Отчаяние

• 38 872
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
Наистина не разбирам какво иска от мен?! Като е приключило защо се връща, ако не е защо продължава да се държи все едно аз съм виновна и иска да му се моля.... Искам някой да ми обясни защото не мога да разбера нищо вече  Shocked

# 241
  • София
Наистина не разбирам какво иска от мен?! Като е приключило защо се връща, ако не е защо продължава да се държи все едно аз съм виновна и иска да му се моля.... Искам някой да ми обясни защото не мога да разбера нищо вече  Shocked
Иска да си чеше егото.
Иска да ти се подиграва, че зависиш емоционално от него.
Комай ти го обясниха няколко души в предните постове, но ти не искаш да го разбереш и да престанеш мазохистично да контактуваш с него!
Сменяй ключалката, ако ще останеш в апартамента или се изнасяй веднага.
Имай малко самоуважение, да му се не види!

# 242
Аз нищо не правя, не го бях търсила.. не очаквах да се върне.. нищо..  И изведнъж пак това... тъкмо се бях успокоила и  #Crazy

# 243
Билвал, защото не си го търсила. Нямало е драма. За мъжкото его е нужна драма. Жената да не иска да ги пусне. Той иска ти да му се молиш, а ти пък се чудиш защо не е дошъл с цветя. Няма да се разберете. Всеки си пее неговата песен.

# 244
Билвал, защото не си го търсила. Нямало е драма. За мъжкото его е нужна драма. Жената да не иска да ги пусне. Той иска ти да му се молиш, а ти пък се чудиш защо не е дошъл с цветя. Няма да се разберете. Всеки си пее неговата песен.
Дааа идва да ме видел... а пък само простотиии! Честно си казвам, чувствам се като жертва на психически тормоз вече.. Като няма да сме заедно да не ми се мярка повече пред очите по никакъв повод!

# 245
  • Sofia
Ако искаш да не ти се мярка пред очите - сменяш ключалката и няма как да ти се мерне.
Но ти очакваш цветя и извинения и после страдаш, че очакванията ти не са се сбъднали.

# 246
Това и ще направя щото днес разбрах че човека докато уж дошъл да ме види снощи днес заминал пак на почивчица с въпросната ... и пак ме обижда и дори заплашва... и това само щото е един страхливец, който не успя да дойде и да ми каже истината в очите...ама нищо той явно иска да заблуждава просто себе си.. е поне разбрах, че е абсолютен негодник и в бъдеще дори и да ми се моли няма да има връщане назад никога!!!!

# 247
Обърквам се с тези профили, влез и на двете места с един и същ.
Ти как разбра къде е той? И как те заплашва?

# 248
Разбрах защото си беше взел куфара..заедно с кърпи джапанки лещите - като ходи на басейн или плаж си ги слага... и ме лъжеше че колата ни била на паркинга им... а аз отидох и проверих че я няма! Преди това като му казвах, че ме лъже той побесня и ми каза "изрод долен, като се върна ще ти разбия главата" ! И това всичкото само защото съм го хванала, че продължава да лъже... и това беше...вечерта му събрах багажа, на другия ден беше дошъл рано но аз се прибрах на обяд... казах му да си обира нещата и да се маха и че е абсолютен боклук.. и аз излязох и го оставих да си тръгва..но вечерта като се прибрах още беше там! Пак разправиии до късно ..беше много разкаян видял какво е да си сам но пак искал да си ходи ... и накрая мн де изнервих и пак изльзох и го оставих да си се изнася! Като се прибрах вече го нямаше.. Говорихме малко вчера ..Но е по-добре да не го виждам защото омеквам, а той наистина е боклук!

# 249
Гугъл-ключар-телефон-брава-смяна?

# 250
Той няма вече какво друго да вземе, беше толкова смазан! Явно изобщо не е очаквал, че аз ще му кажа да се маха! Чак сега разбра какви простотии прави и как и всичките ни приятели застанаха на моя страна и никой не го търси! Ама нека! Да си стои сам при майка си или при оная дъртата! Дори се опитах да му поговоря като приятел, че освен да е използван и всички да му смеят за тази друго нищо няма да излезе... ама той ...явно и той е много прост!  Laughing

# 251
  • Sofia
Няма смисъл да му говориш, дори да му кажеш най-явната истина, не си човекът, когото ще чуе. Simple Smile
И аз съм пробвала да вкарам малко акъл в главата на бившия, за негово добро и във връзка със собствените му деца, но всичко се приема на нож и изобщо не докосва мозъчната му кора. Така че няма какво да се хабиш, животът си е негов, да си блъска главата, гледай ти да си добре.

# 252
Виж какво, Билвал, не се занимавай повече с човек, който те нарича "изрод". Остави приятелите на чия страна са, в началото каза, че са на негова. Мисли искаш ли да останеш в този град и в апартамента и обмисляй развод. По-добре е за теб бързо да продължиш напред.

# 253
мале колко са ми познати тези обиди .........
Макар да се е изнесъл , смени си ключалката ,тези хора са лабилни и не се знае  на какво са способни .

# 254
Колко да е лабилен, какво да ми вземе... а и аз какво съм му направила, че да ми отмъщава... то няма смисъл... Пък и се надявам скоро и аз да се изнасям  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт