Звездни компромати - 289 част

• 124 371
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Е чак дебела, не е. Ама в сравнение с жената от клиповете и снимките в профила ѝ - нищо общо.
Едно 10 кила отгоре е.

# 316
Майтапя се. Peace
Просто хората се шокират, защото тя се права неузнаваема на снимки и в клипове, а не излежда зле.
Е не е вейка, но не и е грозно с повече килограми.

# 317
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.facebook.com/KubratPulev/videos/10154273810162884/ И Пулев с някакъв клип с " дълбоко " послание . Андреа бележи някаква странна реакция .
Пулев си го представям с красива, умна и чаровна  жена,като Никол Станкулова примерно.
С Андреа така и не мога да ги възприема,като сериозна двойка. Все имам чувството,че покрай нея и Кубрат ще се развали.

# 318
  • Tам през Атлантическия океан
А липсата на ваксини, при положение че циркулират между Бали и България?
i аз това си помислих  Whistling
Тук на скоро имаше случай на бебе поразено от варицела , разбира се неваксинирано  Crazy Crazy Crazy

Много еко живеят да  Mr. Green
бях мяркала в профила му снимана жената и на снимката уж неволно домашната прислужничка чисти  Whistling
Много ми е противен и егоцентричен този  Laughing
на страницата сам  си пуска свои 'мъдрости' и крилати мисли  Joy   

# 319
  • Благоевград
Аз да кажа като една клюкарка за БГ наградите  Party
Михаела и нейното момченце са си заедно, гушкаха се, целуваха се, бяха много сладки. Всички бяха с плитки - Павел, Венци Венц и Михаела, като Павел беше с една ужасно грозна дълга плитка назад.
Тервел естествено беше там  Heart Eyes Връчи някаква награда. Половината Х фактори бяха там. Саня с прибрана коса, с тоалет в три цвята - червено, бяло и черно. И нещо, което мен лично ме подразни. Масово поп изпълнителите плюят по поп-фолк изпълнителите, че пеели на плейбек. Тази вечер нямаше нито едно изпълнение на живо, нито едно! Слушам и двата стила, но ме дразни, че все поп-фолка им е виновен за всичко на поп изпълнителите. Имаше страшно много хора, които бяха дошли да ги гледат. Най-много се радваха на Криско. Дарина/Дара се представи чудесно, представи се добре в танците, щото пеенето не беше на живо. До колкото разбрах утре вечер ще ги излъчват по телевизията. Като цяло съм доволна, но е имало и по-хубави концерти.

# 320
  • Варна
Челси Клинтън с  бебе №2.

https://www.instagram.com/p/BGzjR0DK4Zl/

# 321
  • До морето
По повод попа и поп-фолка аз пък се сетих друго. Скоро в един клуб пя БергенДорф и през цялото време плещеше неща от сорта на " Where are you guys?", " Put your hands up!", "I wanna hear you!". Постоянно иронизират фолкаджийките, че викали " Не ви чувам" и "Къде са ви ръчичките?", ама те като го правят на английски е по- хай така ли?

# 322
 Миналото или по миналото лято в един бар на Какао бяхме на парти с VJ (каквото и да значи това), някаква мацка пееше евъргрийни, скачаше по сцената, плещеше глупости, ама пускахме Шазам на някои от песните- не ги разпознава, мега зле беше. И точно същото беше "Къмон парти пииипооол", "Ай кент хиър юююю". Пък иначе не чалга нали, Мадона, Чака Кан , от този род пееше.

# 323
https://www.facebook.com/KubratPulev/videos/10154273810162884/ И Пулев с някакъв клип с " дълбоко " послание . Андреа бележи някаква странна реакция .
Пулев си го представям с красива, умна и чаровна  жена,като Никол Станкулова примерно.
С Андреа така и не мога да ги възприема,като сериозна двойка. Все имам чувството,че покрай нея и Кубрат ще се развали.

Защото той е красив, умен и чаровен? Laughing

И с Андреа са от 10 години заедно, досега да го е развалила каквото и да означава това според теб.

# 324
  • bad@ss
...

Много, много - направо гърми    Laughing

# 325

И с Андреа са от 10 години заедно, досега да го е развалила каквото и да означава това според теб.

Има някакви наченки,но положението е спасяемо.
Той може да не е красив, не е тъп, но се опитва да е честен и достоен човек.

# 326
Аха разбрах, а понеже Андреа е чалгаджийка не е честна и достойна, друго щеше да е да си стои вкъщи, да готви първо, второ, трето и да му е родила 2 деца Mr. Green

# 327
  • Благоевград
Аха разбрах, а понеже Андреа е чалгаджийка не е честна и достойна, друго щеше да е да си стои вкъщи, да готви първо, второ, трето и да му е родила 2 деца Mr. Green

Имаме общи познати с Андреа, които са й били съучиници. Казват, че е мило момиче, възпитана и спокойна като характер. Внимавала е много как се държи и не е допуснала разно ку...ско поведение.

# 328
Андреа е провокативна заради кариерата си. Иначе е от богато семейство и не й нужно на пее на "ушенце" на някого...

# 329
Мне. Преди много години,когато беше Теодора все още, гледах едно интервю, в което разказва как си е стояла в къщи и баща й я попитал с какво иска да се занимава и тя му казала,че иска да е фолк певица и хоп - така тръгнала по този път.
 Минаха се години и в друго интервю я питаха,дали наистина е решила да стана фолк певица по гореописания начин и тя отрече . Глупости били това, нямало такова нещо. А аз я чух със собствените си уши. ... От тогава не мога да харесам тази жена.  Намирам двуличността за порок. А когато е съчетана със глупост, просто  Tired

Но това си е моето мнение. Не задължавам никого с него, камо ли Кубрат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт