"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Деси,не си само ти - аз получих някакви 50 лв.и ми се стори много странно😡

# 481
Сега разбрах, че правили някакви годишни изравнявания и от там идват тези пари Grinning

# 482
Бубалече, честито! Да бъде жива и здрава! Бързо възстановяване!
Ани Бани, знам, ама знаеш ли те какво правят. От април до сега нося го аз в сервиза от гаранционната карта, те го държат една седмица, връщат ми го, работи няколко часа или максимум 2 дни и спира  Shocked и аз пак го нося. И така 3 пъти и накрая го занесох там от където е купен и ще видим кога ще го върнат и дали изобщо ще работи. Момичета, извинявайте, че се отклоних от темата.

# 483
честито, бубалече!  bouquet
момичета, като влязох в 9-тия месец, моят лекар ми изписа профилактично глобули Полижинакс /при условие, че микробиологията ми е чиста/. Четох някъде, че някои лекари го изписвали в 9 месец, за да е чисто влагалището преди раждането, само дето аз уж ще съм секцио /ако изобщо си издържа до датата, щото е 4 дни преди термин, ама това е друга драма/ newsm78
та на вас изписвали ли са ви противогъбични глобули профилактично в 9-ти месец? Rolling Eyes

# 484
naya_, аз също ще съм секцио, не ми е предписано нищо профилактично. Възможно ли е докторът ти да предполага, че няма да може да си секцио, а ще е естествено раждане и за това да ти ги е предписал?

# 485
елена, вероятно допуска, че може да тръгне и естествено по-рано /нищо чудно, с това късно насрочено секцио/, само, че аз имам конизация и шийката ми е деформирана и затова ще бъда секцио /самият той ми каза, че е препоръчително да е секцио, защото при нормално раждане може да се разкъса шийката и да не мога да износя второ дете, да започне повторен процес на развитие на атипични клетки и т.н./... и това ме притеснява, ако тръгне по-рано нормално раждането, да не станат усложнения заради шийката...цяла нощ не съм спала от притеснения Confused
на теб колко дни преди термин ти е насрочено секциото?

# 486
Здравейте Simple Smile и честита дъщеричка на Бубалече  Hug Да ти е жива и здрава и много да те радва Simple Smile

# 487
Знам,че не е за тук въпроса ми,ама не открих никъде такава тема....може ли да ми препоръчате добър педиатър в Люлин?

# 488
Термина ми е са 25 юли, секциото ще е на 12 юли.

# 489
Моят термин е 9 юли . Трета бременност на 32 г.  stork-boy

# 490
Здравейте, момичета!
Честито на  всички мами и нека бебоците им са живи и здрави и много да ги радват!
Момичета споделете къде ще раждате(а за вече родилите - къде и как е минало). Ще се побъркам не мога да взема решение, много ми е притеснено. Колебая се между МД (София) и Шейново без избор на екип нормално раждане.
Лек ден!

# 491
Здравейте, момичета!
Честито на  всички мами и нека бебоците им са живи и здрави и много да ги радват!
Момичета споделете къде ще раждате(а за вече родилите - къде и как е минало). Ще се побъркам не мога да взема решение, много ми е притеснено. Колебая се между МД (София) и Шейново без избор на екип нормално раждане.
Лек ден!
Аз също съм без избор на екип и съм се насочила към МД определено,за Шейново до сега не съю чула нищо хубаво.Имам познати раждали и на двете месета и нито една не се е оплакала от МД,докато за Шейново нищо хубаво не са ми казали

# 492
Знам,че не е за тук въпроса ми,ама не открих никъде такава тема....може ли да ми препоръчате добър педиатър в Люлин?

Потърси в раздела "Детско здраве" или по-точно в "Здравни заведения, специалисти".

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 14:08 от Uvajenie

# 493
Оф на мен ми откриха гъбички ,но
Микробиология не ми е правена ей така с просто око като ми гледаше шийката ми го каза и ме намаза с някакъе крем, каза че нямало страшно за бебето , но аз се притеснявам има ли някоя с такъв проблем и да е при по- свестен лекар да сподели

# 494

Потърси в раздела "Детско здраве" или по-точно в "Здравни заведения, специалисти".

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт