Звездни компромати - 289 част

• 124 451
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Защо да се връщат момичетата? Това е европейско състезание, тук чувствата нямат място. Какво ще помогнат на Цвети, ако се откажат от всичко, за което са тренирали толкова време?
Естествено, че конкурентите ще искат да разкарат българския отбор, в крайна сметка ние сме фаворити. Много ме интересува какво мислят точно рускините. Да си гледат тяхната работа.

# 166
Аз също не мисля, че момичетата е трябвало да се откажат и да се върнат. Не могат с нищо да помогнат, вероятно няма и да ги пуснат при нея, а и може би е по-добре. Дано се оправи момичето, ако не дай Боже не стане така, то поне да си я запомнят жива и здрава.

# 167
Да, как ли пък ще се връщат. След толкова труд и усилия защо да се връщат и как тук ще помогнат на Цвети. С какво?

Нека  Цвети тежи на съвестта на действията или бездействията на някои. Те може би си знаят кои са. Не може психологът на отбора е бивша гимнастичка. Завършила психология незнайно как!

Дано, дано се оправи Цвети! Но ми се струва, че като се възстанови, ще я затворят в психиатрия...

# 168
  • където мечтите се сбъдват
Цялата кралска фамилия, свежи като марулки  Laughing
https://www.instagram.com/p/BGraVbUQ6FR/
Бай Филип какъв е вампир Joy
Дукесата нещо си е правила, свежа е като краставичка.
А тия двете 100% са рускини!

Венетка се бори с анорексия, а в някакво интервю в Комбина разказа такава смахната история, толкова опашата, че беше с пет опашки... Confused

Сигурна ли си,че е анорексия?Гледах интервюто и-разказа,че след като е яла някакви морски дарове се е оказала в болница с анафилактичен шок.От тогава се били отключили всякакви алергии и не можела да яде почти нищо.

# 169
 stefanel,  разгледай профила, то е видимо, че е анорексичка. Жалко, че не достигнала есе още фазата на осъзнаването, която е първа и най - важна стъпка за да започне лечение. Признанието, че имаш проблем! Не пред други, пред себе си.

https://www.facebook.com/veneta.harizanova.9?fref=ts

# 170
  • където ми харесва
Да, как ли пък ще се връщат. След толкова труд и усилия защо да се връщат и как тук ще помогнат на Цвети. С какво?

Нека  Цвети тежи на съвестта на действията или бездействията на някои. Те може би си знаят кои са. Не може психологът на отбора е бивша гимнастичка. Завършила психология незнайно как!

Дано, дано се оправи Цвети! Но ми се струва, че като се възстанови, ще я затворят в психиатрия...
Биляна, защо една гимнастичка да не може да завърши психология, че и да я практикува? Точно тя ще е най-наясно как да работи с други гимнастички.
А относно затварянето на Цвети в психиятрия, ще ме извиняваш ама е пъшна глупост това!

# 171
Венетка се бори с анорексия, а в някакво интервю в Комбина разказа такава смахната история, толкова опашата, че беше с пет опашки... Confused
Сигурна ли си,че е анорексия?Гледах интервюто и-разказа,че след като е яла някакви морски дарове се е оказала в болница с анафилактичен шок.От тогава се били отключили всякакви алергии и не можела да яде почти нищо.
Сигурна? Нищо сигурно няма на този свят, но ти си и гледала интервюто. Такава несвързана, нескопосана история, разказана така нестройно, че няма накъде повече. А като и гледаш снимките, на теб на какво ти прилича? Онази Пламена от какво там реалити беше, нали и тя си пълнеше профила със същите фотоси и накрая официално изплака: боря се с анорексия...

Психоложката на гимнастичките е завършила психология с педагогическа насоченост.
Ето извадка от заслугите ѝ
Скрит текст:
Цитат
БФХГ има световно известен психолог и това е проф. Янчева: Проф. Татяна Янчева д.п.н. (родена Татяна Кънева) e българска психоложка и бивша национална състезателка от ансамбъла по художествена гимнастика.
Преподавателка в катедра „Психология, педагогика и социология“ на НСА. Доктор на психологическите науки. Лектор на треньорската школа по футбол към УЕФА. Психолог на ПФК Левски (София). Психолог на националния отбор по художествена гимнастика и член на Управителния съвет на федерацията. Авторка на 7 книги и повече от 100 публикации.
Като състезателка от ансамбъла, бившата националка по художествена гимнастика Татяна Кънева е европейска шампионка от Мадрид (1978) г. и световна вицешампионка от Базел (1977) г., заслужил майстор на спорта.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 11:43 от Бижy

# 172
  • Варна
Аз от снимките в профила не мога да направя заключение за анорексия. Ако видите мои снимки гаранция ще ме обявите за анорексичка, така като гледам. Само че не съм, просто съм кльощава, ген, наследен от баща ми.

# 173
Цитат
А относно затварянето на Цвети в психиятрия, ще ме извиняваш ама е пъшна глупост това!

Горещо се моля да съм написала глупост!  Но всеки психиатър ще ти каже, че след опит за самоубийство е такава практиката.

Месечинке, може да си слаба и по- слаба от Венета, но едва ли бълваш по няколко снимки и селфита на ден. Нали?

ПП Не съобразих, че профилът е заключен...

# 174
  • Варна
Месечинке, може да си слаба и по- слаба от Венета, но едва ли бълваш по няколко снимки и селфита на ден. Нали?
Е, това не Simple Smile

# 175
Вярвам, че за отбора е не по-малко трудно да работи с човек, който непрекъснато е бил на границата да се отказва. Действа адски демотивиращо и срива отборния дух. Пише, че непрекъснато се сривала психически и заявявала, че напуска. Дали е нейно решение или е подтикната към това, специалистите ще кажат.  Имало 2 резерви, които са тренирали непрекъснато с тях, а Цвети е мислила отдавна да се откаже.
Съгласна съм с вас, които писахте, че момичетата нямат право да се връщат, а трябва да играят толкова силно, колкото биха го направили ако Цвети е с тях. Никой отбор не заслужава това.  Confused

# 176
  • където ми харесва
Цитат

Горещо се моля да съм написала глупост!  Но всеки психиатър ще ти каже, че след опит за самоубийство е такава практиката.

ПП Не съобразих, че профилът е заключен...
По принцип, ако след опит за самоубийство, пациента продължава да има суицидни мисли, тогава му се назначава клинично лечение в съответното заведение, съгласна съм.
Но, в конкретния случай, още е прекалено рано за назначаване на такова, което не значи, че няма да се работи с нея от специалисти.

# 177
  • Gotham City
Психиатрия дрън-дрън та пляс....Нека се възстанови момичето първо, пък после ще я пращаме насам-натам. Има и големия вариант да оцени и осмисли живота си, след като се възстанови, дай Боже!!!
Не и е било леко, дано види после подкрепата и любовта на българския народ и това да и даде сили да се бори Praynig

# 178
  • София
Айде, да ви разведря Simple Smile Венета Райкова си прави фотосесия на басейна с книгата й в ръка /онази с червения стол/. Вярна дружка я снима как стои до басейна и как се прави, че чете. Предполагам скоро ще пусне снимките и във фейсбука.

# 179
  • Пловдив
Айде, да ви разведря Simple Smile Венета Райкова си прави фотосесия на басейна с книгата й в ръка /онази с червения стол/. Вярна дружка я снима как стои до басейна и как се прави, че чете. Предполагам скоро ще пусне снимките и във фейсбука.
Това са наблюдения в реално време? Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт