Звездни компромати - 289 част

• 124 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • На топло
Този "красавец" Том ако се разминем на улицата сигурно няма да го забележа. Изглежда леко смотан, на Мистър Бийн ще му ходи повече костюма на Бонд, отколкото на него.

# 436
Извинявам се, че ще ви върна на темата, едно интервю от вчера на Илиана Раева:
http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/vreme-za-otgovor/iliana … se-sastezava.html

# 437
Ох, тъкмо изгледах "В сърцето на морето" с Крис Хемсуърт..
Изобщо не си падам по руси красавци, но тук беле мноого секси.. Heart Eyes

# 438
Извинявам се, че ще ви върна на темата, едно интервю от вчера на Илиана Раева:
http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/vreme-za-otgovor/iliana … se-sastezava.html

Защо е необходимо 115 пъти да се предъвква темата?По-зле от селски клюкарки  Sick

# 439
  • София
Този "красавец" Том ако се разминем на улицата сигурно няма да го забележа. Изглежда леко смотан, на Мистър Бийн ще му ходи повече костюма на Бонд, отколкото на него.

И аз не го възприемам за Бонд. Започнал е обаче голяма ПР инициатива, както виждаме напоследък. Пак се е показал по без костюм  Wink -

Скрит текст:

# 440
Ууу, да! Хенри Кавил да е новият 007! Еххх, супер ще е! И като си отвори устата всички ще сме с увиснали ченета, сигурна съм! Такъв дълбок глас!
Но като гледам снимките по-горе на Том, си мисля, че няма нищо случайно и може и да го направят следващия Бонд.

# 441
# 442

И аз не го възприемам за Бонд. Започнал е обаче голяма ПР инициатива, както виждаме напоследък. Пак се е показал по без костюм  Wink -

Скрит текст:

Вай, този е ужасен и много смешен на втората снимка, сериозно ли го гласят за Бонд Sick

# 443
  • София
Предлагам Бойко Борисов за Бонд.

# 444
Хахах, дано не! Като сърдито детенце с напъни да докара секси изражение е на тези снимки. В действие може и да е симпатяга, не съм го гледала. Peace

# 445
  • Вестерос
Единственият, който си представям като следващия Бонд, е Henry Cavill. The Man from U.N.C.L.E. просто му беше тренингът за ролята.
Скрит текст:
Този Том ми е като настъпано жабче, хич не ми пасва. Thinking
Този е и моят избор.

# 446
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Вай, този е ужасен и много смешен на втората снимка, сериозно ли го гласят за Бонд Sick
[/quote]

Чак ужасен не е, ако гледам реално, но нищо, ама нищичко не ми (го вдига  Mr. Green) трепва! Точно втората снимка е най-зле. А и белият боксер от 3 паунда не разкрива особен потенциал...  Sunglasses

# 447
  • Rock & Roll feeling ...

Клинтанова иска цяла Америка да управлява,толкова ли не може да даде съвет на дъщеря си да не се излага с тази дължина  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 448
Никоя бременна не може да се сравнява с дукесата Crossing Arms Все  пак тя в 6тия месец изглеждаше така:
Скрит текст:

Докато другите жени са ето така:
Скрит текст:

# 449
Никоя бременна не може да се сравнява с дукесата Crossing Arms Все  пак тя в 6тия месец изглеждаше така:
Скрит текст:

Докато другите жени са ето така:
Скрит текст:
Абе глупости пишете. За всяка жена е индивидуално. Аз и с двете бременности изобщо нямах корем в шестия месец, ако не знаеш, няма и да предположиш. Още малко и извънземна ще я изкарате дукесата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт