"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Да попитам момичетата от Варна: ЖК ли ви праща на тонове или сами решавате да отидете? Къде ви ги мерят? От коя седмица? Пак имам чувството,че останах недогледана. Laughing

# 121
Момичета за киселини пробвайте швепс тоник и яжте слънчоглед Simple Smile
Така ми минава
Ани, на мен в последната седмица също Тоника ме спасява.

# 122
Добро утро, момичета! Аз, ей така, да кажа "Здрасти". Днес сутринта имах малко по-силни менструални болки, но бързо отминаха. Хубав ден на всички. Simple Smile

# 123
Добро утро, момичета!
Аз пък имах кошмарна нощ. Нали пия ампули Тотема, а те дразнят стомаха и като почнаха едни силни болки в стомаха, в чудо се видях. Даже и почнах да повръщам и вече малко ми олекна и едно нош-па и съм заспала.

# 124
Добро утро слънчеви мамита и от мен  bouquet аз снощи проспах идеално

# 125
И аз пия Тотема, но само по 1 вечер, въпреки, че са ми изписани по 2. Разтварям ги във фреш от портокал и лимон. А за ултразвуците, нали има мнения, че не били съвсем безвредни, та се притесних.  Tired

# 126
Аз много трудно заспах Tired Четох до 1, но после се въртях сигурно още 2 часа. Както казвах на лекаря ми от ЖК, че още не усещам подготвителни контракции, снощи бяха поне за няколко дена накуп ooooh! Имах болки и в опашната кост Crossing Arms
Нова Надежда , много се съмнявам УЗ-тата да имат каквато и да е вреда Peace

# 127
И аз да кажа "Здрасти" !
За вас не знам,но и аз снощи за първи път не спах - толкова горещо никога не ми е било,чак към 5-6 заспах,а трябваше да стана в 7,че изпращах баткото на село.Два пъти се къпя днес и пак умирам от жега,а живеем на първия етаж!Но в Пловдив е така лятото - въздухът не се мърда тук 😓
Вече нямам търпение да гушкам малкото човече и да му се радвам!Предполагам,че и при вас е така!
Хубав ден от мен! 💐
И се пазете от жегите!🌞

# 128
  • София

Черимоя, колко висока захар? За КЗ на гладно ли говориш? Рутинните изследвания, които се правят на всяка бременна? От тоя месец ми е 4.3. То всеки месец ми е толкова реално захарта, с някакви стотни разлики. Бебето ми е по-голямо, околоплодните са в норма. Обаче бебето е по-голямо от 14-та седмица, тогава се записах на ЖК и още тогава ми казаха, че е по-голямо... Не знам...

4.3 КЗ според мен е ок. При мен от рутинните изследвания ми показа на гладно 9.8, направиха ми обременяването на 1 час - 18, на втория 17, което ми казаха, че било диабет, не ГД. Бебенцето може да е голямо поради друга причина, не мисля че си с ГД. Ако те притеснява все пак отиди и си пусни глекиран хемоглобин, това изследване ти дава средна стойност на захарта 3 месеца назад.

# 129
Привет и от мен Simple Smile
Тъкмо се връщам от разходка в парка Врана. Много е приятно там,  малко хора, много пейки, тишина и спокойствие Simple Smile
Иначе и аз изкарах кошмарна нощ с много контракции и болки, но с ношпа и спазмалгон успях да заспя към 3ч  ooooh! Добре че баткото спа до 8ч, че да може да се понаспя малко.
Останалата част от деня,  ще изкарам на дивана,  да не предизвиквам съдбата Simple Smile

# 130
Здравейте! Ние днес направихме последните покупки - кошара, матрак, протектор, чаршафчета, чорапки и май друго не остана за купуване. Магазинът е в другия край на града и от друсането в колата се чувствам изморена, малко ме наболява корема и само ми се лежи. Заради жегата пия още повече и още по-често ходя до тоалетната.

# 131
  • морето и сините вълни :)
Привет и от мен.
Аз пера вече малка по малко.Изпрах чаршафите .Че те бая  и после пелените ,хавлиите и бархетните пелени.
Утре или в други ден дрехи ще пускам.
Я да ви питам -ползвате ли цветоулавящи кърпички.
че за изписването ми е боди рокля цвят шампанска с червено и пелената е бяла с червено.И много ме е страх да не пусне боя.
Или да взема на ръка да ги изпера ли ?

# 132
  • Варна
Последните няколко седмици са за положителни емоции, а не да се натоварваме излишно. И ако обичаш момиче по-полека с определенията ти. В крайна сметка нито за теб нещо е писано, нито някой теб обижда, за да се напрягаш излишно. Разбирам, че последните седмици всички са изнервени, но не е редно да четем подобни писания. Груби и обидни думи не вярвам някой тук да толерира. Изливането на емоции тук не вярвам да ти помага особено или да те храни душевно.

А защо тогава определяш тези, които са решили да раждат в Майчин дом като мами, които не мислят в перспектива?
Аз например не го приемам като комплимент.
Преди години останах доволна, родих живо и здраво дете, и пак ще раждам там, а не където е раждала на кмета жена му.

# 133
Привет и от мен.
Аз пера вече малка по малко.Изпрах чаршафите .Че те бая  и после пелените ,хавлиите и бархетните пелени.
Утре или в други ден дрехи ще пускам.
Я да ви питам -ползвате ли цветоулавящи кърпички.
че за изписването ми е боди рокля цвят шампанска с червено и пелената е бяла с червено.И много ме е страх да не пусне боя.
Или да взема на ръка да ги изпера ли ?

ползвам кърпичките и наистина улавят цвета до сега не са ми се оцветявали

# 134
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз вече се чудя как ще изкарам още цял месец в тая жега  Close вчера ми беше много кофти, нямах сили за нищо. Днес при нас е мрачно и е малко по-добре. А тази седмица ще ми се наложи и до София да пътувам, че каката и тя е с кожни проблеми, които тукашните лекари не могат да решат. Дано издържа пътуването, но заради детето ще се понапрегна малко Simple Smile
За дрешките, аз като купя нещо ново и се съмнявам, че ще пусне, го пера на ръка първо, да видя как е. В повечето случай се оказвам права, че пускат Simple Smile Иначе не съм ползвала до сега тези кърпички, все мисля да взема да ги пробвам и все забравям като вляза в магазина Simple Smile (като със солта  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт