Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 312
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 910
За пореден път се убеждавам, че се чете избирателно. Споменах кухнята, единствено и само в контекста на нейните претенции. Възмути ме, на фона на демонстрирано превъзходство и надменност. Никога не бих си позволила иначе да я коментирам. Та чак и етикети за снобизъм се залепиха. Но явно си избирате част от текста.  Нейсе.

# 2 911
За пореден път се убеждавам, че се чете избирателно. Споменах кухнята, единствено и само в контекста на нейните претенции. Възмути ме, на фона на демонстрирано превъзходство и надменност. Никога не бих си позволила иначе да я коментирам. Та чак и етикети за снобизъм се залепиха. Но явно си избирате част от текста.  Нейсе.

абсолютно подкрепям  Peace

# 2 912
  • София
харесвам Рут, разбира се, като всеки човек, не е перфектна, и на мен ми идва в повече самочувствието й, ама много се е запуснала, само на 26г., а е като лелка, за кулинарните й способности мога да кажа само Браво
Жените се "запускаме" само по две причини: или когато сме нещастни, или когато сме щастливи и любимият ни мъж, непрестанно ни казва "всякак те обичам"! А Рут не ми се вижда нещастна в този момент!  Whistling
И аз знаех, че не съм особено секси през бременността си, но толкова успокояващо звучеше "ти си ми най-хубавата"...  Embarassed
Може да има и трета причина да се "запуснем", но аз поне не се сещам за такава...  Grinning

# 2 913
птица, ти хем казваш, че не си гледала х у з, хем питаш къде сме го видяли, след като изрично написах аз къде съм го видяла - в х у з предавания. Някакво противоречие срещам в поста ти, но ако бях гледала само Черешката, щях да харесам Рут.
Именно!
Няма противоречие Peace Изразявам изненадата си от някои обидни коментари в тази тема относно представянето й в това предаване.

# 2 914
E, извинявай ама само днес се държа нормално.

Другите вечери не беше толкова бяла и добра ...

Дали пък точките не оказват влияние? 

# 2 915
А що пропусна, че съм написала, че си заслужава 40те точки, че й е било по-балансирано готвенето от Воче, че харесвам предястието и т.н, а си болднала това, дето съм го написала, че по принцип няма как да я харесам? Демек, ще пропусна обективната ми оценка за представянето й в това предаване?
Скрит текст:
И за негледалите х у й - Рут нарече Марта "изрод скапан". Само това ми стига дори, а то не беше само то. Нито харесвам Марта, нито ме интересува, но такова изказване, показва всичко друго, но не и възпитан, млад човек.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 22:45 от be under repairs

# 2 916
  • София
Според мен Рут не се е запуснала, тя открай време изглежда по-възрастна, прически смени, пластични операции направи, но определено не ѝ се получава. Трябва да си смени стилистите.

# 2 917
Вe under repairs, ама аз въобще не визирам теб с поста си и не споря с твой коментар! Просто това е впечатлението ми от 4 дни. В темата много хора се изказват доста злобно за нея, без тя да дава поводи за това.
Добре е да сме обективни! Аз например, никак, ама никак, не харесвам Воче от участието й в ББ. За мен това е една истерична, злобна и неконтролираща се жена, но като се държи мило и внимателно в това предаване и като се представи добре с вечерята си, защо да викам на черното бяло.
(ооо, ако само това е казала Рут, с мед да я намажем Laughing воче какви ги говореше и вършеше в брадъра ooooh!)

На Воче и Мира им е горещо, вероятно защото и двете навлизат в една деликатна възраст.
Мира май е по-млада, но при някои подранява.

Рут си е правила пластични операции Shocked На 25 години! Какви и защо?

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 23:02 от птица

# 2 918
А може и да са пийнали малко повече и ако не пият по принцип, (а Мира дава вид на непиеща) им става така топло.  Laughing Виждала съм жени така да им става, от много малко алкохол и дори целите стават червени.

Скрит текст:
За съжаление и аз се разочаровах от Воче тогава  Sad, но поне готвенето й ми харесва

# 2 919
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Това, че сготви добре, не може да се отрече, както и го написах. За разлика от много пишещи тук, мога да направя разлика между готвенето й, и показаното безпардонно поведение в предишни формати, показващо едно злобно и невъзпитано момиче. За мен това " да бъдеш себе си", не означава да си невъзпитан, да нагрубяваш, да обиждаш, да демонстрираш някакво превъзходство, което дори нямаш. Ако ти не можеш да правиш разлика между тези две нещо, това съвсем не е мой проблем. Оценъчност, драматизъм и назидателност имаше в твоя пост, който според мен демонстрира подобно на нейното ниво. Всеки със стандартите си  Wink

Тук в този форум какво коментираме, моля!
Характерите на участниците или уменията им в кухнята!
Или какво сме видели в някакви си други формати... 
А твоята ''Оценъчност'' на моя пост...... ooooh! Joy

# 2 920
Рут има корекция на носа.

# 2 921
# 2 922

Тук, в този форум, коментираме кой каквото си иска. Едни си говорят за бебета, други си говорят в клюкарника, трети си пишат рецепти, други за носа на Рут, за децата на Иво, за болести, за радости и т.н.

# 2 923
  • София
Тук, в този форум, коментираме кой каквото си иска. Едни си говорят за бебета, други си говорят в клюкарника, трети си пишат рецепти, други за носа на Рут, за децата на Иво, за болести, за радости и т.н.
Всъщност си абсолютно права   Peace но има и много грозни включвания! И напълно тенденциозни и обикновено без връзка със ставащото!  Thinking

# 2 924
Аз разлика в носа не виждам. И на двете снимки ми изглежда един и същ. Дори на първата е по-хубава, но там е и по-младичка.

Хайде сега, не се карайте заради тях, де Naughty Те си участват в предаването, рекламират се, правят си кефа една седмица, похапват на аванта, возят се в лимузина, взимат и хонорар, а ние тук се джавкаме  smile3527

Общи условия

Активация на акаунт