Звездни компромати - 289 част

• 124 416
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София
Мен по-скоро ми стана любопитно какви са й били драмите?

# 287
До колкото си спомням май и тя се бореше с анорексия.

# 288
  • Благоевград
Тервел Пулев, снимка от Благоевград, дано да го видя довечера на наградите  Heart Eyes
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13418739_120151319 … 8&oe=57CBCFEB

# 289
До колкото си спомням май и тя се бореше с анорексия.
Тя го отрече това във фб си,даже се закани да ги съди. Peace По смопен беше написала ,че тежи 46кг на 1.60м.

# 290
# 291
  • Варна
Не можах да я позная на първата снимка.
Харесва ми.

# 292
Плейбоят Андрей Едрев въведе нова система за отглеждане на бебета. Синът му Александър, който вече навърши една годинка, расте гол, бос, без ваксини и без прясно мляко.
"Правя му много тренировки. Всеки ден пие по около литър фреш от моркови, ябълки и череши. Яде каквото ядем ние. Никога не е пил прясно мляко. Не е ваксиниран". В Индонезия Александър беше отглеждан като едно малко Маугли - оставен на воля да прави каквото си иска, без дрехи, без памперси.

От няколко месеца семейството на малкия Александър, който си има дори своя страница във Фейсбук, отново е в България. Андрей Едрев и приятелката му Гергана се върнаха, защото им предстои ново преживяване - следващия месец очакват да се роди дъщеричката им.

Самият плейбой често публикува и видеа, в които подмята малкия Александър във въздуха, държи го само за едното краче или върти като космонавт в тренировъчен център. Заради всичко това често има и отрицателни коментари от хора, които твърдят, че така навреждал на бебето.

ето едно видео, този човек е откачен #Crazy
https://www.youtube.com/watch?v=THBsUHff-XQ

# 293
Да, и детето е с... памперс Laughing А пък този прилича на 160 годишен индуски брамин, не на плейбой. Като ги закичат с такива абсурдни титли... hahaha ooooh!

# 294
Оффтопик: Такова количество фрешове за малко детенце?! Доколкото знам, за морковите не е хубаво да се надвишават 200-300мл и то за възрастен човек?

# 295
  • На топло
Горкото дете...много сладко, но с такъв баща  ooooh!
А майката изглежда живее в някакво друго измерение и няма право на мнение по въпросите за децата. Сигурно ще и направи още 2-3, да има... Confused

# 296
  • DE
Малоумник, на детето не му е особено приятно да го подмятат като плюшена играчка  ooooh!

# 297
 ooooh! Потресаващ е  този.
Андреа в Комиците по БТВ. Къде и е талията? Joy
За фон на отварянето на устата пуснали и последния и клип..какъв контраст в тялото!

# 298
А липсата на ваксини, при положение че циркулират между Бали и България?

# 299
Малоумник, на детето не му е особено приятно да го подмятат като плюшена играчка  ooooh!
Детето едва ли е видяло друго, свикнало е

Общи условия

Активация на акаунт