Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 809
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 080
  • somewhere near the sea
От „кухнята“ на предаването признаха, че вечерята на Мисис Мейзе … ормата в България

KaPaMeJl, на същото мнение съм за Ваня. Все кусури, все недоволен, държание на примадона. Аз затова по-горе го призовах да спре да участва в реалити, защото не останаха, а и вече започна да става досаден.

# 1 081
И аз ще си направя сайт, който да бълва хвалебствени статии срещу заплащане.  Mr. Green

# 1 082
Ефектна и луксозна бормашина - добре звучи!  Mr. Green
Щом е поднесено от някой VIP и ла*но да е, ще е луксозно и ефектно.  Joy Ба си тъпотиите пишат по тия сайтове ooooh!

# 1 083
Анита хем се оплаква, че разорена, хем си раздаде целия хонорар за подаръци и платени статии Mr. Green

# 1 084
И аз ще си направя сайт, който да бълва хвалебствени статии срещу заплащане.  Mr. Green

И аз, и аз!  Joy
Големи простотии, наистина.

# 1 085
Авторката/ът Елза Парини също е от Варна и ако не се лъжа, от обкръжението  на "гърдестата българка", така че напълно нормално да я възхвалява. Противна и нечистоплътна ми е, и това си е.

# 1 086
Сега разбрах, че има и българки без гърди. Crazy Авторът на статията сигурно е искал да напише "едрогърдестата", но откъде толкова акъл.

# 1 087
  • ВАРНА
 Елза Парини участваше в друг формат заедно с Шмайзера...някакви ПепеляНки май.А Кирето и е съсед във Варна.А Рамзи от завист си е скъсал дипломата ...

# 1 088
Ако съм на КАТ на местото такава глоба ще им друса за минаване през тревни площи, че чак свят ще им се завие. Аман от селяни и парвенюта представяни за ВиП персони.

Права съм за произходът на Анита, за това и подаръкут и от фермата в този регион беше.

# 1 089
У нас млякото и сиренето,а отскоро и кашкавалът на Алфатар са ни любими,така че на Явор подаръчната кутия си е много добро попадение.  Peace

# 1 090
  • София
Аз да питам, че не видях много добре: Ваня, верно ли взе бормашина?! #Crazy Истинска , не играчка? За какво му е?! newsm78
Joy
Ами, първото за което се сещам е... защото е мъж! Whistling
Сигурна съм, че всеки мъж има в гаража или в килера ПОНЕ набор от отвертки, бормашина и/или гедоре.... а някои и още бая неща от този род...  Wink

# 1 091
Е, защото е мъж. Все едно мъж=притежател на бормашина. В нас притежателят на инстурментите съм аз и аз ги купувам, не че той не би ползва, но аз им се радвам повече, хаха. Обичам да си закачам картините сама.  Joy hahaha

# 1 092
А какво да направи? Нали е подарък! Дори и да не му трябва или да не я иска, не върви да я откаже все пак.

# 1 093
  • София
Е, защото е мъж. Все едно мъж=притежател на бормашина. В нас притежателят на инстурментите съм аз и аз ги купувам, не че той не би ползва, но аз им се радвам повече, хаха. Обичам да си закачам картините сама.  Joy hahaha
Joy
"В наше село идентичен случай"... Освен изредените от мен, които са си лично притежание на ММ  и аз си имам "инвентар"...  от машина за циклене, до лазерна ролетка и лазерен нивелир....  Joy
А относно Ванката, ами не е зле да може да направи някоя и друга дупка  Mr. Green /с бормашина/ и той, милият... може пък да му се отрази в положителен смисъл на дамското вечно мрънкане, знае ли човек... /и като си помисля, че му бях фен в Сървйвър... Embarassed/

# 1 094
Човекът е по ритането на топка, не по дупченето с бормашина Laughing
Със сигурност има пари за всякакви майстори, а и като знаем жена му каква оправна българка е, сигурно и чук, и бормашина може да върти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт