Отчаяние

• 38 740
  • 338
  •   1
Отговори
# 255
Какво значи "Надявам се"? Не се надявай, а направо се изнасяй! И престани да се надяваш на някакво чудо.
Колко да е лабилен, какво да ми вземе... а и аз какво съм му направила, че да ми отмъщава... то няма смисъл... Пък и се надявам скоро и аз да се изнасям  Rolling Eyes

# 256
Какво значи "Надявам се"? Не се надявай, а направо се изнасяй! И престани да се надяваш на някакво чудо.
Колко да е лабилен, какво да ми вземе... а и аз какво съм му направила, че да ми отмъщава... то няма смисъл... Пък и се надявам скоро и аз да се изнасям  Rolling Eyes
Да бе! Къде да ходя без работа и жилище?! Нали първо трябва да намеря нещо..

# 257
  • София
Сиреч, ти няма да смениш ключалката, няма да чуеш едино поне съвет, а ще продължиш да мрънкаш и да чакаш да дойде отново- щото " бил смазан"!
Е, каквото сама си направиш, никой друг не може.

# 258
Да бе! Къде да ходя без работа и жилище?! Нали първо трябва да намеря нещо..
Отлагаш неизбежното и това не е в твой плюс. 
В тези моменти винаги може да се разчита на приятели, близки, семейство. Всеки би ти влязъл в положение.  Peace

# 259
Виждам, че още се самозалъгваш, беснееш, но тайничко се надяваш да се събудиш утре и всичко да си е, както преди. Неспособна си да прецениш студено реалността.

От опит ти казвам, мило момиче: счупеното си е счупено и никога не се поправя. Дори и да си мислиш, че можеш да простиш, защото така ти шепне зависимостта ти, предателството винаги ще ти горчи и винаги ще те кара да се чувстваш като парцал само защото си го преглътнала.

Само едно нещо има минимален шанс да поправи такава огромна пукнатина: искрено разкаяние, искрено желание за промяна у твоя човек. Вместо това той НЕ ТЕ ОБВИНЯВА! Той НА ТЕБЕ ПРОЩАВА! ooooh!

От мене да знаеш, когато някой прощава непростими неща, това го кара да вярва, че наистина е боклукът за който го мисли човекът отсреща.

Ако намериш сили да отсечеш с един удар отровната си връзка, ще си направиш най-голямата услуга в живота!

30 години - че ти си направо в началото на младостта си! С този човек пропиляването й е сигурно.

# 260
от този омагьосан кръг нищо хубаво няма да излезе ,темата май се изчерпа и се оказа безсмислена  Thinking
на един човек на сила можеш да му вземеш ,но не можеш да му дадеш   Whistling

# 261
  • Sofia
Ами примерно не си се разкарала досега сама, пречкаш му се в дома и не му искаш развод. За това ще ти отмъщава. Не защото си реално гадна, а защото не желае да излезе гадняр в очите на близките си, като ти поиска той развод. Ако ти го направиш, ще си има извинение да каже, че си ужасна, ти си го изоставила и т.н., а той е жертва.

# 262
Не му се пречкам никъде! Той вече не живее тук, изнесе си всичко! Не съм сменила ключалката щото няма смисъл, знам, че няма да дойде, ще си поискам ключовете, когато се усетя достатъччно силна, за да мога да отида в тях ( където живеехме преди година) и си изнеса останалия багаж! Междувременно не го търся по никакъв повод, както и той мен, гледам да излизам и търся всякакви варианти за да замина по-скоро! Скоро не съм рухвала така, че да плача или да изпадам в кризи... дори не приемам някакви успокоителни освен валериан или валидол.... Макар на моменти да не се побирам в кожата си от яд!

# 263
По-добре яд, отколкото отчаяние и депресия, каквито лъхаха от първия ти пост. Яснота ти е била нужна и вече започваш да се оправяш.  Hug

# 264
  • Sofia
Bilval, не знам защо ти е да си причиняваш това да ходиш у тях да си искаш ключовете. Колкото и да си силна, защо ти е да си опъваш нервите без нужда, такава ситуация със сигурност ще те поразтрепери поне за час-два. Няма смисъл. Пази си нервите, той може да реши да ти прави доста мизерийки и ще ти трябват здрави нерви. И да не реши - по-добре да си в кондиция и да продължиш спокойна напред.

# 265
Съчувствам на авторката,поставила се е в емоционална зависимост от мъжа си,моят съвет е да поработи върху самооценката си.На 30 год. е редно ние да помагаме на родителите си,а не те на нас.
Бивал,стегни се,дори и само заради родителите си,не карай майка си на тези години да пътува,за да ти избърше сълзите,а я накарай да се гордее,че е отгледала силна дъщеря.

# 266
Съчувствам на авторката,поставила се е в емоционална зависимост от мъжа си,моят съвет е да поработи върху самооценката си.На 30 год. е редно ние да помагаме на родителите си,а не те на нас.
Бивал,стегни се,дори и само заради родителите си,не карай майка си на тези години да пътува,за да ти избърше сълзите,а я накарай да се гордее,че е отгледала силна дъщеря.

Знам, че трябва да им помагам!  Дори ме е яд, че си позволих последвайки мъж да ги оставя... Не я карам да пътува, опитвам да бъда сама... Може скоро аз да ги посетя, просто се опитвам със всички сили да си подредя живота.

# 267
Билвал може би аз не съм разбрала правилно. Hug
Не поставяй мъж в центъра на света си,погостувай на родителите си,имаш  нужда да усетиш обичта и подкрепата на близък човек.Обърни внимание на всичко,което си загърбила заради него-родители,хобита,неща които те карат да се чувстваш приятно.Млада си и този период ще отмине,за да направи място в живота ти за по - стойностни хора.
Всички така сме натрупали опит,единици са тези открили правилният човек от първият път.

# 268
Няма как да не ми е било.. Преди време си бяхме ние двамата, бяхме екип... Ужасно гадно е, той наистина ми беше центъра понеже разчитах само на него много дълго време.... А сега все едно не съществувам вече... Няма как да не боли.. Просто искам всичко да мине колкото се може по-бързо

# 269
Няма как да не ми е било.. Преди време си бяхме ние двамата, бяхме екип... Ужасно гадно е, той наистина ми беше центъра понеже разчитах само на него много дълго време.... А сега все едно не съществувам вече... Няма как да не боли.. Просто искам всичко да мине колкото се може по-бързо
Когато поставиш някой друг в центъра - така става - изгубиш ли го все едно губиш себе си. Само че ти си се изгубила много по-рано, поставяйки друг в своя център, на мястото, на което трябва да бъдеш ти. Само когато поставиш себе си в центъра, самата ти ще станеш сам по себе си стабилен човек, а не зависим от друг и само тогава ще успееш да имаш връзка с друг стабилен човек. Дано всичко това ти се случи скоро - ще се почувстваш като пробудена от лош сън!

Общи условия

Активация на акаунт