Отчаяние

• 38 911
  • 338
  •   1
Отговори
# 210
Аз снощи му казах, че съм била готова да му дам шанс, но той не ми го е поискал! И той започна да ми казва как иска да опитаме, как не ми го е казал защото усещал, че не го искам и разни такива - все пак се държах доста спокойно и сериозно. После ми говореше някакви неща пак странни и аз му обясних, че ако иска може да си тръгва, че не съм го вързала и по никакъв начин нямам намерение да го държа на сила като не ме иска! И той реши, че не искал да си тръгва, а да опитаме да оправяме нещата ...
Изащо трябва той да решава?
Дано само новият ти план да не е да забременееш от него.
Ооо да, ще забременя веднага от мъжа, който ми изневери.... Това ще е върха на падението ми!

# 211
Аз да питам той как точно смята да оправя нещата и с какво ще го покаже? Да не реши, че трябва главно жената да поправя?

Като няма деца, не знам защо си тровите младите години с връзки, дето ви режат крилцата. Недопустимо е.

# 212
Аз снощи му казах, че съм била готова да му дам шанс, но той не ми го е поискал! И той започна да ми казва как иска да опитаме, как не ми го е казал защото усещал, че не го искам и разни такива - все пак се държах доста спокойно и сериозно. После ми говореше някакви неща пак странни и аз му обясних, че ако иска може да си тръгва, че не съм го вързала и по никакъв начин нямам намерение да го държа на сила като не ме иска! И той реши, че не искал да си тръгва, а да опитаме да оправяме нещата ...
Изащо трябва той да решава?
Дано само новият ти план да не е да забременееш от него.
Ооо да, ще забременя веднага от мъжа, който ми изневери.... Това ще е върха на падението ми!
Фактът, че ти е изневетрил (съмнявам се само с въпросната госпожа) е най-малкият проблем в отношенията ви.
Той е само външен индикатор на далеч по-сериозни неща.
Не разбрах,все ощ, защо той трябва да решава и за теб, дори не живееш в негоо жилище, да приемем, че с това би се оправдала

# 213
Защо ..... и аз не знам защо... разбирате ли ... НЕ ЗНАМ! Ако знаех отговорите на всичко, не бих търсила съвети.. а щях да си живея живота, доволна и щастлива някъде и нямаше да ми пука от тоя глупак т.нар. ми съпруг! Нямам един приятел, който да дойде и да каже, майната му на всичко давай да ти събираме нещата! Дори и нашите подкрепят само по телефона, седят си мирно и кротко и чакат развитие... е какво развитие, като аз нямам с какво и къде да си събера багажа!? Като тук изцяло съм разчитала на него! Или освен да помоля с него заедно да го съберем и да ме изнесе? Само да се махам, ако беше толкова лесно, да си изчезнала отдавна!

# 214
  • София
Защо ..... и аз не знам защо... разбирате ли ... НЕ ЗНАМ! Ако знаех отговорите на всичко, не бих търсила съвети.. а щях да си живея живота, доволна и щастлива някъде и нямаше да ми пука от тоя глупак т.нар. ми съпруг! Нямам един приятел, който да дойде и да каже, майната му на всичко давай да ти събираме нещата! Дори и нашите подкрепят само по телефона, седят си мирно и кротко и чакат развитие... е какво развитие, като аз нямам с какво и къде да си събера багажа!? Като тук изцяло съм разчитала на него! Или освен да помоля с него заедно да го съберем и да ме изнесе? Само да се махам, ако беше толкова лесно, да си изчезнала отдавна!
Нали приятел мъж те утешава и разбира, викни него. А и в едно семейство не бива да се бъркат други хора, кажи, че се изнасяш, защото ти си го решила и ще ти помогнат. Не си дете друг да ти каже изнасяй се.

# 215
Ами това ти е проблема. Ти чакаш! Ти не действаш! Приятелите ти знаят ли, че искаш да си събереш багажа? Родителите? Ти трябва да вземеш решението, а не някой приятел или майка ти и баща ти. Ако не потърсиш помощ едва ли някой ще ти я предложи. Нерешителна си това ти е проблема, а нерешителните ги мачкат. Ако сега не надигнеш глава и не защитиш себе си - няма кога.

# 216
Извинявай ама си много смотана. Трябва да родиш дете и да видиш какво значат истински проблеми. Знам че звуча като тетка, ама си е баш така.

