Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 910
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 990
КамеНберГ-а ми води класацията в тоя сезон! ooooh!

# 991
  • I Love You 3000
Аз продължавам да питам: Кой му е продуцент на предаването, този сезон?
Не ми прилича да са същите от минали сезони. Толкова простотия и малоумщина на килограм се лее, че не е истина  ooooh! . Много ми прилича на похватите на БигБрадърските продуценти. Ако са те , спирам изцяло да гледам! Сериозна съм.

# 992
Като парадират с възможност да ядат теракота и камеНберГ по-честичко, да бяха прочели поне етикета на продукта  ooooh! (за книги нЕмаме претенции)

# 993
Аз познах на Десислава Майк, на Ива Екимова дъщерята и на Бони...по кухнята я познах.

# 994
Госпожа "на доматито джуса" се опита да усмърти гостите си с количества. Мярка няма никаква, в нищо - признак на много ниско ниво.
Като цяло - отвратителна седмица.

Другата седмица и аз ще съм пас.

# 995
Ще взема и аз да го изгледам Бахаров да видя как ще ми въздейства на мен  newsm78.

Сакън, Росииии, недей ....Едва ли ще издържиш... цигара на плота, бира, две ръце потопени в купата и бъркат салата....лигавенееее.... ooooh!  не си заслужава, не си го причинявай сама. hahaha

Издържах,душа,геройски  Party #Crazy !
За такъв като Явор баба ми би казала с една дума-писюрин. Naughty
Изобщо не смятам,че се е представил нарочно така,просто си е такъв.
Не виждам какво толкова странно има да го разпитват за брат му,нали той е най-близо до него и е нормално да сподели с две,три думи каквото го питат.
Просто Явор има голям комплекс от брат си и това поведение -шутовско-непукистско-палячовско е някакво глупаво желание да се заяви-ето,аз съм различен от него.
Тези салати,особено зелената някой може да ме принуди да ям само ако ми опре пистолет в челото-много гнусна история.На всичкото отгоре за Ваня това беше вкусно. Whistling
И такава халва с брашно чувам и виждам за първи път,някой опитвал ли е да каже вкусно ли е.Аз с грис обожавам,но с брашно ми е много странно....

Анита изненадващо не ме подразни нито веднъж за тези 5 дни ,дори кичът й не ми пречи,може би защото не е злобна,стои ми естествена в реакциите си,дори и когато са малко детински.
Хареса ми вечерята.Не знам дали са излапали целите питки камамбер,ама сигурно не са се стърпяли и после ох,тежко ми е.
На фона на представянето на останалите някак закономерно грабна плакета.
Другата седмица с тези дечурлига май ще ми е скучно,но да видим.
Не можеше ли да ни спестят големите тъмни зомби кръгове под очите на Екимова,два пъти в сезон е жива мъка.

# 996
Да, направо е плашеща.

# 997
В Хаваи не посрещат така гостите, а в ЛВ не раздават пури...много филми е гледала.
а какво дири дъщеря и там? Това ли е целта, да си покажеш детето  newsm78
Мили хора...така говорят в района на Дулово.

Това с кърпите на главата и пешкирчетата за подарък....малко множко ми идва.
А и Манчев накрая, американска вечеря с български привкус....много далеч от действителността

# 998
  • I Love You 3000
Аз да питам, че не видях много добре: Ваня, верно ли взе бормашина?! #Crazy Истинска , не играчка? За какво му е?! newsm78 А на момичетата какво даде? Само на Явор видях млеката и сирената и ми стана жал. Той човека очакваше октоподи, лангусти и т.н., те накрая го пратиха да си ходи, с един кашон "кърма".  Mr. Green

# 999
Chris_Ch, Моника получи едногодишна карта за фитнес.  А аз не разбрах Калина какъв подарък получи?

Стигнах до извода, че българският на Джаферович е в пъти по-добър от този на участничките. Как може? ДОмогенна смес - Моника, доматитО и пазаря - Мейзер, камемберГ - писателката...

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 02:00 от Анонимен

# 1 000
Олд скул прадъкшънс на Нико Тупарев. Всеки епизод започва с тяхното лого.

# 1 001
  • I Love You 3000
Олд скул прадъкшънс на Нико Тупарев. Всеки епизод започва с тяхното лого.
Ами не съм го хващала отначало явно  Blush Това е същият , който продуцира Брадъра , нали? Сега вече ми стана ясна доминиращата простотия на участниците.  Sick Дълбоко разочарована съм. Ако си бяха останали на старото дередже, може би по - нормални  и интересни хора щяха да идват. И щяха да се представят в пъти по - добре. Сега вече никакъв шанс да видиш някой интересен и наистина преуспял човек. Те тези с акъла бягат от Брадъра и манипулациите му. Язък! Все още имаше известни личности , който бих искала да видя в това шоу. Но сега като знам това предпочитам да не участват.

# 1 002
Да, същите са, мисля, че правят вече само Вип-а, защото за обикновения имаха някакви спорове за правата и не знам си какво... не съм се задълбочавала.
А първите сезони на Черешката бяха на Паприка латино и имаше по-нормален вид тогава. Обаче из нета пише, че Паприката станала собственост на MTG, която пък е собственик на Нова. Изобщо, голямо премятане на едни наши хора и едни пари.

# 1 003
  • somewhere near the sea
"теракота", "каменберг", "домогенна смес"- това са за мен забивките от тая седмица.

# 1 004
  • София
Chris_Ch, Моника получи едногодишна карта за фитнес.  А аз не разбрах Калина какъв подарък получи?

Мисля, че бутилка алкохол получи. Не разбрах какъв обаче.
бормашината беше странен подарък.

Общи условия

Активация на акаунт