Перилни препарати и омекотители – 39

• 81 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Извинявам се, ако е обсъждано, но съм решила да пробвам няколко тениски и ризи на ММ с технологията от първа страница за премахване на петна под мишниците с препарат против котлен камък, но без белина. Бях онзи ден до ДМ и зачетох съдържанията на няколко, но се усетих, че не знам как се обозначава белината Mr. Green Моля да ме насочите какво не трябва да съдържа препаратът или направо да кажете вие какво сте ползвали Hug

# 211
  • На брега на реката
Ето този съм ползвала и съм доволна:

# 212
# 213
Извинявам се, ако е обсъждано, но съм решила да пробвам няколко тениски и ризи на ММ с технологията от първа страница за премахване на петна под мишниците с препарат против котлен камък, но без белина. Бях онзи ден до ДМ и зачетох съдържанията на няколко, но се усетих, че не знам как се обозначава белината Mr. Green Моля да ме насочите какво не трябва да съдържа препаратът или направо да кажете вие какво сте ползвали Hug
Означава се като "избелващи вещества на хлорна основа" или "натриев хипохлорит", зависи от кефа на производителя.

# 214
Норчето, ако позволиш съвет...бяло пране е добре да се пере минимум на 60 градуси - спално бельо, хавлии-също на 60 градуса, така се унищожават микроорганизмите. На 30 градуса не правиш нищо, еле пък за бяло..

Другото-дълга програма, като под дълга имам предвид над 2 часа, качествен прах и правилни градуси. Това ти трябва за добро изпиране на дрехата.
Прах няма да препоръчвам, който иска, може да прочете назад в темата, за да се ориентира Peace

# 215
Аз въобще не се занимавах да взимам някакъв препарат за тези петна. Имах пакетче лимонозу 100гр.,разтворих го в много гореща вода около половин литър. В леген сипах студена вода около един литър и горещия разтвор на лимонтозуто. Водата стана топла и накиснах тениските.добавих още вода така че да се намокрят добре без да плуват вътре,колкото само да са накиснати и ги оставих за няколко часа. После ги сложих в пералнята,пуснах програма с предпране без в отделението за предпране да слагам прах а само в основното отделение сложих. Пералнята първо си ги изплакна от лимонтозуто с предпрането а после си ги изпра и готово - петната ги няма.

# 216
  • Бургас
Норче, още един съвет: цъкни на линка "Моята колекция" в подписа на Sekhmet, за да видиш колко и кои препарати има или е опитвала и се вслушвай в съветите ѝ, като на човек изключително "на Ти" с химията и препаратите - само ще спечелиш от това Peace

# 217
Аз въобще не се занимавах да взимам някакъв препарат за тези петна.
Защо пък да взимаш специално препарат за тези петна? Баня не чистиш ли? Не се заяждам, просто без препарат за баня не оставам, че котленият камък се трупа за часове, та ми е интересно.
По принцип всяка киселина ще свърши работа, абсолютно си права.

# 218
Аз миналата година успях да махна супер твърди петна от тениските на ММ, като ги пръсках  с този препарат на Сано http://preparatite.com/index.php?route=product/product&path= … mp;product_id=360, оставях за 15-20 минути в пералнята и после пусках на 60 градуса, програма памук с Ариел прах за бяло. Така процедирах цяло лято и успях да махна почти всички петна, може би останаха съвсем малко на най захабените . А новите, които ползваше миналата година и тези които оправих, сега ги пера даже без да ги пръскам, но от високата температура и прахообразният прах нищо няма по тях, и ги обръщам наопаки  Peace

# 219
Благодаря за съветите, момичета bouquet
Ще пробвам и после ще пиша за резултата. Аз, признавам си, досега ги изхвърлях и като се замисля - бая са заминали в кофата за боклук newsm78 Наскоро смених и препарата за пране. Ще пробвам и да пера дрехите наопаки.

# 220
Смени дезодоранта и/или инструктирай ползвателя да го изчаква да изсъхне хубаво преди да облече дрехата, а също така да нанася само един слой под мишниците, защото ако повтаря и потретва става кора.

# 221
Ами да, за количествата аз мрънкам да слага по-малко, но засега без резултат ooooh! Иначе и двамата ползваме една и съща марка, а аз нямам проблем с моите дрехи.

# 222
Ами тогава да си чисти той кочината. Laughing
Нищо де, пробвай, със сигурност ще стане, но при много тежки наслоявания, не от първия път. Пръскай или нанасяй лимонената киселина откъм опаката страна

Скрит текст:
Защо не пробвате нещо като Одорекс? Пръска се веднъж седмично, след което няма изпотяване, а оттам няма и миризма. Аз ползвам Одорекс и изобщо не употребявам дезодоранти. Толкова е икономичен, че по две години ползвам едно флаконче.

# 223
Да се включа и аз с един въпрос- интересува ме какво мислите за  праховете Персил Сензитив и Пурлан бебе. Чудя се на кой от двата да заложа, а отделно, ако сте пробвали нещо друго, също ще се радвам на мнения. Изключвам Тео бебе, Бочко и т.н
ДМ-ския също бих пробвала, а този на Сано сензитив ми се струва някак малко по-агресивен, вие какво мислите, по-запознатите със състава на праховете, ако може да ме посъветват.  Whistling

# 224
Аз въобще не се занимавах да взимам някакъв препарат за тези петна.
Защо пък да взимаш специално препарат за тези петна? Баня не чистиш ли? Не се заяждам, просто без препарат за баня не оставам, че котленият камък се трупа за часове, та ми е интересно.
По принцип всяка киселина ще свърши работа, абсолютно си права.
Признавам си - нямам такъв препарат. Банята я дезификцирам с доместос чат-пат. А честото почистване го правя с т.нар. магическа гъба и вода.

Общи условия

Активация на акаунт