Звездни компромати - 289 част

• 124 339
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Точно преди изборите роди Челси! Браво! Което ме подсеща, че и Иванка Тръмп щеше да ражда преди изборите...Роди ли или предстои?
Роди, да. Може вече няколко месеца да станаха.

# 346
Точно преди изборите роди Челси! Браво! Което ме подсеща, че и Иванка Тръмп щеше да ражда преди изборите...Роди ли или предстои?
...............
Волен Сидеров кръстил днес внучето сина си
http://www.blitz.bg/news/article/421387
Дете си е, не е много уместна иронията сякаш.

# 347
Каква ирония видя пък ти към детето?! Детето си е дете! Волен Сидеров си изглежда не като баща, а точно като дядо!

# 348
И какво като изглежда като дядо? Той си остава баща. Доста тесногръдо изказване. Това звезден компромат ли е?

# 349
Аз не мисля, че е ирония, просто съфорумката се е объркала. Волен нали имаше доведен син, пък после дете му роди някаква, която беше гадже на доведения син....сапунка Laughing

# 350
Въобще не се е объркала. Съфорумката се подиграва откровено, считайки се за много оригинална.

# 351
  • на село
Абе, направо латино сериал се е заформил, ама карай да върви....

# 352
Никак не симпатизирам на Волен, но не е единственият, станал баща на такава възраст.

# 353
  • София
Скрит текст:
Не Илиана Раева съсипва психиката на момичетата, а обществото и най вече журналистите и драскачите в интернет. Тези момичета за да стигнат до това състезание са минали през толкова много тренировки, години наред и сега изведнъж трябвало да се върнат. И като се върнат какво да направят? Да бяха лекарки наистина щеше да е срамота да останат в Израел, но те не са! Ако се бяха върнали нито щяха да ги пуснат да видят Цветелина, нито можеха да и помогнат с нещо.
За да вземеш златен медал се иска много труд и за да успееш трябва да поставиш на първо място спорта и след това семейство, приятели и дори здравето си. За тези момичета най важен е бил спортът и той е смисълът на живота им и ако се бяха върнали със сигурност нямаше да станат по щастлив, а и нямаше да помогнат по никакъв начин на Цвети. Вие вярвате ли, че тя е искала съотборничките и да се откажат? Аз не го вярвам и не мисля, че ако се бяха отказали Цветелина щеше да се почувства по добре, но съм сигурна, че помията, която се изписа няма да и е в помощ, нито на нея, нито на близките и.
Дано момичето се възстанови напълно и дано бъдат озаптени най сетне търсачите на сензации, които са готови да кажат или напишат най голямата небивалица, само и само за да си повишат рейтинга.
Случилото се с гимнастичката ме шокира, но реакцията на една част от хората ме втрещи тотално.

Най-накрая един смислен и интелигентен поглед по темата! Адмирации! bouquet bowuu
Ще ми се повече хора да излязат от облака на индийските драми, завладели българският ефир, наред с турските лигни и да се научат да гледат мъдро и смело напред, както и да уважават положеният труд и лишенията, които тези момичета са изтърпели, стигайки до тук! Peace

# 354
Преслава щяла да вдига сватба със Станимир Гъмов. Новината е от Блиц. Според мен е някаква шега.

# 355
  • на село
Те в Блиц честичко се шегуват  Laughing

# 356
По-вероятно е Бирмата да се ожени за Алисия отколкото Преслава за Гъмов. Mr. Green

# 357
Скрит текст:
Не Илиана Раева съсипва психиката на момичетата, а обществото и най вече журналистите и драскачите в интернет. Тези момичета за да стигнат до това състезание са минали през толкова много тренировки, години наред и сега изведнъж трябвало да се върнат. И като се върнат какво да направят? Да бяха лекарки наистина щеше да е срамота да останат в Израел, но те не са! Ако се бяха върнали нито щяха да ги пуснат да видят Цветелина, нито можеха да и помогнат с нещо.
За да вземеш златен медал се иска много труд и за да успееш трябва да поставиш на първо място спорта и след това семейство, приятели и дори здравето си. За тези момичета най важен е бил спортът и той е смисълът на живота им и ако се бяха върнали със сигурност нямаше да станат по щастлив, а и нямаше да помогнат по никакъв начин на Цвети. Вие вярвате ли, че тя е искала съотборничките и да се откажат? Аз не го вярвам и не мисля, че ако се бяха отказали Цветелина щеше да се почувства по добре, но съм сигурна, че помията, която се изписа няма да и е в помощ, нито на нея, нито на близките и.
Дано момичето се възстанови напълно и дано бъдат озаптени най сетне търсачите на сензации, които са готови да кажат или напишат най голямата небивалица, само и само за да си повишат рейтинга.
Случилото се с гимнастичката ме шокира, но реакцията на една част от хората ме втрещи тотално.

Най-накрая един смислен и интелигентен поглед по темата! Адмирации! bouquet bowuu
Ще ми се повече хора да излязат от облака на индийските драми, завладели българският ефир, наред с турските лигни и да се научат да гледат мъдро и смело напред, както и да уважават положеният труд и лишенията, които тези момичета са изтърпели, стигайки до тук! Peace
Ми и аз това се опитвах да кажа,че професионалният спортист,поставя на първо място спорта ,тренировките, после всичко останало.А хората не разбират този живот,не разбират защо тренираш до ръба на изтощетието,продължават да повтарят,че било нечовешко.Ми такова е ,ако ти не даваш всичко от себе си няма да си в първите 3.Същото е и с виртуозните цигулари,пианисти и прочие.Васко Василев да не би да е играл по цели дни и после изведнъж,хоп велик цигулар,ми не ,не е имал нормалното детство на другите деца,но ето днес е на върха в професията си.

# 358
Бронзов медал за нашите момичета!!! Браво!!!

# 359
След малко Илиана Раева по бтв

Общи условия

Активация на акаунт