Отчаяние

• 38 932
  • 338
  •   1
Отговори
# 195
Има мъж с когото да говоря, подкрепя ме и ми дава съвети- просто като мъж и неочакващ нищо от мен! Има и друг, който .... знае долу-горе положението ми и проявява интерес, но не мисля, че бих имала нещо с него.

А би ли продължила да живееш, както досега - сама през повечето време, мъжът ти на друго място?
Не, по-скоро искам мъничко да изчакам и обмислям едно решение, за което също ще ми трябва малко време. Тъй като е много рано не искам да го споделям, но мисля, че може и много скоро да имам план какво да правя с живота си.

# 196
  • София
Има мъж с когото да говоря, подкрепя ме и ми дава съвети- просто като мъж и неочакващ нищо от мен! Има и друг, който .... знае долу-горе положението ми и проявява интерес, но не мисля, че бих имала нещо с него.

Ако не е гей не разчитай, че не очаква нищо от теб  Wink

# 197
Сирен, прочети темата и тогава говори за любовници. Авторката не иска да се разделя с мъжа си, нито да му изневерява.

Ще поиска, като я повърти малко още на емоционалното барбекю.

# 198
Сирен, прочети темата и тогава говори за любовници. Авторката не иска да се разделя с мъжа си, нито да му изневерява.

Ще поиска, като я повърти малко още на емоционалното барбекю.
Аз все си мисля, че ще е по-добре да го разкара, ако я върти, не да му отмъщава.

# 199
Че то любовникът не е отмъщение, а грижа за здравето в случая. Нещо като терапия. Напускането- отделно, но е по-добре да напуснеш в добро настроение и с мисълта, че не си изпуснала Принц, щото мъжете са ти ясни и си уверена, че има и други на тоя свят, не по-лоши, но и доста по-добри.

# 200
Грижа за здравето? Толкова ли сме слаби жените, че от присъствието или липсата на един мъж трябва да ни зависи настроението и желанието за по-добър живот?

# 201
Ами да, повечето хора всъщност са слаби и е хубаво да се грижат за слабостта си, да не се правят на силни. Винаги помага да имаш приятни занимания. Иначе не че не може и без любовник, но в случая е метод, с който бързо да си проясни съзнанието относно мъжете, живота, вселената и всичко останало. Любовникът не е просто мъж, а е целева дейност в случая. Упражнение за бъдещето.

# 202
Сирен, ами ако се влюби в любовника си,както е уязвима и всичко й е черно, а той не става за нищо друго, освен за секс?

# 203
Ми да се влюби де, какво друго? Като е влюбена, дай да се разпишат и венчаят, пък да си родят 3 деца и да си вземат чифлик- влюбването е до време, таман докато се усети. Голяма жена е, ще се усети какво й трябва в живота, едното влюбване няма да я катурне, след 30-така не стават такива работи. Още повече, ако е била с кофти мъж- това действа като имунна система. Оттук нататък вече ще внимава и ще хваща и най-малките сигнали кога мъжът не става. Надявам се де...

# 204
Аз точно това си мисля, че вече не мога да вярвам на никого! Ако се разведем, много време ще ми трябва преди да погледна друг мъж ...

# 205
  • София
Аз точно това си мисля, че вече не мога да вярвам на никого! Ако се разведем, много време ще ми трябва преди да погледна друг мъж ...
Така ти се струва. Любовта е вечна докато е жива само, после не  Wink

# 206
Че не им вярвай, то вяра не трябва, а проверки. Оттук нататък- ЦРУ и параноя, но това не значи, че не може да си намериш мъж. Просто няма да се доверяваш веднага.

Гледането на мъже е лесна и бърза дейност, ще видиш. Не е нужно на всеки да си даваш душата, напротив, 99% ще ги минаваш като печена ейчарка- зелен кандидат...

# 207
Не съм такава, за да бъда с някого трябва да имам чувства, а пък ако имам чувства към някого, то не мога да бъда с друг... Ще ми се да бях друга и да не ми пукаше толкова много ...

# 208
И аз не бях, ама като ти се наложи, ще станеш прагматична. И това с чувствата ще го преосмислиш: това, че имаш чувства към някого не значи, че не трябва да си с него. И обратното- ако е хубаво да си с някой, ще се появят и чувства.

Аз не ти казвам да правиш безразборен секс, а да си хванеш любовник, афера. Там има емоции, няма обаче чифлик и три деца. За пореден брак с чифлик и деца вече въпросите са други. Номерът е сега да се махнеш от ситуация, която ти реже крилцата и ти затваря съзнанието. И ти пречи да растеш истински, докато търсиш в себе си несъществуващи грешки.

# 209
Аз снощи му казах, че съм била готова да му дам шанс, но той не ми го е поискал! И той започна да ми казва как иска да опитаме, как не ми го е казал защото усещал, че не го искам и разни такива - все пак се държах доста спокойно и сериозно. После ми говореше някакви неща пак странни и аз му обясних, че ако иска може да си тръгва, че не съм го вързала и по никакъв начин нямам намерение да го държа на сила като не ме иска! И той реши, че не искал да си тръгва, а да опитаме да оправяме нещата ...
Изащо трябва той да решава?
Дано само новият ти план да не е да забременееш от него.

Общи условия

Активация на акаунт