Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 914
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Аз да питам, че не видях много добре: Ваня, верно ли взе бормашина?! #Crazy Истинска , не играчка? За какво му е?! newsm78 А на момичетата какво даде? Само на Явор видях млеката и сирената и ми стана жал. Той човека очакваше октоподи, лангусти и т.н., те накрая го пратиха да си ходи, с един кашон "кърма".  Mr. Green

Смятам, че всеки мъж трябва да притежава бормашина. Не за друго, а за да опровергае твърдението, че "един пирон не е забил в тази къща". За да се забие пирон (дюбел на стена, за да се закачи някоя тежичка картина), човек има нужда от бормашина. Peace

Много е тъпо да се критикуват подаръци. Като не ти харесва - изхвърляш го, какво по-лесно от това? Явор пък най-малко заслужаваше какъвто и да било подарък, тъй като доста явно подчерта, че тази компания не му е по вкуса.

# 1 006
  • Sofia
Халва от брашно,олио и захар правят турци/помаци по празници. Яла съм,не е нищо особено,харесвам повече грис халвата.

# 1 007
  • ГО
Не можах да гледам епизода, хванах само началото, как Киро мина през тревните площи, някаква ужасена котка и един смачкан конус, ама то това ми стигаше. Като чета коментарите ви, лошо ми става  Joy

# 1 008
  • somewhere near the sea
Анита май пазарува, готви и посреща гости все с едни и същи дрехи. Те сигурно са специални- не попиват миризма и пот.. newsm78 И черни коси, неприбрани, размяташе през цялото време...

# 1 009
"теракота", "каменберг", "домогенна смес"- това са за мен забивките от тая седмица.
A този, който е казал "теракота", какво е имал предвид? Май съм пропуснала този момент.
Панакота може би?

# 1 010
  • София
"теракота", "каменберг", "домогенна смес"- това са за мен забивките от тая седмица.
A този, който е казал "теракота", какво е имал предвид? Май съм пропуснала този момент.
Панакота може би?
Рикота

# 1 011
Нерде теракота, нерде рикота...  Crazy

# 1 012
  • Sofia
Какво е нерде?

# 1 013
Халва от брашно,олио и захар правят турци/помаци по празници. Яла съм,не е нищо особено,харесвам повече грис халвата.
Майката на Бахарови е туркиня, а той май спомена, че го знае от баба си, има логка.

Със сигурност предпочитам грис или сиромашка халва пред блудкавата чия, ама нали сега е модерна.

Ама теракотата е от седмицата на Ива Екимова не е от тая седмица. За мен хитът е за доматиту си пуска джусъ.

# 1 014

Буквало в превод къде, където.

Не си ли чувала израза "Нерде Ямбол, нерде Станбул?

Или това беше шега?

ПП По темата - първенющина без мяра. Манджурляк както в готвенето, така и в посрещането, изненади и пр. Че даже е голяма гордост да не спазваш и правилника за движение!  ooooh!

# 1 015

Изразът "Нерде Ямбол, нерде Стамбул" се използва за съпоставка на две несъпоставими неща.
Ползвах го за ''теракота'' и ''рикота'' със същото значение.  Peace

Теракотата явно е била на Екимова. Ясно защо не съм чула думата. Не бих си причинила Ива Екимова.  Mr. Green

# 1 016
  • Sofia
Не съм го чувала този израз...мерси за разяснението Wink

Не знаех и че Бахаров има турска жилка...ето откъде знаел така добре турски език/в Под прикритие/

Относно подаръците Калинка беше най-ощетена.
На Ваня все ще му влезне в употреба, семеен мъж е....
Фитнес карта за година е страхотен подарък.
Явор също се изкефи на млечните продукти,ще си ги хапнат със съквартирантите.

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 11:42 от Doli

# 1 017
Тоя сезон поне на лафове се наслушахме.  Laughing
"Самото домати си пуска джуса" ми е номер едно за сега.  Sunglasses
Много хаотично ми беше някак си снощи всичко - от пазаруването, през готвенето, до сервирането. Очаквах повече стил от фрау Шмайзер.  Crossing Arms

# 1 018
Анита май пазарува, готви и посреща гости все с едни и същи дрехи. Те сигурно са специални- не попиват миризма и пот.. newsm78 И черни коси, неприбрани, размяташе през цялото време...
Мхм, ама като сготви каза: сега отивам да се приготвя, за да си посрещна гостите и аз си рекох - ей ся ше се барне с една рокля с гол гръб и ще покаже щедро дадености, а то...

# 1 019
Да, цяла седмица( даже и на стадиона) беше с рокли, на нейната вечер с някаква разпусната тениска.
И мен мен ме изненада с това. Очаквах да видим последен писък рокля с гол гръб, голи гърди.. Mr. Green
Мисля, че това беше с цел да лъсне чАдото, което не помня как беше облено, но е хубавица!
А може и след хаоса да не и е останало време.

Общи условия

Активация на акаунт