Отчаяние

• 38 725
  • 338
  •   1
Отговори
# 330
Имам чувството, че аз съм писала поста.
В абсолютно същия етап от живота съм. По цял ден очите ми се пълнят и се чудя как да се сдържа, много ми се е насъбрало.
9 години ще направим с моя приятел. 9 години от живота ми... най-хубавите ми млади години.
И сега като се погледна в огледалото, се чудя защо, кога и как стигнах до тук?
Той не се сети да ми предложи брак за всичките тези години... Да, говорим за дете, но толкова. Нямаме дом. Нямам нищо сигурно. Не се чувствам вече добре сякаш с него. Страх ме е да го призная, не искам тези години да отидат на вятъра. Но аз не съм щастлива. От различни градове сме, досега ходихме в Англия, а сега иска да отида при него в малкия град (аз съм от по-големите). Там какво да правя, няма бъдеще!
Тука ни се разминават вижданията за живота. Плача, мисля, разсъждавам и до никъде не стигам.
Голямо решение ни предстои да взимаме, а аз сега не съм в кондиция да гледам обективно на нещата, депресирана съм. Животът ми е пълна каша в момента.

.

# 331
Добре, а пробвали ли сте да разговаряте? Да му обясниш как се чувстваш? Да решите как да действате двамата, а не само той или само ти какво искаш?

# 332
Имам чувството, че аз съм писала поста.
В абсолютно същия етап от живота съм. По цял ден очите ми се пълнят и се чудя как да се сдържа, много ми се е насъбрало.
9 години ще направим с моя приятел. 9 години от живота ми... най-хубавите ми млади години.
И сега като се погледна в огледалото, се чудя защо, кога и как стигнах до тук?
Той не се сети да ми предложи брак за всичките тези години... Да, говорим за дете, но толкова. Нямаме дом. Нямам нищо сигурно. Не се чувствам вече добре сякаш с него. Страх ме е да го призная, не искам тези години да отидат на вятъра. Но аз не съм щастлива. От различни градове сме, досега ходихме в Англия, а сега иска да отида при него в малкия град (аз съм от по-големите). Там какво да правя, няма бъдеще!
Тука ни се разминават вижданията за живота. Плача, мисля, разсъждавам и до никъде не стигам.
Голямо решение ни предстои да взимаме, а аз сега не съм в кондиция да гледам обективно на нещата, депресирана съм. Животът ми е пълна каша в момента...
След 9 години семеен живот... Какво ОЩЕ очаквате от мъжете!?  На челна стойка ли човека да ходи...или в шпагат да се движи... newsm78
Не знам защо, винаги се очаква от мъжа ВСИЧКО!:xarms:
Еми ...Предложете му по-добър вариант ако имате, щом не сте доволни от неговите възможности...

Ми не може цял живот да летите ... Винаги идва момента, в който трябва да приземите кораба и да почнете живота на зрелите хора...
Ако го обичаш, заминаваш и на край Света... Какво значение има когато ще сте заедно... newsm78
Явно при теб зрялата любов е под въпрос...Отрезвената главата взема най-добри решения - направи ги... ... Peace
--------------------------------------
Ако имате добри и търсещи се професии, не виждам какво ви притеснява да живеете в малък град, дори и село...
Малките градове дават по - нормален човешки живот. Животът не е толкова забързан, хората са личности... Познават се и разчитат един на друг... За децата е рай-  дворчето с всички животни от картинките на детските книжки, спокойствието, чистия въздух и играта без каишка  Peace
За няколко месеца ще се впишеш- ще опознаеш местното туземно население, щото вече в бг всички сме индианци /изчезваме... Задължително се включи в читалищна дейност и ако има фолклорни формации - непременно се запиши, ако няма - организирай. Там са последните мохикани и са най-печените  ... Така живота ще е едно ново интересно начало... 
Важно е да имате работа, която да ви осигурява прехраната... и да сте доволни от факта, че сте заедно...
Любовта е за романтиците- да страдат и да пишат сонети...  Naughty

# 333
Направо ми писна от тоя човек! Аз се опитвам да гледам напред, той сега се бил осъзнал колко грешки е направил и т.н.... Звъня ми, плака, обещава, искал да сме щастливи заедно, знаел какво трябва да направи и т.н... аз му казах, че мен ми трябва време и не мога да взема подобно решение! Ама пича е силен само на приказки, говори едно, а пък в следващия момент прави обратното - много пъти му казах, да не ме занимава като не знае какво иска, защото само ме обърква така. Последно дори снощи му казах изобщо да не ме търси повече, щото няма смисъл, то това е някакво безумно! Сякаш вижда, че не ми пука и вървя напред и той не може да приеме това - иска да ме вижда да страдам по него ида му се моля явно... Еми няма как да стане!

# 334
  • Sofia
Ами тежко му е на човека да те гледа как продължаваш напред, вместо да се гърчиш в мъка. Игнорирай го!
И при мен беше така до деня на развода - обичал ме бил, да сме пробвали отново, не искал да се развежда. Включително го говореше на всичките мои роднини. В същото време си излиза с любовта си, едва го изнесох от жилището, а директно при нея се пренесе.  Laughing

# 335
Той вече на никой нищо не говори, само на мен. А с тази явно не се вижда, ама предпочитам да не го мисля... Ама съм в етап в който ме дразни... тъкмо съм си взела решение и той хоп що да не се появи страдайки... и после аз си мисля, че тоя ще се бори за мен, пък той даже не звъни  Grinning Ама като го направи, ще го игнорирам... то това е омагьосан кръг просто!

# 336
Билвал, стига вече. Няма да се "бори" за теб, яд го е, че не страдаш за него, не го молиш и не си съсипана от раздялата. Ти си нещо познато, явно е имал проблясък, че не си чак толкова ненужна и може пък да не трябвало да се прави на интересен. Е късно е! Разбра го, че не те обича, мъж, който те обича, няма да прави така. Няма да те върти, няма да те обижда, няма да излиза с други жени. Не го чакай да се чуди да ти носи ли цветя, а му тресни телефона. Ако се събереш с него, само ще си загубиш времето и да ти напомня, че може да родиш и едно дете и после в отбора на самотните майки, а тук невинаги е много весело. Повтаряй си го постоянно - мъж, който ме обича, нямаше да ме наранява така и нямаше да се държи с мен така.
П.С. в другите теми ми харесва повече да пишеш Whistling Crossing Arms

# 337
Билвал, стига вече. Няма да се "бори" за теб, яд го е, че не страдаш за него, не го молиш и не си съсипана от раздялата. Ти си нещо познато, явно е имал проблясък, че не си чак толкова ненужна и може пък да не трябвало да се прави на интересен. Е късно е! Разбра го, че не те обича, мъж, който те обича, няма да прави така. Няма да те върти, няма да те обижда, няма да излиза с други жени. Не го чакай да се чуди да ти носи ли цветя, а му тресни телефона. Ако се събереш с него, само ще си загубиш времето и да ти напомня, че може да родиш и едно дете и после в отбора на самотните майки, а тук невинаги е много весело. Повтаряй си го постоянно - мъж, който ме обича, нямаше да ме наранява така и нямаше да се държи с мен така.
П.С. в другите теми ми харесва повече да пишеш Whistling Crossing Arms
Обещавам да не се връщам в тази тема  Hug

# 338

Обещавам да не се връщам в тази тема  Hug

За Бога, никой ли не ти е казвал, че за да отвориш нова "книга", трябва да си прочела, затворила и оставила на страна старата?И в пряк и в преносен смисъл.Един приключил процес се превъзмогва много по-бързо, когато си му сложила краят, не докато разсъждаваш някъде по средата ли си или на епилога.Тръгвай пред мен в другата ти тема и да не съм те видяла повече тук! smile3513 Hug

Общи условия

Активация на акаунт