Отчаяние

• 38 726
  • 338
  •   1
Отговори
# 285
Да ти спечели доверието? И това възможно ли е изобщо? Какво доверие, какви 5 лева. Единственото, което бих му казала е да ми изтрие номера и никога повече да не си позволява да ми звъни по какъвто и да е повод.
Ама човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. С това твое изречение, ме наведе на мисълта, че заслужаваш съдбата си.

# 286
Много ти благодаря за последното изречение!
Ама май някои хора четете избирателно!

# 287
И ти въобще допускаш варианта да простиш и да заживееш с този човек, който ти казва "Изрод мръсен"? Ти би ли простила на баща си ако така нарича майка ти, би ли успяла да измислиш оправдание за подобни думи? Би ли подложила доброволно бъдещото си дете на възможността да слуша подобни обръщения към майка му?

Може да съм старомоден и да чета избирателно, но показваш завидно ниско ниво на самоуважение.

# 288
И ти въобще допускаш варианта да простиш и да заживееш с този човек, който ти казва "Изрод мръсен"? Ти би ли простила на баща си ако така нарича майка ти, би ли успяла да измислиш оправдание за подобни думи? Би ли подложила доброволно бъдещото си дете на възможността да слуша подобни обръщения към майка му?

Може да съм старомоден и да чета избирателно, но показваш завидно ниско ниво на самоуважение.

Не бих.. Точно затова си продължавам по плана, ако той промени всичко.. .бих опитала просто.. Както казах, не възлагам надежди, не мислете, че съм омекнала само защото КАЗВА, че му било гадно и т.н.

# 289
bilval това,което и на мен ми направи впечатление,е че имаш ниско самочувствие и себеуважение.
Беше писала,че още го обичаш и би останала с него,ако се промени.Само че хората не се променят,а липсата на самочувствие кара дребните душици да мачкат по-слабите от тях.Твоят съпруг е такъв според моите критерии.
В тази тема никой не иска да те обиди,а да ти помогне да видиш по-лесно истината отстрани.
Ако ти решиш да му дадеш шанс никой не може да те спре,но и никой няма да страда вместо теб.И отговорността за решенията ти и последствията от тях са си само твои.Твоята граница на търпимост,можеш да определиш само ти.
Желая ти късмет,както и да се развие твоята история Hug

# 290
Не бих.. Точно затова си продължавам по плана, ако той промени всичко.. .бих опитала просто.. Както казах, не възлагам надежди, не мислете, че съм омекнала само защото КАЗВА, че му било гадно и т.н.

Да поиграем на играта "Открийте противоречията в горният пост". Не бих - бих , не възлагам надежди - искам да спечели доверието ми  Laughing Ти не си объркана, ти не знаеш как да спасиш себе си. Пожелавам ти успех.

# 291
Patence , сигурно си права... То толкова време съм била подтисната, че сега като се мъча да се изправя става бавно и трудно ... Затова наистина се опитвам да не си променям целите и да не му се връзвам на приказките, защото осъзнавам, че вероятността да страдам пак е много по-голяма отколкото всичко да се нареди.
 Hug

# 292
Има още нещо... въпросния ме потърси... Било му много гадно, големи глупости СМЕ били направили и двамата, не искал да са така нещата, много трудно му било да не ме търси, но не искал да ме обърква и т.н.... Явно изгонването му е повлияло като студен душ. А и доста от приятелите ни го наредиха какъв е глупак, че и спряха да му звънят! 
Искал да напусне работа и искал да замине с мен и да пробваме да си оправим връзката.... Само така виждал шанс да се разберем. Аз обаче му обясних, че ако той не ми спечели доверието това няма как да се случи, не възлагам надежди за подобно нещо.. Толкова пъти съм му слушала приказките от "1001 нощ" и действия никакви, че направо не ми се вярва!
Аз продължавам да си следвам моя план, пък той ако иска да се бори за мен!

Хората не се променят, освен към по-лошо с годините. Ако има видима промяна, тя е временна. Личен опит.

# 293
Има още нещо... въпросния ме потърси... Било му много гадно, големи глупости СМЕ били направили и двамата, не искал да са така нещата, много трудно му било да не ме търси, но не искал да ме обърква и т.н.... Явно изгонването му е повлияло като студен душ. А и доста от приятелите ни го наредиха какъв е глупак, че и спряха да му звънят! 
Искал да напусне работа и искал да замине с мен и да пробваме да си оправим връзката.... Само така виждал шанс да се разберем. Аз обаче му обясних, че ако той не ми спечели доверието това няма как да се случи, не възлагам надежди за подобно нещо.. Толкова пъти съм му слушала приказките от "1001 нощ" и действия никакви, че направо не ми се вярва!
Аз продължавам да си следвам моя план, пък той ако иска да се бори за мен!

Той те върти, както си иска. В един момент си тръгва, защото така е решил, ходи си по екскурзии с любовници, и ти се чудиш дали и кога ще се върне, в следващия пост вече си се нахъсала, че ти си го изгонила. Ами, не си го изгонила.

# 294
Bilval,  с това, което пишеш, оставяш впечатлението,че ако той се разкае бурно и падне на колене,ти ще му дадеш шанс. Звучиш все едно се надяваш да се съберете,  а от всичко написано дотук,изглежда, че той изобщо не държи на теб. Аз лично въобще не бих помислила за втори шанс в твоята ситуация. Напротив,  бих го отрязала напълно и категорично.  Няма как "да се бори за мен". Не си губи времето и здравето, продължавай напред, без да се обръщаш назад.

# 295
Patence , сигурно си права... То толкова време съм била подтисната, че сега като се мъча да се изправя става бавно и трудно ... Затова наистина се опитвам да не си променям целите и да не му се връзвам на приказките, защото осъзнавам, че вероятността да страдам пак е много по-голяма отколкото всичко да се нареди.
 Hug
Че ще страдаш е сигурно според мен,защото този човек е изградил образ за теб в собствената си глава и няма да го промени.Има реален пример,колко непростими неща си преглътнала и ще очаква да го правиш и в бъдеще,просто защото те вижда като такъв човек.
Човешките отношения са сложно нещо,но границите поставяме ние.Вярвам,че влюбеността ти в него те е карала да отстъпваш все повече и повече,докато се е стигнало дотук.Загубила си уважението му,което е в основата на добрите взаимоотношения. За мен този брак няма шанс,ако останеш с него ще трябва ти да се промениш и нагодиш.Трябва да си отговориш дали го искаш.

# 296
Да ви кажа честно в момента съм толкова разтроена... скоро не си бях позволявала да плача обаче ... толкова зле ми стана като се замислих какви планове правехме а как в същото време той е ходел при нея...и ми се прежбръща всичко... Мразя го.. и себе си мразя, че все очаквах нещата да се променят и се стигна дотук!

# 297
Да ви кажа честно в момента съм толкова разтроена... скоро не си бях позволявала да плача обаче ... толкова зле ми стана като се замислих какви планове правехме а как в същото време той е ходел при нея...и ми се прежбръща всичко... Мразя го.. и себе си мразя, че все очаквах нещата да се променят и се стигна дотук!
Продължавай така и целият ти живот ще премине в очакване. Ама после да не питаш що другите са живели, а ти все си очаквала ... нещо.

# 298
Дошъл е моментът да вземеш решение за себе си, НЕЗАВИСИМО от него - решение, което той няма да може да промени с каквито и да било циркове, защото след всичко, което е причинил, евентуалното ви бъдеще ще е една агония. Ти трябва да решиш окончателно и да тръгнеш по пътя си без връщане назад.

# 299
Знам какво трябва да направя, а сякаш съм се вкопчила и то не в него, а в една илюзия...

Общи условия

Активация на акаунт