Отчаяние

• 38 752
  • 338
  •   1
Отговори
# 315
Защо чакаш? Създаваш си илюзии, че така оше сте свързани и можеш да го манипулираш?
Питаш за съвети, как да намериш друг, а забравяш, че врата се отваря, когато си затворила старата.
Така само ще буксуваш на едно място и звучи много грубо, как говориш по негов адрес.
Каквото и да е направил, с каквато и да е, бил е част от миналото ти и ще ти бъде по-лесно, ако го приемеш, погребеш и създадеш нещо ново. Банално, но вярно.
И да подам още днес молба за развод, няма да бъде факт след 2 дни. Освен всичко искам първо да се консултирам с адвокатката ми и тогава ще пристъпвам Wink
Явно много време ти е нужно, докато се консултираш с нея. Доколкото знам, нямате общи имоти и деца...
Разводът не става за два дни, но ако не го започнеш, може и безкрайно да предстои само.
Но явно имаш нужда да се мъчиш.

# 316

Не, няма. Бас ловя, че молбата ще бъде подадена от мъжът ти.

Докато се правиш на силна във форума, 100% си гледаш телефона през 5 минутки и се надяваш да ти звънне. Чакаш доказателства, че държи на теб и още те обича, но щом до сега не ти е засвидетелствал безрезервната си любов, недей и да се надяваш, че ще се случи. Казваш, че другата в по-възрастна, сигурно за това е прекратила връзката им. Зрелите жени не живеят в твоя розов илюзорен свят. Била си е камшиците веднага, щом връзката им е била разкрита. Сигурно и затова твоя човек, драпа да се върне старото положение. Временно е останал напълно сам и не го кефи това. Въпросът е, че ще си временно убежище отново, докато не открие някого, който го устройва повече от теб.

# 317
Подкрепям мнението на анонимния/та.
Аз нямаше дори да мисля толкова за този човек, колкото за това, какво да правя, за да изляза от тази дупка.
Много потребителки ти писаха, да се благодариш, че нямате и дете, а ти май си мислиш, как да го караш да ревнува с някой друг  Joy
А на него, за твое съжаление, му е все тази.

# 318
Да, защото не искам да е по взаимно съгласие! Но както и да е, аз съм решила да не го търся този човек. Дори за напред бих искала да забравя, че съм била омъжена някога! Може и да е бил част от живота ми, но като знам колко неща съм направила за да сме заедно, някак си не приемам, че той толкова лесно ми се подиграл по този начин! Такъв човек съм, много ме боли от лъжата, понеже аз не го правя и може би няма да му го простя ... или може би в близките години.. и аз не съм сигурна.
Не, няма да го карам да ревнува, той от години не ме е ревнувал, та сега ли?! Определено мисля как да изляза, определено не си гледам тел през 5мин, дори интернета си изкл, дори мисля и да му блокирам номера за да не се изкушавам и каквото още ми е необходимо да направя за да го забравя.

# 319
И каква е целта да не е по взаимно съгласие?! Не вярвам да гониш някакъв материален интерес. Приеми за знак, че не ви се  получило да създадете нещо.
Задавам въпроси не защото ме интересуват, а за да помислиш и от друг ъгъл.
Ще ти бъде по-лесно да н  таиш омраза, а да поръсиш пепел.
Така дори и на себе си ще простиш.

# 320
И каква е целта да не е по взаимно съгласие?! Не вярвам да гониш някакъв материален интерес. Приеми за знак, че не ви се  получило да създадете нещо.
Задавам въпроси не защото ме интересуват, а за да помислиш и от друг ъгъл.
Ще ти бъде по-лесно да н  таиш омраза, а да поръсиш пепел.
Така дори и на себе си ще простиш.
Нищо не искам да печеля, просто в момента започнах да го мразя ... Не се харесвам когато изпитвам такива чувства, но ще ми е по-лесно да го забравя така....

# 321
  • Sofia
И как ще го забравиш по-лесно, ако не е по взаимно съгласие? Ще си вадите в съда кирливите ризи, докато не ви предложат в съда все пак да подпишете по взаимно? Егати проблемите си създаваш сама.
Издръжка едва ли ще ти присъдят... повече от това, какво очакваш?!