# 217
Торбички за многократна употреба? Мисля, че ще свършат работа, нямаш нужда от колекция куфари Самсонайт, нали? Никой няма да ти каже и да те подканя, ти ще трябва да се обадиш. Ти се обади на родители или приятел.

Ама много сте ми интересни с тия самоубийства. Значи момата е готова да тури въжето, ама не и да си свали гащите за някой харен батка, да й намести хормоните и мислите. То се почва от лесното, не да се убиваш от самото начало. Що да се убиваш, като може да слагаш рога?

# 218
Извинявай ама си много смотана. Трябва да родиш дете и да видиш какво значат истински проблеми. Знам че звуча като тетка, ама си е баш така.
Оххх, ама моля ти се! Такива дето ми казват, че с дете било много по-трудно! Може и да е, ама не омаловажавай ситуацията ми!
И какво да знаят, аз казвам на нашите, че някой е по-добре да дойде при мен докато се съвзема и видя какво правя, тя ми обяснява, че щяла да дойде след 07.07. .... а аз до тогава да си седя сама по нощите и да си получавам кризите.. и те са залюхани и не знаят кво правят

# 219
Ама много сте ми интересни с тия самоубийства. Значи момата е готова да тури въжето, ама не и да си свали гащите за някой харен батка, да й намести хормоните и мислите. То се почва от лесното, не да се убиваш от самото начало. Що да се убиваш, като може да слагаш рога?
Щото досега не съм се оглеждала, а и нямам среда и компания с която да излизам, че да срещна харния батка... иначе сигурно щеше да ми е по-лесно .. може би...

# 220
  • София
Оххх, ама моля ти се! Такива дето ми казват, че с дете било много по-трудно! Може и да е, ама не омаловажавай ситуацията ми!
И какво да знаят, аз казвам на нашите, че някой е по-добре да дойде при мен докато се съвзема и видя какво правя, тя ми обяснява, че щяла да дойде след 07.07. .... а аз до тогава да си седя сама по нощите и да си получавам кризите.. и те са залюхани и не знаят кво правят
Ама 30 годишна жена си, извинявай...Отиди на лекар, на психолог, туширай си кризите и си стой. Нали и без това мъжа ти половината време не го е имало, как си стояла сама? Значи можеш да стоиш сама, ако не отиди ти при тях.

# 221
Защо да е трудно?! Хората с деца, без нищо сменят държави, в твоя случай, какво е толкова трудно?!
Наистина създаваш впечатление за самотник, който се е вкопчил в някакъв .... все едно са свършили мъжете на земята и ако наистина ти пука за живота ти, няма да чакаш помощ от никой. Явно е дошъл моментът да се хванеш сама и да се измъкнеш от това блато, в което реално живееш сама с илюзиите си, които "благоверният" дорине се старае да подхранва.
Неможеш и да казваш, че съвети не получи и всички са в един и същи дух.
Не е казано, че трябва веднага да си д някой, че и да се влюбваш. Лято е, пътувай, почивай, мисли за себе си и се радвай на младостта си и възможностите, които са пред теб. Щастието ти не зависи от онзи, който решава за теб, а от теб самата.
Прочетох, че някой трябвало да идва при теб. Защо, не можеш дс се изнесешмли или мазохизмът ти стига до там, че да стоиш в някаква квартира, в която не те очаква нищо освен кризи?!

# 222
То пък все едно при наличието на нет, компютър и фейсбук е трудно да си намериш заигравка, без да си поместиш задника от стола...

Да, с дете е адски трудно, повярвай ми. В твоята ситуация още тоя уикенд трябва да си вдигнала гълъбите, понеделник адвокатът ти да пусне искова молба и до септември да си разведена.

# 223

Подкрепям.

А защо ти не отиде при майка си ? Някъде каза, че е жена на възраст. Защо тя да се разкарва?

# 224
Аз не мога да ти разбера драмата. Ти си възрастен човек на 30г. Какви родители, какви приятели, трябва сама да можеш да си намериш квартира, да си събереш нещата, да се изнесеш, като наемеш някого с бус. Няма кой да ти бърше гъза в тоя живот и колкото по-бързо започниш да контролираш нещата в живота си толкова по-добре за теб.
Не искам да съм груба, но ако съм мъж небих искалда си споделям живота с жена, която постоянно има нужда от закрила и помощ. Твърде ангажиращо е.
Давам ти съвет с най-добри пожелания, не ми е целта да те потискам.

Общи условия

Активация на акаунт