 965
  • I Love You 3000
Ваня и Явор как сложили тези пешкири , като че ли на баня ще ходят  hahaha hahaha hahaha Усещам , че тази вечер ще се напикаем от смях  Joy Joy Joy

# 966
Цяла вечер "ауу, ауу". То са чупки, то е фукни, то е префърцуненост... Ауу, Манчев, какво ще кажеш? Милата, иска ѝ се да е на 20. Най са ми смешни жени на 50, които се държат като 25-годишни.

# 967
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Тая май не се преоблече.... newsm78 ooooh!

# 968
  • София
В Щатите продават готов ягодов дресинг за салати.

# 969
Киноата я харесвам, но чията ми е пълен ужас, остава по зъбите и за мен е отвратителен продукт, колкото ще да е полезна.

Айде, нов бисер от Калинчето тоя път: Камемберг, пак като не е Теракота, добре. Joy

# 970
КамемберГ hahaha hahaha

# 971
Харесаха се нещата на Анита, може би тя ще спИчели. Явор може да й даде 8 за разнообразие.

# 972
Домогенен камемберг от теракота. Mr. Green

# 973
  • I Love You 3000

КамемберГ (КамеНберГ, чух аз Mr. Green ), Домогенна смес, ДоматиТо си пуска Джусъъ бият Теракотата за сега!  hahaha hahaha hahaha Напикавам се от смях, но това е опасно! Страшно е за нацията!  ooooh! Как е възможно да има толкова простоТА в тази наша държавица?! И това са ПР-и и някакви миски. Все хора, който по един или друг начин ни представят пред света. Тези хора излизат и ни показват с ДоматиТО с ДжуС, КамеНберГ и Теракоти. Sick

# 974
  • София
Тази жена е еманация на кича, но честно казано започна да ми става симпатична с нейната сърдечна простоватост и щедрост /не само, защото им раздаде подаръци!/.
Двамата мъже я иронизираха преди вечерята, но това не им попречи добре да си хапнат!  Joy

А Ваня да се научи да получава подаръци...  Whistling  Недоволството да го сподели, като се прибере при жена си!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт