Отчаяние

• 38 727
  • 338
  •   1
Отговори
# 300
Така е, не си нито първата, нито последната. Но щом схващаш, че е илюзия, имаш шанс.

# 301
Знам какво трябва да направя, а сякаш съм се вкопчила и то не в него, а в една илюзия...
Горе главата  spoko
Време си трябва, няма как. Не сте били малко време заедно.
Но важното е просто да си дадеш ясна сметка, че не си заслужава да се бориш за нещо, което само ти искаш.
Той ако е искал същото като теб е нямало да си позволи да направи тези простотии и да рискува да те изгуби.
Мачът е свирен вече, няма смисъл от връщане назад.

# 302
Знам какво трябва да направя, а сякаш съм се вкопчила и то не в него, а в една илюзия...

Това, което ти се случва, е нещо страшно тривиално. Повечето жени минават през това до ранните си 20 години. Омръзнала си му на човека, оглежда се за друга, нарочно инициира някакви скарвания и изнасяния от вкъщи за някакви дреболии, че хем да се чувства свободен да се пробва с другата, хем и ти да си в режим на изчакване, ако с другата не се получи. Сега иска да се съберете, защото с другата не се е получило - най-вероятно не му е вързала за нещо сериозно. Ще се съберете, но той ще продължава да се оглежда за други и получи ли се с друга, ще ти бие шута радикално, без такива скарвания. Сега, ако си мислиш, че ти е криво и си отчаяна, помисли си как ще се почувстваш, ако след всички компромиси, изневери от негова страна, прошки от твоя и пр., когато той те зареже, изхвърляйки те от живота си.

Ако изобщо решиш да се събираш с него, поне гледай да си оплетеш кошницата, за да може да си с достатъчно доходи и възможност да се оправиш сама, когато това се случи.

# 303
  • София
Не съм напуснала работа, просто искам да сменя града защото съм далече от най-близките си приятели и от родителите ми. За това и си търся нова работа, също така искам да се развивам, а виждам, че в досегашната ми фирма няма как да стане. И така... за парите... ще ми стигат, но ако съм в по-малко жилище. За багажа, просто имам още вещи в техния апартамент, не че са кой знае колко много,но не се чувствам готова да отида там. А относоно нов мъж... няма как да се впусна в ходобно нещо толкова рано Wink
Е, не вярвам най- близките ти приятели да са в София, както и родителите ти.
Ако искаш да дойдеш в града и да се развиваш, каквото и да влагаш в това, първо трябва да напишеш около 100 CV, после да разровиш всичко, което предлага работа по твоята специалност, после да ги разпратиш и после, ако те извикат, да отидеш на интервю.
И ако подпишеш трудов договор, да си вдигнеш багажа и да дойдеш, като в зависимост от времето, което имаш, да потърсиш квартира.
Не си на 20, за да се изтърсиш с пет чифта гащи и да почнеш като сервитьорка.
За друг мъж въобще не мисли, освен ако не решиш тепърва да ставаш поредната брошка на ревера на някой чичко- паричко, на възрастта на баща ти.

# 304
Не съм напуснала работа, просто искам да сменя града защото съм далече от най-близките си приятели и от родителите ми. За това и си търся нова работа, също така искам да се развивам, а виждам, че в досегашната ми фирма няма как да стане. И така... за парите... ще ми стигат, но ако съм в по-малко жилище. За багажа, просто имам още вещи в техния апартамент, не че са кой знае колко много,но не се чувствам готова да отида там. А относоно нов мъж... няма как да се впусна в ходобно нещо толкова рано Wink
Е, не вярвам най- близките ти приятели да са в София, както и родителите ти.
Ако искаш да дойдеш в града и да се развиваш, каквото и да влагаш в това, първо трябва да напишеш около 100 CV, после да разровиш всичко, което предлага работа по твоята специалност, после да ги разпратиш и после, ако те извикат, да отидеш на интервю.
И ако подпишеш трудов договор, да си вдигнеш багажа и да дойдеш, като в зависимост от времето, което имаш, да потърсиш квартира.
Не си на 20, за да се изтърсиш с пет чифта гащи и да почнеш като сервитьорка.
За друг мъж въобще не мисли, освен ако не решиш тепърва да ставаш поредната брошка на ревера на някой чичко- паричко, на възрастта на баща ти.
Не ми е толкова акъла, че да се изтърся ей така! Разровила съм се за работа, имам някой друг вариант и за квартира. По принцип съм малко страхлива и трудно рискувам. Чичко-паричкото, няма да го коментирам просто.
Някой беше писал, че той си бил тръгнал сам, всъщност не беше! Това му повлия, явно си мислеше, че ще си живеем така докато аз не си тръгна, но не - аз му бях посъбрала багажа и той остана доста неприятно изненадан от всичко това, да не говорим колко  му е било приятно да се върне при мама!

