Отчаяние

• 38 909
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
Сложи най-необходимите неща в една чанта и хващай автобуса за при родителите си. Махни се от жилището, където всичко ти напомня за мъжа ти и отиди да се разсееш някъде за известно време. Не си първата и не си последната, която преживява подобно нещо. Всичко ще отмине, болката,кризите, всички болезнени спомени и мисли... Просто ти трябва време.  

# 226
Сложи най-необходимите неща в една чанта и хващай автобуса за при родителите си. Махни се от жилището, където всичко ти напомня за мъжа ти и отиди да се разсееш някъде за известно време. Не си първата и не си последната, която преживява подобно нещо. Всичко ще отмине, болката,кризите, всички болезнени спомени и мисли... Просто ти трябва време.  

Hug

# 227
И след това чакаш минимум по месец за всяка година от предишната връзка, за пренареждане на главата. След това един rebound relationship, а после вече може да търсиш мъж за брак, ама да си отваряш очите за токсични и подтискащи индивиди.

# 228
Направих си план - как да започна от начало, междувременно се опитвам да не го търся. Колкото и да говорихме преди няколко дни, този човек според мен не съжалява, не е прекратил нищо и не ме иска в живота си! Или поне на този етап... Сигурна съм, че някой ден ще съжалява за всичко, но се надявам до тогава да съм подредила моя си живот!

# 229
Браво

# 230
 Peace Успех момиче!

# 231
  • Пловдив
....Не се отказвай, в живота не е всичко черно има и бяло....а мъжа ти щом не ти е опора и нямате деца,сменяй го не губи време.
Да липсва ти серотонина хормона на щастието,затова при психиатър да ти изпише депресанти,защото без тях само ще се мъчиш още повече и горе главата идвам от там и те разбирам много добре.

Подкрепям! Понякога е нужно половин-една година да се пият малко хапченца,които ще те стабилизират, ще ти прояснят главата да размислиш как е най-добре да постъпиш, и да започнеш да действаш - за да подреждаш кашата. bouquet

# 232
  • Пловдив
Извинявай ама си много смотана. Трябва да родиш дете и да видиш какво значат истински проблеми. Знам че звуча като тетка, ама си е баш така.

Айде стига де, това че твоите проблеми се изчерпват с децата, не значи, че човек без деца е застрахован от проблеми.

# 233
Успех Билвал. Правилно си преценила, според мен

# 234
 Hug Благодаря за съветите и подкрепата!

# 235
Авторке, поздравления! Сега е ред на изпълнението! Относно съвета за психиатъра и антидепресантите - съветвам те да потърсиш психолог, който може да ти даде препарат на билкова основа и той да ти помогне. Има доста такива на основата на жълтия кантарион и други подобни, помагат при лека и средна депресия, не са лекарства и не водят до зависимост. И работата с психолога е важна, за да си пренаредиш нещата. Ако това не помогне, тогава психиатър и антидепресанти, но не вярвам, че имаш нужда от това.
Успех!

# 236
Авторке, поздравления! Сега е ред на изпълнението! Относно съвета за психиатъра и антидепресантите - съветвам те да потърсиш психолог, който може да ти даде препарат на билкова основа и той да ти помогне. Има доста такива на основата на жълтия кантарион и други подобни, помагат при лека и средна депресия, не са лекарства и не водят до зависимост. И работата с психолога е важна, за да си пренаредиш нещата. Ако това не помогне, тогава психиатър и антидепресанти, но не вярвам, че имаш нужда от това.
Успех!
За в момента успях да се съвзема без, не отричам, че разговорите с мм донякъде ме успокоиха, но само донякъде! Просто се опитвам да гледам напред и смятам, че ако този мъж иска да е с мен ще ме последва! Ако мога да му простя ок, ако ли не .. по-добре без него

# 237
Е не, тоя Ад край няма! Господина решил снощи да се прибере! И мен ме нямало, не ми се е и обадил, че ще го прави....влизам аз гледам куфара му, няма обувки ключове нищо! И тъкмо ми се обажда майка ми и аз й обяснявам, че той се е върнал ама го няма и че сигурно си е пак при любовницата и изведнъж го виждам на тъмната тераса, стои си там ! Еййййййй няма такова същество честно! И аз го игнорирах, все едно го няма... Той обаче, направи абсолютно същото! И дори на сутринта, при което вече полудях и щя да го изхвърля с куфара и питам ли аз защо е дошъл, а той ми казва "съжалявам, че го направих" ............ И какво излиза - дошъл да ме търси и аз навън, криво му станало, после чул нещо дето не му изнася и решил, че няма смисъл! Вместо да дойде с цветя и извинения той пак се държа като тъпак! И сега какво - дойде, ядоса ме страшно много и пак си тръгва..... И по тел ми обяснява как трябвало да приема, че всичко приключило.... Този човек изобщо не разбирам вече за толкова тъпа ли ме има.... Иска да продължи да ми се подиграва както преди ли.... Какво по дяволите още иска ??? #2gunfire

# 238
Да започнеш нов живот, той също.

# 239
Е не, тоя Ад край няма!
Скрит текст:
Господина решил снощи да се прибере! И мен ме нямало, не ми се е и обадил, че ще го прави....влизам аз гледам куфара му, няма обувки ключове нищо! И тъкмо ми се обажда майка ми и аз й обяснявам, че той се е върнал ама го няма и че сигурно си е пак при любовницата и изведнъж го виждам на тъмната тераса, стои си там ! Еййййййй няма такова същество честно! И аз го игнорирах, все едно го няма... Той обаче, направи абсолютно същото! И дори на сутринта, при което вече полудях и щя да го изхвърля с куфара и питам ли аз защо е дошъл, а той ми казва "съжалявам, че го направих" ............ И какво излиза - дошъл да ме търси и аз навън, криво му станало, после чул нещо дето не му изнася и решил, че няма смисъл! Вместо да дойде с цветя и извинения той пак се държа като тъпак! И сега какво - дойде, ядоса ме страшно много и пак си тръгва.....
И по тел ми обяснява как трябвало да приема, че всичко приключило.... Този човек изобщо не разбирам вече за толкова тъпа ли ме има.... Иска да продължи да ми се подиграва както преди ли.... Какво по дяволите още иска ??? #2gunfire
Кажи му, че не виждаш и една причина, поради която да не можеш да приемеш, че всичко е приключило.
Достатъчно се е постарал, за да ти стане ясен този факт.
И че е добре да си преосмисли самооценката за него и да не се мисли за незаменим.

Общи условия

Активация на акаунт