"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Успех на двете мами и само положителни емоции в новата тема Joy

# 16
Да се запиша и аз в новата тема. Simple Smile
Благодаря за темата и нека бъде изпълнена с хубави новини за здрави, пухкави бебчета.
Випкрис, кое му е лошото да си лежиш! Както е топло това е най-доброто, което можем да направим.

# 17
Здравейте и да ни честита новата тема  bouquet дано всички се похвалим със здрави и сладки бебчета  Hug

Успех на мамите, които са влезли в болница, всички сме с вас  Hug

# 18
  • морето и сините вълни :)
Зомби , коя болница е това?
Ти от Варна ли си?

# 19
Благодаря за темата bouquet
Само с хубави емоции да я напълним Party

# 20
  • Plovdiv
Записвам се и аз.Утре съм на преглед ще пиша пак как се развиваме.

# 21
Аз не можах да разбера какво става с двете мами ?
Защо влизат в болница?
Нещо съм изтървала

# 22
Зомби, мн. неприятно, така да те наплашат.
Вампирка, как си? Излезе ли от болницата?
Ани Бани, влязоха заради ГД, да бъдат под наблюдение.
Тезоройко, пише как са нещата при теб! Hug

# 23
Запис и от мен.
Много е топло днессс, голям пазар направих да се похваля, оказа се че има намаление на детски дрехи в HM и аз грабих грабих  Joy та се забравих

# 24
Лъки, видях, че има -50% намаление, това ли имаш предвид?

Нещо полезно за бебетата (в корема и след това) и музиката: http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=4&id=4944

и музика https://www.youtube.com/watch?v=zbdLifn3T74

# 25
Ето ме и мен в новата тема! Simple Smile Пожелавам си всички мами да  гушнем живи и здрави  бебчета!

# 26
  • Варна
Мен ме наплашиха с истории какво става, ако не платиш за екип. Това от устата на акушерка от въпросната болница, която бях избрала. Точно тоя стрес ми липсваше в 9 месец. Сменям болницата и ще плащам явно за лекар. Дано само да устискам, докато се уговоря с него.
Става въпрос за Варна. Друго няма да кажа.
Zombie ако е толкова сериозно кажи моля, че и ние ( другите майки от Варна)  да се ориентираме навреме.

# 27
Да ни е честита новата тема! Да я напълним само с положителни емоции и всички да гушкаме здрави бебчета на финала!  Simple Smile

Стискам палци на двете мами.  Hug

Наистина е ужасна жега днес. Ходих сутринта до Лидл и взех бебешки бодита и чорапки. Много приятна материя. После ходих и до една приятелка и се прибрах в най-ужасната жега в 14.30ч.

Вчера напазарувахме още малко неща за Бебчо. И аз разглеждах в НМ намаленията и доста неща харесах. Трябва да извадя и да видя какво сме накупили и какво още остава. И за болницата трябва да купуваме.

# 28
Аз пък в АГ ще раждам с лекар.

# 29
Запис и от мен i
Благодаря за новата тема ,ние днес семейно също ходихме на пазар бодитата от LIDL са много хубави ,сащо ходихме и до H&M много изгодни неща има аз взех бодита  ,и на дъщеря ми дрешки.
Някой питаше за желязото аз лично съм вного доволна от Сорбифера откакто го пия хемоглобина ми стана 113 а беше под 100, док каза да го пия месец след раждането.
В новата тема само хубави новини да има и сладки бебешоци на финала!

Общи условия

Активация на акаунт