Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 014
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 3 045
Със сигурност, Воче разбира и има сетива за вкус. В това спор няма. Но чак пък толкоз почти всичко да е гадно  Thinking, при положение, че симпатизирам принципно на Воче, а не на Мира....
+ 1
Доста прекали с критиките Воче,с едни такива свъсени устенца....много зле

# 3 046
  • София
Рут как излобя...изненадата не била нещо непредвидимо... Joy
Оффф ooooh!

# 3 047
Хахаха, гласът зад кадър добре я оправи Рут  Laughing

# 3 048
На всички бяха такива изненадите, с пеене.
Воче е връх на лицемерието. Sick

# 3 049
  • София
Със сигурност, Воче разбира и има сетива за вкус. В това спор няма. Но чак пък толкоз почти всичко да е гадно  Thinking, при положение, че симпатизирам принципно на Воче, а не на Мира....
Аз пък изобщо не симпатизирам на Воче, харесвам по-естествени хора, но за мен е истинско удоволствие да я гледам как готви! Всяко нещо, което съм виждала да прави бих унищожила с удоволствие !!!  Wink
И макар да не е професионален готвач, което не знам по какъв начин е недостатък, Popule
 (!?) Thinking със сигурност е по-добра от доста професионалисти, особено пък от скучния и непрекъснато повтарящ се Манчев!  Wink

# 3 050
Оххххх успокоих се, Воче даде 10, и то се аргументира обективно. И ми се затвърди мнението за Рут, което съвсем не е позитивно... ох милата тя, каква изненада, след като се постара да спечели тя... чак се просълзих, най-накрая от толкоз зор да участва в риалити с награди, ей на, спечели тоз плакет. Дано малко си почине от риалита, след тази "честна и напълно заслужне победа".

# 3 051
  • Варна
Мира по превземки,отнесеност и т.н. ми напомня на Луна(във Вип Брадър).

# 3 052
  • София
Защо мислите, че Камелия Воче не е откровена в забележките си днес? Тя и за вечерята на Рут можеше да се презастрахова, ако държеше да спечели, а вчера я обсипа с комплименти и ѝ даде максимален брой точки, при все, че имаше да си връща за 'инцидента' с пломбата. Според мен на Камелия просто не ѝ харесват ястията днес. А Рут си ги критикува всички отначалото на седмицата, не мисля, че е целенасочено към Мира.

# 3 053
  • София
Мира по превземки,отнесеност и т.н. ми напомня на Луна(във Вип Брадър).
Joy
Не ми е хрумвало, но има голяма доза истина...  Embarassed

# 3 054
  • София
Аз пък изобщо не симпатизирам на Воче, харесвам по-естествени хора, но за мен е истинско удоволствие да я гледам как готви! Всяко нещо, което съм виждала да прави бих унищожила с удоволствие !!!  Wink
И макар да не е професионален готвач, което не знам по какъв начин е недостатък (!?) Thinking със сигурност е по-добра от доста професионалисти, особено пък от скучния и непрекъснато повтарящ се Манчев!  Wink

Ами всеки съди по себе си - аз не намирам нищо особено в готвенето на Воче, защото същите неща, които тя готви, аз също готвя. Виж менюто на Мира тази вечер ме изненада и не съм сигурна, че бих се справила сама (не би ми и хрумнало да правя тези неща) - това е разликата между професионалист и аматьор. Професионалистът готви с размах, експериментира, ползва странни комбинации. Непрофсионалистът готви комерсиално.

Рут поряза Мира, за да вземе черешката. Не беше честно и аз съм разочарована. Не я харесвам и това е.

# 3 055
  • София
Хе-хе, не пропусна с доказването на младите.  Laughing Ех, че мазна душица.

# 3 056
Дребна, е май по-точната дума, йованка.

# 3 057
  • Sofia
Видях,че ще има наесен Вип Брадър,само да не поканят Рут Praynig

# 3 058
  • София
Жана влиза със сигурност. Ако влезе това човече ще бъде феерично.

Хареса ми много вечерята на Мира, макар че ползва помощ и хич не ми допада самата тя. Ама аз почти всичко обичам да ям.

# 3 059
  • София
Скрит текст:
И макар да не е професионален готвач, което не знам по какъв начин е недостатък (!?) Thinking със сигурност е по-добра от доста професионалисти, особено пък от скучния и непрекъснато повтарящ се Манчев!  Wink
... това е разликата между професионалист и аматьор. Професионалистът готви с размах, експериментира, ползва странни комбинации. Непрофсионалистът готви комерсиално.
Shocked Е, ако се опрем на това определение, то Манчев си е абсолютен аматьор!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт