"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
аз май ще съм единствената с толкова късно насрочено секцио 4 дни преди термин Simple Smile
дотогава сигурно два пъти ще родя...
успокоявам се, че бебчо засега си върви точно със седмицата си и не е от едрите и плацентата още не е зряла, та дано си изчака датата и да не става екшън предварително...

# 526
Мишлето,моето секцио е планувано за 10 дни  преди термина.А след вчерашното Жк,срещата с анестезиолога и притесненията ми - днеска цъфнах  с херпес на устата!Сега ще трябва и маска да нося като родя,да не заразя детето.И в аптеката казаха ,че мога само с възелин  да мажа 😢Дано мине бързо,че не ми остана време....

# 527
Моето секцио е насрочено 7 дни преди термин.

# 528
  • морето и сините вълни :)
Моето секцио е 14 дни преди термин.
Ама днес бях на док и каза че главата е слязла много ниско долу.Иии не се знай знае ли се.

# 529
Випкрис,  на мен в началото на бременността ми излезе херпес и си ползвах Фенивир. Питах тогава дали е опасно за бебето, а те казаха че няма проблем. Така че, ако ще ти мине по-бързо с паста, не се колебай, все пак локално го слагаш това, не е като лекарства да пиеш  Wink  

# 530
Малее моето секцио е 19 дни преди термин. В началото на 37г.с. . Макар че док казва че беба е голяма и плацентата е узряла на мен ми се вижда малко раничко. Вие как мислите?
Vipkris миже да пробваш със сребърна вода. Аз съм третирала херпес с нея и помага

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 17:11 от aira 27

# 531
 aira 27, ние двете с теб, макар с еднакъв термин, сме в двете крайности Grinning
предполагам, че и на двете ни лекарите са го преценили правилно според конкретните обстоятелства/ макар че при моя просто предходните дни бяха заети, хващам съботата и неделята и "където били 7 дни, там били и 4 дни"/...
не се притеснявай, все пак твоето бебенце върви напред  Peace

# 532
aira 27, ние двете с теб, макар с еднакъв термин, сме в двете крайности Grinning
предполагам, че и на двете ни лекарите са го преценили правилно според конкретните обстоятелства/ макар че при моя просто предходните дни бяха заети, хващам съботата и неделята и "където били 7 дни, там били и 4 дни"/...
не се притеснявай, все пак твоето бебенце върви напред  Peace
Така е права си  Simple Smile. Но нали знаеш все трябва за нещо да се психясваме  Crazy

# 533
Моят термин е на 27 ,на 5 съм на преглед и сиг ще изберем дата Shocked
Последно нямах разкритие,контракциите ми са около 5,6 на ден ,доки каза че ще си изкарам до края,ама сега вече е друго  Grinning

# 534
Вчера вечерта родих Елена - 2650 г и 48 см. Термина ми беше за 25 юли, планирано секцио за 12 юли, но ни изненада. Тя е добре, за съжаление аз не чак толкова, тъй като съм с дренаж. Изтекоха ми водите, много бързо започнаха регулярни болезнени контракции и раждането завърши с операция заради седалищното разположение на бебето. Така да се каже този път опитах и от двата вида раждане. В МД съм и за сега всички се държат нормално.

# 535
Честито бебче  baby_neutral, пожелавам ти бързо възстановяване  Hug

# 536
Честито, Ели! Да ти е жива и здрава Елена! Важното е, че сте добре. Бързо възстановяване.

# 537
Честито бебче Елена, а на мама бързо възстановяване

# 538
Да е жива и здрава Елена и на мама леко и бързо възстановяване
Айра моето секцио ми го определиха 20 дни преди термин, да ни е  жив и здрав - роди се и на кг както каката, която се роди 7 дни след термин - 3100
Та не се тревожи - изцяло доносени са бебчетата и оформени

# 539
Честито, Elena2016 bouquet
Бързо възстановяване и наддаване на малката желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт