Отчаяние

• 38 867
  • 338
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бояна, това ние с нашите към 40 годинки вече го мислим, ама иначе, авторката предполагам е в 20те си още. Ако е тип по-привързваща се, и ще го преживее тежко, нормално.

Мога и още да кажа, но не смея, ще ме баннат, но ето първата половина: Мъж, ако го видиш, червата да му се влачат, му кажи....... Повечето го знаят.
Знам как звучи, но много риби има в морето.
Joy hahaha
Да, съзнавам, че за някой по-млад може да е друго, но затова и казвам, какво толкова, светът не свършва с нито един мъж. Още повече нямат деца. А и независимо от всички поставени тук диагнози от други потребители самата авторка го е написала – ако не беше нервната ми криза щеше да си тръгне. Тя се държи в това състояние, за да го задържи, защото според нея това го спира. Ама няма да го спира дълго, та по-добре да се изправи и да си оправи живота все едно на каква възраст е.
Това пък, че онази му била просто приятелка изобщо не мисля и да го коментирам. Свършиха се мъжете приятели и затова завързва приятелства с непознати за авторката жени.  Защото с нея не може да говори. Това е класика. Ако го беше хванала в леглото с нея щеше да каже, че понеже нея не я бива в секса и той нали... И има прекрасни мъже, ама не всички са прекрасни. Като този не е такъв да пътува, няма какво да му се депресира толкова. Ще мине и ще се чуди как е била с такъв.

# 91
Не му е просто приятелка! Водил я е наекскузрии, когато ме е лъгал, че работи, отрича да е спал с нея, но си личи че е ... не съм тъпа, усещах го, колко пъти съм м казвала, че усещам, че има друга но той ми казваше, че съм луда.... и твърди, че нямал нищо с нея, че нямало ида има... в един момент ме обвинява, че аз съм виновна за висчко, в следващия искал само мен ида започнем на чисто! А до онзи ден се кълнеше как не би посмял да бъде с друга, ако не сме разведени, но ето факт - за всяко нещо ме е лъгал! Аз не мога да преглътна това, което е направил, особено ако наистина е спал с нея! Да не би аз да му го......  в нея?! Не знам как да действам .. дали да изчакам да говорим нормално, или да си събера багажа  и да си отида

# 92
Със сигурност ти трябва време насаме и далече от него за известен период. Peace

# 93
Да, ще го направя! Но не знам какво да правя с него?

# 94
Е какво да правиш с него?? Той за нищо не става...

# 95
В какъв смисъл какво да правиш с него? Склонна ли си да преглътнеш подобно нещо? И ако - да, защо? Колкото по-рано се разделите, толкова по-рано ще се съвземеш психически и емоционално и ще си готова да срещнеш нов човек.

# 96
  • София
Да, ще го направя! Но не знам какво да правя с него?
Забрави го. Пак казвам, нямате деца, може и да не го видиш повече. За всеки случай извади принтиран чат или разпечатка, която да доказва връзката с другата жена, за да не ти се опъва после с развода.
И естествено, че не му е просто приятелка. Хората, които имат просто приятели от другия пол си ги имат отпреди най-често и те стават приятели на половинката. Или спират да бъдат приятели и на този, на когото уж са били. Такива тайни приятелки се наричат любовници и толкова.

Но не изпадай в безтегловност, нищо страшно няма. Ще се справиш и вместо да си нещастна ще станеш свободен щастлив човек. Това, че един мъж е избрал друга не означава, че ти не струваш, а че двамата не сте един за друг.  Peace

# 97
Точно той не казва, че я е избрал, казва, че дори не иска да е с нея, " че нямало и как да бъде с нея" което пък ме навява на мисълта, че има причина и това със сигурност не съм аз! Голяма болка... единственото, което може да ме нарани повече е ако каже и че е бременна  от него......

# 98
  • София
Точно той не казва, че я е избрал, казва, че дори не иска да е с нея, " че нямало и как да бъде с нея" което пък ме навява на мисълта, че има причина и това със сигурност не съм аз! Голяма болка... единственото, което може да ме нарани повече е ако каже и че е бременна  от него......
Ама как ще каже той, че я е избрал, да не е луд? Най-голямата мечта на мъжа е жената да го зареже, та той това чака. Така ще може да си виновна ти и да му седиш на резервната скамейка за в случай на нужда.
И болката от предателството ясно, но се стегни и си вземи живота в ръце. Любовта е взаимност, ще се възстановиш и ще си намериш мъж, с когото да се обичате взаимно и да не се налага да правиш нервни кризи, за да остане.  Hug

# 99
Предложиха да ми дадат контакт на психолог .. мисля да го посетя, да поговоря с него.. няколко дни няма да сме заедно с мм... а хем той преди няколко дни ми каза, че ме вижда че не съм щастлива тук, и че може би ще е най-добре да се преместим в друг град.... а сега ново 20 ... такъв хаос ми е ... че не знам какво правя и какво ще правя... а той се чудя дали няма да потърси отново това същество, и как ми я защитаваше, че тя не била виновна, а той бил виновен... а тя живее с друг в същото време... .еййй ще полудея !!!!

# 100
  • София
Предложиха да ми дадат контакт на психолог .. мисля да го посетя, да поговоря с него.. няколко дни няма да сме заедно с мм... а хем той преди няколко дни ми каза, че ме вижда че не съм щастлива тук, и че може би ще е най-добре да се преместим в друг град.... а сега ново 20 ... такъв хаос ми е ... че не знам какво правя и какво ще правя... а той се чудя дали няма да потърси отново това същество, и как ми я защитаваше, че тя не била виновна, а той бил виновен... а тя живее с друг в същото време... .еййй ще полудея !!!!
Посети го психолога. И си права да те е яд, ама се успокой малко. Нищо фатално не е станало. Класическа история, ще ти мине и пак да повторя, като нямате деца можеш лесно да се разделиш с него и да не се налага да го виждаш. Т.е. да го забравиш по-лесно. Ще се тресеш, докато таиш надежди от типа на – той не я избрал, той загрижен за теб, че си нещастна. У лево, както се казва, хич повече не му се връзвай, за да не "полудееш" както казваш. А ти няма да полудееш, ще изхабиш много нерви и излишна енергия. Може да не е лош човека, случват се такива неща, но явно не случайно си била подтисната, имаш си реални причини, подозрения, съвсем наред си си.  Wink

# 101
Няма да полудееш. Най-големият ти страх вече се е сбъднал, значи вече няма накъде да стане по-лошо.
Запомни едно - тук, в темата, от непознати, недължащи ти нищо, получи повече разбиране и искрено съчувствие, отколкото от него. Нареви се, погледни се в огледалото и проумей, че си отделен човек, а не придатък на съпруга си. Нямаш нужда от него така, както и той няма нужда от теб.

# 102
Да, поне разбрах, че не съм луда... Вече бях започнала да мисля, че може и да е прав и че си внушавам всичко и затова съм депресирана, а то ...... Преминавам от тъга и депресия към ярост  и после пак.... в един момент си мисля, че ще умра от болка, в следващия мисля, че нищо не мога да изпитвам вече ... Наистина не знам как се преживява такова нещо... вече започнах да се чудя дали не я е водил и вкъщи, когато ме е нямало... Не искам да се прибирам там!

# 103
Не само е спал с нея, ами и явно общи планове имат....едва ли ще я защитава чак толкова заради едните им разговори.
Но това е колкото лошо (според теб), толкова и хубаво (според мен и другите).
То просто ти дава ясна представа какъв човек си имала до себе си.И че подобни ....индивиди (спестявам точната дума) не ти трябват в живота.За какво ти е човек, който лъже на поразия, който няма никаква съвест да те мами зад гърба ти, който не се интересува от теб и твоите чувства, но ревностно защитава чуждите?За какво изобщо ти е подобен боклук?
Наистина ли мислиш, че не заслужаваш нищо по-добро от един пропаднал, неверен лъжец, манипулатор и тарикат?Толкова ниска оценка ли поставяш на себе си като личност?
Всеки човек е уникален.И всеки заслужава да получава най-доброто от тоя живот. (Мъжът ти доста добре се справя с това да извлича най-доброто за себе си от всяка ситуация.Взимай пример от него как да подхранваш егоизма си.)ДАли ще получи най-доброто, зависи и от други обстоятелства, но това не променя факта, че ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕМИ да получава най-доброто.
А ти не само не искаш най-доброто за себе си, ти си готова да приемеш една помия като кристално чисто и бистро езеро, в което да се "къпеш" всеки ден.
Не го прави!
След време ще съжаляваш много за пропилените години.И най-много за това, че си ги пропиляла с човек, който се е изплюл отгоре ти.

# 104
Да, поне разбрах, че не съм луда... Вече бях започнала да мисля, че може и да е прав и че си внушавам всичко и затова съм депресирана, а то ...... Преминавам от тъга и депресия към ярост  и после пак.... в един момент си мисля, че ще умра от болка, в следващия мисля, че нищо не мога да изпитвам вече ... Наистина не знам как се преживява такова нещо... вече започнах да се чудя дали не я е водил и вкъщи, когато ме е нямало... Не искам да се прибирам там!
Какво искаш и какво трябва да направиш са две отделни неща. Така се преживява. Зарежи представянето какво е било - е, случило се е, не можеш да го промениш, подробностите нямат значение, освен ако не си мазохистка.

Общи условия

Активация на акаунт