# 322
Наистина, имаш интерес да се приключи възможно най-бързо и да продължиш напред. Взаимното съгласие е най-безпроблемно. Не се лъжи, че чрез омразата ще го забравиш по-бързо. Омразата е друг начин да изпитваш чувства към човека. Докато го мразиш, зависиш от него емоционално. Не ти трябва омраза, трябва ти безразличие.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 17:12 от Анонимен

# 323
  • Sofia
Развод по взаимно съгласие може да се постигне за ЕДИН МЕСЕЦ от момента на подаване на молбата до решението на Съда. Точка. Взимай се в ръце, недей да отлагаш повече, спри с намигащите човечета, и ... действай!  Peace

# 324
Мразиш го,защото не те обича?
Билвал,дори и да не си емоционално незрял човек в реалността,във форума правиш такова впечатление.
Искаш да съжелява за теб и да те моли да си с него.Както си описала ситуацията в началото искаш да внушиш,че вината за раздялата е само негова,но аз не мисля така.Цялото ти поведение тип-ако не ме обичаш,ще те накажа,ще си по-зле без мен,ще се върнеш при майка си би накарало доста мъже да потърсят път извън оковите на брака,защото с такова поведение брака става точно това.
Но чиято и да е вината е в твой интерес да се разведеш по-бързо,най-малкото защото времето носи повече негативи на жените,и ако погребеш миналото без да се луташ между любовта и омразата,толкова по-бързо ще постигнеш вътрешен мир,без който не може да продължиш напред...

# 325
Омразата не е освобождаващо чувство, тя дърпа назад и те държи вкопчена за обекта й.
Не мисля, че имаш нужда от нея сега. В противен случай, ще загубиш време в деконструктивни мисли и ще се събудиш с най-хубавите си години зад гърба ти, сама.
Остави го на изборите му, ред е да направиш твоите. Не тук и не на думи.

# 326
Мразиш го,защото не те обича?
Билвал,дори и да не си емоционално незрял човек в реалността,във форума правиш такова впечатление.
Искаш да съжелява за теб и да те моли да си с него.Както си описала ситуацията в началото искаш да внушиш,че вината за раздялата е само негова,но аз не мисля така.Цялото ти поведение тип-ако не ме обичаш,ще те накажа,ще си по-зле без мен,ще се върнеш при майка си би накарало доста мъже да потърсят път извън оковите на брака,защото с такова поведение брака става точно това.
Но чиято и да е вината е в твой интерес да се разведеш по-бързо,най-малкото защото времето носи повече негативи на жените,и ако погребеш миналото без да се луташ между любовта и омразата,толкова по-бързо ще постигнеш вътрешен мир,без който не може да продължиш напред...
Доста гадно е написаното..Не бих мразила някой защото не иска да е с мен или не ме обича, а заради самото предателство, лъжи и обиди.. които със сигурност не съм заслужила по време на брака ни! И смятам, че е напълно нормално да изпитвам негативни чувства към човек, който се е отнесъл по този  начин. Ако не му е било ок да каже, а това е гадно. И за какви окови става въпрос като пича от около година не го знам къде ходи, къде спи и тн... А отпреди това мачове, фитнес.. а у ... Да, искала съм време за нас, но тава не означава, че не е правел каквото си поиска! Дори напротив, аз бях като птица в клетка да седя с майка му докато той е някъде си! Да не мога да поканя някой на гости, почти да нямам с кого да изляза....
Така, че моля ви не давайте такива мнения!

# 327
Ама всичко това вече е все едно.
Колкото по-бързо се освободиш от миналото - добро и лошо - толкова по-добре за тебе. Няма какво да спасяваш от миналото, а обективно няма какво да ви обвързва - нито имущества, нито общ бизнес, нито деца. Твоите чувства към господина - любов или омраза - вредят единствено на тебе. На него му е все едно. Най-много да му вдигнеш акциите, като види как се тормозиш.

# 328
Защо я ръчкате толкова за този развод на секундата? На момичето е нужно  време да се съвземе - темата беше пусната за едно, а после излезе  друго. Тя самата не  е  в нормална яснота. сега тепърва трябнва да се справя с  толкова емоции на яд, отчаяние,  безтегловни усещания... Реалността може да почака. Развод по взаимно съгласие може да получи дори без адвокат, само дето трябва да се съберат двамата и да попълнаят и подпишат документите. Тя едва ли е готова за това  сега.  bilval, ако имаш възможност отдели се  дори за два- три дена само от това жилище, от  града дори. Потърси някакво спокойно  място,  да смениш честотата. Не е нужно да си в компания, сама по-добре ще се събереш. Просто си дай почивка, пък после  ще си нареждаш нещата.

# 329
Така, че моля ви не давайте такива мнения!
Във форум всеки дава мнения ,според собствените си виждания.
Какво очакваш,всички да ти кажат как не заслужаваш да ти се случи подобно нещо.Ами не заслужаваш,никой не заслужава да страда,защото се е доверил...Но се случва в живота.
Но с това,което написах искам да кажа,че продължаваш да играеш ролята на жертва,опитвайки се да го наказваш,с развод,в който искаш да доказваш вината му,за неща които ти си му позволила.
Ти си позволила подобно отношение към себе си,което не го прави по-добър човек,но това че си страдала толкова време е било твоят избор да останеш в отношения,които ти носят предимно негативни емоции.
Остави го да върви по пътя си и се вгледай в себе си,за да не повтаряш същата грешка.

Общи условия

Активация на акаунт