Звездни компромати - 289 част

• 124 451
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Данаил Глишев по Диема Спорт прави коментар след мача Германия-Полша и е добре почерпен, чини ми се! Joy

# 152
  • София
Абе някои хора май не правят разлика между англичанин и британец  Laughing
сигурна ли си, че не правят разлика? Simple Smile

# 153
  • София
Данаил Глишев по Диема Спорт прави коментар след мача Германия-Полша и е добре почерпен, чини ми се! Joy

Братя Глишеви са едни умни и много начетени момчета, които нерядко приказват, сякаш са на поне няколко ракии от рождение.

Чета за това хубаво момиче Цвети тук и там, част от слуховете гласят, че са я отстранили от титулярките, за да настанят някоя Любомира Казанова, дъщеря на "любовник на Раева". Доста гнусно, ако е вярно. И каква полза от красотата на това дете? Май по-скоро й е пречела. Впрочем, при новината за нея не трябваше ли целият отбор да си прибере куфарите и да се върне в България, а не да тропат по състезания, сякаш нищо не е станало? newsm78

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 09:54 от Rafiqa

# 154
  • София
Чета за това хубаво момиче Цвети тук и там, част от слуховете гласят, че са я отстранили от тиулярките, за да настанят някоя Любомира Казанова, дъщеря на "любовник на Раева". Доста гнусно, ако е вярно. И каква полза от красотата на това дете? Май по-скоро й е пречела. Впрочем, при новината за нея не трябваше ли целият отбор да си прибере куфарите и да се върне в България, а не да тропат по състезания, сякаш нищо не е станало? newsm78
ти наистина ли четеш това, вярваш на това, че го и пишеш?
и не тропат по състезания, а се състезават. те са отговорни, професионални състезателки. имаш ли бегла представа какво им е и на тях в момента?
много е важно човек да знае кога да замълчи...

# 155
Братя Глишеви са едни умни и много начетени момчета, които нерядко приказват, сякаш са на поне няколко ракии от рождение.
А, не! Аз го харесвам много този човек, безкрайно е приятен и симпатичен, винаги обръщам поглед към телевизора когато той е репортер (за каквото и да говори) и този път просто беше очевидно. Но то какво пък, да гледаш мач в 23 часа на минерална вода?!  Laughing

И тук едно мнение на психиатър за Цвети и това, което се случи. Да прочетете, щото нали... много сме знаели някои от нас! Да, човек като е преживял депресията и ужасните моменти на мрак в съзнанието на близък и скъп човек, много знае на тази тема, за съжаление. Confused И вижда неща, които другите не забелязват,  защото познава признаците.
http://www.bgdnes.bg/Article/5581225

# 156
  • София
Бижy, работата е там, че за беда, или за щастие, не всеки човек има радарите да разбере, че някой е в скрита или явна депресия. как да знаят като не са го преживели? утре ти или аз ще сме в позицията на не разбрали.
затова е доста неуместно да се обвинява. хората са с различна сетивност...
сега аз пиша едно, ти може да ме разбереш иначе Wink

# 157
  • До сърцето...
Като се обърне каруцата, пътища много. И всеки размахва пръст.

виж ти, радвам се, че има човек с нормално мислене  Peace

# 158
Даниел Крейг ми е любимия Бонд.  Heart Eyes

+1
Много го харесвам тоя човек Simple Smile

# 159
Жана Бергендорф изрусена:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пише, че й взели книжката и се налага да ползва таксита. Нямала никакво намерение да напуска страната. Най-голямата защита е майка й, която обвинява лошите й приятели за състоянието и залитанията на Жана. Продължавала напред... Whistling

# 160
  • Велико Търново
Коса няма да й остане, на това момиче.. Confused Но аз не я харесвам, независимо руса или червена е - изглежда ми безотговорна, развей прах и несериозна, а такова хубаво дете има...

# 161
Данаил Глишев и Манол Глишев,братя ли са, или е съвпадение на фамилии.Данаил е изключително възпитан .

# 162
Жана също е от хората, които крещят "Имам нужда от помощ!".

# 163
# 164
  • София
Данаил Глишев и Манол Глишев,братя ли са, или е съвпадение на фамилии.Данаил е изключително възпитан .

Да, синове са на актьора Богдан Глишев. Често съм несъгласна с писанията на Манол, но е факт, че и той, и брат му знаят много и са чудесно възпитани.

Виж ти - цитирам неща, изречени от други. Не един или двама. А мнението, че мястото на отбора и треньорите е при Цвети, отново не е мое, а на руски състезателки, техни колежки. Нямам представа как се чувстват те в момента и не искам никога, абсолютно никога да научавам.

Общи условия

Активация на акаунт