# 305
А, щом е живял при мама със снахата толкова години, едва ли му е толкова неприятно и невъзможно да живее сам при нея.

# 306
А, щом е живял при мама със снахата толкова години, едва ли му е толкова неприятно и невъзможно да живее сам при нея.
Да, ама сега се върна назад! Той - успелия, сериозния, голямата работа, се върна в панелката при мамчето, в гадния квартал, който се оказа, че вече изобщо не му харесва..

# 307
Чуй се само как говориш, нищо чудно, че са те напуснали. Като мъж ще ти кажа - дреме му на твоя, че се върнал в бащината къща. Ти сама казваш, че практически живее в друг град. Сигурно фирмата му плаща квартирка там, или още по добре - хотел, нека му е зле. На този мъж не му тежи, че живее с майка си отново, по скоро му тежи, че като се прибере за ден-два няма нещо сигурно за е*ане. Тъй ги виждам аз нещата.

# 308
Чуй се само как говориш, нищо чудно, че са те напуснали. Като мъж ще ти кажа - дреме му на твоя, че се върнал в бащината къща. Ти сама казваш, че практически живее в друг град. Сигурно фирмата му плаща квартирка там, или още по добре - хотел, нека му е зле. На този мъж не му тежи, че живее с майка си отново, по скоро му тежи, че като се прибере за ден-два няма нещо сигурно за е*ане. Тъй ги виждам аз нещата.

Не ща и да го виждам в такъв случай повече, да ходи да си ч*ка лелката  Wink
И без това, много ми ги говори онзи ден и сега какво ... не се и сеща отново за мен, тя работата е ясна! Човек, който би искал да промени всичко, поне според мен, щеше да ме търси. Аз продължавам напред!

# 309
Непрекъснато повтаряш, че продължаваш напред и в същото време мислиш само той какво прави, мисли и иска. Никой не може да живее твоя живот вместо теб. Защо не се разведеш? Женени сте или греша...

# 310
Непрекъснато повтаряш, че продължаваш напред и в същото време мислиш само той какво прави, мисли и иска. Никой не може да живее твоя живот вместо теб. Защо не се разведеш? Женени сте или греша...
Сигурно е нормално да се сещам, но определено искам да продължа напред!

# 311
Сигурно е нормално да се сещам, но определено искам да продължа напред!
Страхотно! И аз да попитам също, защо тогава не разчистиш пътя с един развод?!

# 312
И до там ще стигна  Wink

# 313
Защо чакаш? Създаваш си илюзии, че така оше сте свързани и можеш да го манипулираш?
Питаш за съвети, как да намериш друг, а забравяш, че врата се отваря, когато си затворила старата.
Така само ще буксуваш на едно място и звучи много грубо, как говориш по негов адрес.
Каквото и да е направил, с каквато и да е, бил е част от миналото ти и ще ти бъде по-лесно, ако го приемеш, погребеш и създадеш нещо ново. Банално, но вярно.

# 314
Защо чакаш? Създаваш си илюзии, че така оше сте свързани и можеш да го манипулираш?
Питаш за съвети, как да намериш друг, а забравяш, че врата се отваря, когато си затворила старата.
Така само ще буксуваш на едно място и звучи много грубо, как говориш по негов адрес.
Каквото и да е направил, с каквато и да е, бил е част от миналото ти и ще ти бъде по-лесно, ако го приемеш, погребеш и създадеш нещо ново. Банално, но вярно.
И да подам още днес молба за развод, няма да бъде факт след 2 дни. Освен всичко искам първо да се консултирам с адвокатката ми и тогава ще пристъпвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт