Мога и още да кажа, но не смея, ще ме баннат, но ето първата половина: Мъж, ако го видиш, червата да му се влачат, му кажи....... Повечето го знаят.
Знам как звучи, но много риби има в морето.

Да, съзнавам, че за някой по-млад може да е друго, но затова и казвам, какво толкова, светът не свършва с нито един мъж. Още повече нямат деца. А и независимо от всички поставени тук диагнози от други потребители самата авторка го е написала – ако не беше нервната ми криза щеше да си тръгне. Тя се държи в това състояние, за да го задържи, защото според нея това го спира. Ама няма да го спира дълго, та по-добре да се изправи и да си оправи живота все едно на каква възраст е.
Това пък, че онази му била просто приятелка изобщо не мисля и да го коментирам. Свършиха се мъжете приятели и затова завързва приятелства с непознати за авторката жени. Защото с нея не може да говори. Това е класика. Ако го беше хванала в леглото с нея щеше да каже, че понеже нея не я бива в секса и той нали... И има прекрасни мъже, ама не всички са прекрасни. Като този не е такъв да пътува, няма какво да му се депресира толкова. Ще мине и ще се чуди как е била с такъв.