Звездни компромати - 289 част

• 124 348
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Rolling Eyes  Изглежда по-стара от майка си...

# 331
  • Велико Търново
Аз не я харесвам Андреа, не е връх на Ентелигентността  Wink, не че я познавам - слушала съм нейни интервюта и оттам съдя; но пък съм гледала такива и с Кубрат - лика - прилика са си умствено, според мен.

Ужасно изглежда Челси Клинтън Confused

# 332
  • Sofia
А липсата на ваксини, при положение че циркулират между Бали и България?
i аз това си помислих  Whistling
Тук на скоро имаше случай на бебе поразено от варицела , разбира се неваксинирано  Crazy Crazy Crazy

И двете ми деца караха варицела в градината (заедно с половината градина), поне в БГ няма ваксина за нея.

Иначе този хич нямам желание да го гледам.

# 333
Васил Гюров в "Търси се..." по БТВ. Не знам от сега ли е или е запис. Тая глава, с този глас и това телО хич не ми стоят като от един и същи човек Laughing Абсолютно женски устнички има. Crazy

# 334
А липсата на ваксини, при положение че циркулират между Бали и България?

Тук на скоро имаше случай на бебе поразено от варицела , разбира се неваксинирано  Crazy Crazy Crazy

И двете ми деца караха варицела в градината (заедно с половината градина), поне в БГ няма ваксина за нея.

И аз тъкмо се зачудих какво значи "поразено от варицела".

Според мен Кубрат и певачката са си съвсем лика-прилика.
А Челси никога не е била хубавица, а сега е и изтощена след раждането. Съвсем нормална жена.

# 335
# 336
В САЩ слагат ваксина против варицела, тук не, Десс вероятно не знае, че тук няма такава ваксина.

# 337
  • Има много детски смях.
Мернах заглавия в списания, че Майли била бременна.  Laughing

А Челси никога не е била хубавица, а сега е и изтощена след раждането. Съвсем нормална жена.

Абсолютно нормална жена, родила преди броени дни. Чак пък сравняване с мама...  Tired

# 338
  • DE
Джъстин Бийбър пропада в дупка на сцената.

Така се изпраска, че чак ме заболя от звука  ooooh!

# 339
Scott Eastwood
Скрит текст:

Emilia Clarke със Sam Calflin
https://www.instagram.com/p/BGJ7Bf6I1NG/?taken-by=emilia_clarke

... и с Мат Лебланк
https://www.instagram.com/p/BF9lFmko1IB/?taken-by=emilia_clarke

# 340
# 341
Абсолютно нормална жена, родила преди броени дни. Чак пък сравняване с мама...  Tired
Изобщо без да се взема предвид фактът, че е родила преди дни, Челси просто изглежда по-зле от майка си. Айде сега да не се превъзнасяме и по нея, и да се апострофира всяко мнение за нехаресване.

# 342
  • Има много детски смях.
Чак пък някой тук да се превъзнася по Челси Клинтън.  Joy Joy Joy

# 343
Мернах заглавия в списания, че Майли била бременна.  Laughing

Всички от това семейство са ми неприятни.Челси винаги е била грозновата.

# 344
Точно преди изборите роди Челси! Браво! Което ме подсеща, че и Иванка Тръмп щеше да ражда преди изборите...Роди ли или предстои?
...............
Волен Сидеров кръстил днес внучето сина си
http://www.blitz.bg/news/article/421387

Общи условия

Активация на акаунт