Звездни компромати - 289 част

• 124 256
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Сламена Вътова и Хилда Казасян са все болезнено ухилени. Нямам нищо против усмихнатите хора с блестящи зъби, но това перманентно хилене в стил котаракът от "Алиса в страната на чудесата" ми навява асоциация за леки наркотици.

Екимова е същата, Мария Илиева и тя. Много преекспонирано ми идва всичко това и на мен.  Laughing

Taкава ужасно дразнещо нахилена ми е едната адреналинка на Господарите.. Все е като нокторезачка, иначе красиво момиче ама тея усти... аз също обичам да се усмихвам ама това ми идва в повече

Скрит текст:

Скрит текст:

# 526
  • Сидни
Толкова "усмихнати" хора, винаги ме карат да имам едно на ум! Stop

# 527
  • на кого му пука
Е това с усмивките е пресилено вече.Има хора ,които просто имат широка усмивка и няма как да я скрият ,особено в моменти когато са наистина щастливи.Моята също е доста широка.Да взема да се гръмна ли?Като малка даже се срамувах и си прикривах устата с ръка когато се смеех.

# 528
Когато се усмихваш отвътре, спонтанно не прилича на широко зейналата уста с цел виж каква усмивка или зъби имам.
Не знам как, но се усеща позьорството.

# 529
  • Бургас
Сламена Вътова и Хилда Казасян са все болезнено ухилени. Нямам нищо против усмихнатите хора с блестящи зъби, но това перманентно хилене в стил котаракът от "Алиса в страната на чудесата" ми навява асоциация за леки наркотици.

Екимова е същата, Мария Илиева и тя. Много преекспонирано ми идва всичко това и на мен.  Laughing

Taкава ужасно дразнещо нахилена ми е едната адреналинка на Господарите.. Все е като нокторезачка, иначе красиво момиче ама тея усти... аз също обичам да се усмихвам ама това ми идва в повече

Скрит текст:

Скрит текст:
Да, и тази ще си разчекне ченето. Направо ме боли лицето само като я гледам.

# 530
 Имам една приятелка, точно такава нахилена, напълно естествено нахилена си е, тази може и за снимка да е застанала така.

# 531
  • Бургас
Имам една приятелка, точно такава нахилена, напълно естествено нахилена си е, тази може и за снимка да е застанала така.
Аз вярвам, че сигурно естествено им идва да се хилят до тила. Просто ми е в повече това перманентно състояние на лицето.

# 532
Я виж, Мег Райън толкова ѝ харесва да е перманентно нахилена, че дори се оперира да си остане така завинаги.

# 533
Има такива хора, които са постоянно усмихнати. Дори при неприятности пак намират на какво да се усмихнат.  Дано са повече.

# 534
Аз харесвам усмихнати хора, не ме разбирайте погрешно, но има такива, които нон-стоп са с една замръзнала, изкуствена усмивка от ухо до удо и тези вече са ми малко...странни! Въпрос на личен избор е, разбира се и по-добре усмихнат, отколкото нацупен човек.

Боже... това нещо Николета  hahaha Все по-тъпа става тази:

https://igcdn-videos-b-2-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t50.2886-16/13525769_1743813095891862_99337183_n.mp4

# 535
Виктория Бекъмовата затова пък е все намръщена!  Wink

# 536
 Никога няма да сме доволни ние.  Laughing

# 537

Боже... това нещо Николета  hahaha Все по-тъпа става тази:

https://igcdn-videos-b-2-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t50.2886-16/13525769_1743813095891862_99337183_n.mp4

Боже и как се е очертала у джуките все едно е 95 година  Joy

# 538
  • Rock & Roll feeling ...
Интересна тема е тази с усмивките. Адреналинката не знам до каква степен е естествено ухилена или е малко хиперболизирана работата,но такава усмивка и от тоя тип ми внасят тяга.  Има някакво негласно напрежение  Laughing Обичам широките усмивки,които лъхат на чар,спонтанност и то ти става едно ведро,смешно,заразително чак. Ето такъв тип широки усмивки харесвам https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d8/60/1d/d8601d8bc197b … dcabcdbba4118.jpg  Уви не се сещам за много хора с подобни усмивки .

# 539
Джулия Робъртс

Общи условия

Активация на акаунт