Звездни компромати - 289 част

• 124 413
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Цвети не се нуждае от кръв.Грешно е това инфо,казаха по БТВ. Peace

# 271
  • До морето
Отвратителни са тези журналисти, кога е имало преки вслючвания от европейски и световни по ХГ, а сега всички телевизии са пратили репортери. БТв поне са командировали спортен журналист, а Нова Бенатова.....Защо не оставят момичетата на мира, заораха по дъното  вече!

# 272
  • Има много детски смях.
Това, че някой е сирак не означава, че е "най-слабото звено". Глупости на търкалета. Всичко си е до човек. Много грозно почна да става.... Tired

Абсолютно!!!
И аз съм "сираче", останало без майка на по- ранна възраст дори. Но никога не съм се възприемала като такова, нито като слабо звено или пък пето колело.  Stop Нито пък съм лабилна психически, нереализирала се и с чувство за непълноценност в обществото.  ooooh!
Дано бързо се възстанови и продължи напред.  Praynig

Малката Перука пък намерил със снимка откъде да се хвали. По време на Рамадан, на 45 градусови жеги. Никой нормален не си показва носа навън, камо ли да седне (пък  нека било и по тъмно) да пуши шиша на теферидж.  Mr. Green Смешко!!!

# 273
Петя Дикова в момента по bTV друса разголен пухкав тумбак. Диковааа, преди 10 г. беше на 20.

# 274
  • До морето
За първи път гледам цялото предаване, защото чаках Виктор Калев и просто останах втрещена!!! Какво е това поведение пред камера, какво е това чудо???? То са подскоци, приклякания, маха ръце, крака, замята коси, а през това време гласът й варира в 3 октави  #Crazy ooooh! #Crazy

# 275
За първи път гледам цялото предаване, защото чаках Виктор Калев и просто останах втрещена!!! Какво е това поведение пред камера, какво е това чудо???? То са подскоци, приклякания, маха ръце, крака, замята коси, а през това време гласът й варира в 3 октави  #Crazy ooooh! #Crazy
Не знаех ,че той ще е гост.Каза ли нещо интересно,защо е напуснал Слави

# 276
  • Благоевград
От профила на Тервел Пулев преди малко

"Относно публикации за даряване на кръв за Цвети Стоянова. Току що лично брат й ми каза, че вече е събрана достатъчно кръв за евентуална нейна операция. Отзовали са се много хора по думите на доктора предадени от Найден Стоянов! Също каза, че прогнозите са обнадеждаващи, че си е отворила очите и гледа!"

# 277
  • До морето
Не знаех ,че той ще е гост.Каза ли нещо интересно,защо е напуснал Слави
Прави моноспектакъл и каза, че му е било трудно с много дини под една мишница и си е взел почивка, за да репетира. За напускане не е казал, много уклончиво отговори, но каза че с всички е в добри отношения и дори щи спомене Слави като 1 от хората променили живота му. В крайна сметка не разбрах за постоянно ли е напуснал или ще се върне все пак.

# 278
Защо не се направи отделна тема за опита за самоубийство или падането?
Явно има нужда от обсъждане, а тук със сигурност не е подходящата тема за това.

# 279
  • Бургас
От профила на Тервел Пулев преди малко
"Относно публикации за даряване на кръв за Цвети Стоянова. Току що лично брат й ми каза, че вече е събрана достатъчно кръв за евентуална нейна операция. Отзовали са се много хора по думите на доктора предадени от Найден Стоянов! Също каза, че прогнозите са обнадеждаващи, че си е отворила очите и гледа!"
Чудесна новина. Дано с всеки ден става все по-добре  Praynig

# 280
А Слави нали не си е подновил договора с БТВ ? Гледам ,че по сайтовете пишат,че щял да си избира заместник-някой от сценаристите.Шоуто от ден на ден по тъпо става. Tired

# 281
А Слави нали не си е подновил договора с БТВ ? Гледам ,че по сайтовете пишат,че щял да си избира заместник-някой от сценаристите.Шоуто от ден на ден по тъпо става. Tired
Предаването се изчерпа много отдавна, но по-лошото е че зверски се чалгализира.
Не виждам с какво ще помогне смяна на водещия.

# 282
Бях попаднала на статия, че В.Калев се бил покрил понеже той щял да става водещ на предаването,а Слави да се оттегля и евентуално нещо в политиката да влиза.Не бих се учудила, ако е вярно, колкото пъти попадна на шоуто все за политика се говори. ooooh!

# 283
  • Gotham City
От години не съм го гледала, вчера случайно го засякох, някакво хорове пеят, направи ми впечатление, че всичките са ги накарали да изпеят и по някоя чалга от репертоара на Слави... ooooh!

# 284
  • Sofia
Весела Тотева
Имам някакъв спомен, че беше махнала силикона, но явно, след личните драми, пак е сложила. На тази снимка изглежда добре, не е прекалила.

Общи условия

Активация на акаунт