Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 249
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 955
Роклята на Рут не прилича на това нещо. Вече съвсем тра-ла-ла стана.
И аз имам такива рокли, чудо голямо, имат кройка на дълга риза, която се носи с колан. ШОГ!

# 2 956
Въпреки че не я харесвам особено много, Рут се справи добре с вечерята.
Прекаленото превъзнасяне на "каките" обаче ми се стори доста странно.
thumbsup
Прилично се държа Рут през цялата седмица, но и още три седмици да я дават в Черешката, едва ли ще я захаресвам.
Камелия Воче също не я харесвам особено, но ми направи впечатление, че на всички даде десетка...ако не бъркам, де. Тя поне не си правеше дребни сметки за един нищо и никакъв плакет...

# 2 957
Е, то ако всички дават 10 точки на всички, няма никакъв смисъл да си дават никакви точки. Просто Манчев да раздава на всеки по един грозен плакет и мир.

# 2 958
То пък много важно, че си взел плакет от Черешката  Whistling

# 2 959
Ако Рут искаше да си гарантира спечелването щеше да смъкне доста повече точки на Воче, тя самата няма как да е сигурна, че на нея ще дадат 10-ки всичките.
Аз пък не разбирам защо всички трябва да дават 10 и някой като даде 9 и веднага - зъл план, саботаж. Ми да речем , че е очаквал да е малко по-добра вечерта, затова не я оценява като перфектна.

# 2 960
Е, то ако всички дават 10 точки на всички, няма никакъв смисъл да си дават никакви точки. Просто Манчев да раздава на всеки по един грозен плакет и мир.
По принцип е така, но в случая и аз бих гласувала като Воче, без значение, че участието ми е през тв екран. Защото в три от дните(Фицата, Воче и Рут) преглъщах като недохранено чаве, а по време на градинската вечеря на Инджев така се прехласнах по райското кътче, че и на чаша студена вода можех да мина. Simple Smile

# 2 961
Така е, един дава 10 за едно, друг дава 6 или 9. Имаше един даваше 1-ци, друг чешит пък даваше май само 2-ки, стратези някакви. Мира Добрева тази седмица също не е много щедра в оценките. Трябваше кака им Лара да е в тая седмица, да видят те кон боб яде ли и изгорели брОскети с нещо...

# 2 962
мантия/манта май се казва подобна дреха
Ааа, тая дума кой я употребява още, престилка си е било винаги, работна престилка и още така и викат.

По скоро на това ми прилича:

# 2 963
  • София
Току що видях реклама за ВИП брадър.Явно обикновените хора нямат нужда от пари, щом правят само за випове.Яко са закъсали виповете, не могат да им смогнат да ги канят по всякакви участия..

# 2 964
Току що видях реклама за ВИП брадър.Явно обикновените хора нямат нужда от пари, щом правят само за випове.Яко са закъсали виповете, не могат да им смогнат да ги канят по всякакви участия..

Скрит текст:
Имат някакви неразбории с лиценза за обикновения брадър, не могат да го разделят (поне такова инфо се тиражираше доскоро) и затова не го правят, явно Нова не може/не й е изгодно да сключва договор с другите продуценти. На мен обикновен ми се гледа много повече, ама не като миналата година онова НЕЩО, ами цял нормален сезон. Но не би.

# 2 965
  • София
Скрит текст:
Е, то лиценза не е ли един за целия брадър?Значи за луксозния нямат проблеми, а за обикновен имат? newsm78

# 2 966
Май ни трябва тема за брадъра вече, има клюки за новия сезон, ама тука не е удобно, нек'си.

# 2 967
Направете тема /бих направила, но не мога/ и ако може линк!  Hug

# 2 968
  • София
Е Къртицата не фотошопваха разговори,а ги даваха в целият им "блясък".Та от тогава Рут е неприятна и арогантна,самочувствието й беше до небето - Аз,аз,аз.Живяла съм тук,видяла съм това,а ти коя беше? Имаше две момичета от провинцията,на които се гледаше (от Рут и Калканджиева) като второ качество и дори бяха наричани "селянки дошли от някъде си"(Варна и Бургас).Имаше и пиянски вечери,в които Рут вилнееше,обиждаше...много грозна картинка.А,и докато си имаше гадже навън,се натискаше с един във формата,след което гаджето я заряза публично и дори Рут се оказа бременна от вече бившия(дори пропускаше някои от мисиите) и след Къртицата абортира по нейно желание.Стана и скандал с Иван и Андрей,нещо за пари и хонорара й,че са й платили,да разкрие,че е бременна и смята да абортира,а тя ги обвиняваше,че й нарушавали личното пространство.Дори тогава,Иван й напомни,че се е продала и тогава вече млъкна.
Въобще Рут в Къртицата беше голяма излагация за нея.
Рут и в Музикална академия имаше изцепки и надъхване. Караха се с Кичка Бодурова, Рут я предизвика на музикален двубой, все имаше мнение и се държеше нагло, нямаше уважение към признатите и по известни от нея естрадни изпълнители.
Иначе постара се, сготви в черешката добре се държи, незнам дали заслужава все пак 40т, ама щом са рекли...

Може би човек, който не е гледал тези две риалити предавания, би приел тези постове за коректни, но аз съм ги следила и двете и ми се струва, че фактите ви се изкривяват през призмата на времето.
Относно забележката за фотошопа, ако е към мен, снимките от 2013 г. са от някакви събития, не фотосесии - не мисля, че има и грам фотошоп в тях - добри ъгли, може би.
В 'Къртицата' Рут не е наричала Велислава и Марина 'селянки', това беше Жени Калканджиева. Освен това за три месеца, Рут не е имала нито един скандал с хората, с които съжителства в предаването, с изключение към края, когато въпросните две момичета коментираха бременността ите две момичета коментираха бременността ѝ. Не е имала битови скандали 'със съквартиранти', които обикновено сме свикнали да гледаме в такъв тип формати, беше полезна в базата, готвеше им и участниците вътре я харесваха. Цялата ѝ драма дойде отвън (дори това прословуто напиване с Донков, не беше свързано с някой от хоарата вътре), да не говорим, че се доказваше в изпитанията. А колкото до това, че се раздели с приятеля си и прочее, то не беше за нищо, доколкото си спомням тя имаше сериозна връзка с Любо след това.
Конфликтите по-скоро се появиха в "Музикална Академия', защото смяташе, че не всички са равнопоставени и затова, че каза, че журито не е обективно спрямо Прея (от отбора на 'Младите таланти'). Епизодите на предаването и видео с тези конкретни скандали ги има в интернет и може да се види кой кого напада с обидни епитети и кой на кого крещи, албумът й беше разнасян чрез флашка  между 'Легендите'  и тн. Изобщо, във всички предавания, в които Рут е с хора от времето на социализма, се усеща разривът между поколенията и разбиранията им. Тя и цялото ѝ поколение, от което съм и аз, сме вечно обвинявани, че не сме информирани, не разбираме, нямаме право на мнение, 'малки сме още'.  Това породи и сблъсаците с Марта в "Звездни стажанти". Нейните пререкания са били с Кичка Бодурова, дует Ритон, Марта Вачкова...
По принцип, четейки доста от нещата, които Рут поства във фейсбук, не съм съгласна с нея, но конкретно в тези спорове е била права, според мен.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 12:59 от La Vikinga

# 2 969
La Vikinga, ти май си направи регистрация само, за да защитаваш Рути Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт