"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Даниела кали, стискам палци утре всичко да мине леко като по вода! Simple Smile

# 346
Здравейте, момичета!
Аз също доста вода съм задържала. Не са ми подути видимо краката и ръцете, но се усещам.
За килограмите съм качила 16кг без да съм си променяла режима на хранене, нито съм наблягала на сладко. Колкото, толкова.
Вече и да искам да върша разни неща ми е доста трудно.Много бързо се изморявам.
ДаниелаКали, стисксм палци всичко да мине по вода. За ранитидина и аз не бях чувала.
Африканчо, как си? Пиши два реда.
Дани111, как си и ти? Оправи ли се бебчо?

# 347
За утре ми е насрочена дата за секциото.....направо ще лудна.
Доктора ми каза тази вечер да пия една таблетка ранитидин ......незнам защо

И аз стискам палци Simple Smile Утре ще ни зарадваш с хубава новина Simple Smile

Аз имам някакъв късмет вчера и днес, защото не съм подута и нога да си щъкам напред назад Simple Smile

Проблеми с комарите ме съм имала,  и сега е така.  Явно не съм им сладка Simple Smile

# 348
Успех утре, даниела кали Hug

# 349
  • София
Като стъпвам усещам как ми се тресат стъпалата от толкова отоци, общо взето денонощно, повече десния, по-малко левия крак. С килограмите съм 13+, предполагам и това е от значение. От време на време стряскам ММ да отнесе сака с багажа в колата и да запази спокойствие  Mr. Green, всеки път се шашка, ама накрая ще стане като с лъжливото овчарче.

# 350
Еми хайде и аз да споделя болежки Wink видими отоци засега нямам, само стъпалата си ги усещам гигантски, но задържам вода. Спокойният сън е мит. Бедрата ме болят от вътрешната страна почти постоянно, и изобщо в областта на таза и горната част на бедрата сякаш нищо не си е на мястото  Laughing
От около седмица страшно много ми изтръпват пръстите на ръцете. Сутрин като се събудя направо не си чувствам ръцете до лактите, а не спя върху тях... и като ги задържа в по-хоризонтална позиция за нула време изтръпват пръстите а после и целите китки. Някоя друга мама има ли такива проблеми?
За комарите и аз съм с Бочко.
Даниела Кали успех утре! 

# 351
  • София - Варна
Kolko mnogo bebeta se rodiha!
Viarno stana unska tema kakto niakoi beshe napisal po-nagore.
 Chestito na vsichki rodili!
 Uspeh utre na Daniela Kali!
Prez telefon pisha i niamam kirilica. Izviniavam se za koeto. Niamam komputyr.
Pri men niama promiana. Bebeto e vse taka naprechno i sedalishtno. Dano syumeqt da go izvadiat uspeshno.
Niakpi beshe pital za shiikata I rysta
 Moiata vse oshte e 35mm. No sum 180 cm. Visoka. Lekari sa kazvali che rystyt ima znachenie.

# 352
И на мен ми отича десният крак. Мисля, че има някакво обяснение, но не съм се интересувала. С килограмите съм добре, така че едва ли това е причината. Нямам болки все още Praynig, но започнах да си имам стягания. Приемам, че това са т.нар. подготвителни контракции. Като походя повече, коремът се стяга и усещам натиск ниско долу. Тази седмица на ЖК ще имам и преглед за разкритие Confused

# 353
Здравейте, да ви се похваля, най-после купихме количката. Малко ми се струва големичка, но ще свикна, важното е на бебето да му е удобно Simple Smile
Аз тези дни все по-често имам болки, понякога имам чувството, че всеки момент ще ми дойде цикъла. Много странно  newsm78 с каката такива усещания не съм имала. Отделно и долу ниско усещам нещо като пробождания и кръста също ме боли. Направо съм като някоя баба станала  Laughing  Иначе и на мен единия крак ми се подува повече от другия, луда работа  Laughing

# 354
Еми хайде и аз да споделя болежки Wink видими отоци засега нямам, само стъпалата си ги усещам гигантски, но задържам вода. Спокойният сън е мит. Бедрата ме болят от вътрешната страна почти постоянно, и изобщо в областта на таза и горната част на бедрата сякаш нищо не си е на мястото  Laughing
От около седмица страшно много ми изтръпват пръстите на ръцете. Сутрин като се събудя направо не си чувствам ръцете до лактите, а не спя върху тях... и като ги задържа в по-хоризонтална позиция за нула време изтръпват пръстите а после и целите китки. Някоя друга мама има ли такива проблеми?
За комарите и аз съм с Бочко.
Даниела Кали успех утре! 

И моите ръце много изтръпват,сутрин като се събудя въобще не ги усещам през деня и аз като ги задържа продължително неподвижни също изтръпват,с краката нямам чак такъв проблем.

# 355
  • София - Варна
Moite ryce iztrypvat ot okolo sedmica pochti vsiaka nosht I sutrin.
 Misleh che prosto spq varhu tqh. No qvno ne e taka. Inache niamam otoci nikude zasega. I kat otidoh do nomer 2 niakolko pati se okaza che Sam s 9 kila otgore. A ne s 12. Haha

Ot kakvo iztrapvat racete?

# 356
Добро утро Simple Smile Даниела Кали, стискам палци  Praynig Африканчо, идея си нямам от какво изтръпват  newsm78 На мен 1-2 пъти ми се случи и то 1-я път пръстите и на двете, а 2-я само едната ръка. И си я хванах с другата и я удрях в Мъжо     Rolling Eyes А за стяганията - вчера през ноща се събудих от стягане, вече с менструални болки, след малко същата работа, гледам часовника интервал 12 минути и аз ей така Shocked, следващата беше след 18 минути, но вече без болка и си заспах. Днес доста обикаляхме да купим вече разни неща за бебето  Blush / Дай Боже всичко да е наред! / и после много ядох и ми е много тежко. И сега съм будна от час някъде, преди това се будих 1-2 пъти от контракции с болки отдолу в таза, но без менструални болки. Дано си постои още малко вътре. Хубав ден и успешна седмица Simple Smile

# 357
Добро утро момичета, а аз съм цяла вечер дежурна през 30мин в тоалета. Притиска ми бебчето явно нещо и н мога въобще да спя.  Cry Cry

# 358
И на мен ми се схваща дясната ръка от около 2-3 седмица, не мога да хвана нищо с нея. Беше поспряла и се похвалих на ММ и на вечерта пак започна.

Аз днес влизам за планово секцио, стискайте ми палци.

# 359
  • морето и сините вълни :)
Успех на мамчетата със плановите операции.

Общи условия

Активация на акаунт