Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 635
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
А, ето един умен начин да спестиш пари. thumbsup

# 496

Естествено, нали го коментирахме. Ако се изхвърли и омекотителя (нещо, което аз не спирам да препоръчвам, не по финансови причини) цената на качествени препарати спокойно може да се изравни с тази на "чудеса" в прането, леля Марийка и подобни боклуци.

# 497
  • оттам, откъдето започва България
Въпросът не е в парите, поне за мен. Факта, че Ариел не изпира по-добре от други прахове, а и мирише ужасно, ме кара да купувам други прахове. Например днес си купих 2 кг. Бинго стари найт за цветно пране на 3.89 лв. Доволна съм от изпирането му. Не виждам смисъл да хвърлям пари на вятъра, а в същото време и да не ми е приятно да дишам аромата на прането.  Peace

# 498
  • София
Предполагам имат по-големи разфасовки, където изпирането идва под 35ст (при промо).

# 499
Миналата седмица в Билла имаше 40 пранета за 14 лв.
Следи темата. Винаги някой пуска информация къде-какво Wink

# 500
Аз пък нямам забележки към аромата на прах Ариел. Особено ми допада тази на прах Ариел с Ленор със синята китка..☺
Досега не се е дънил, но не ми харесва това,че са му орязали състава.

# 501
  • Sredets/Burgas
Ако някъде по големите вериги в София има останали пакети бял Ариел - да пишете...
Новият не го харесвам изобщо....  Tired
Ще пера с Омо, докато... не го развалят и него...
Видях в ДМ някакви капсули Persil Sensitive... в розова опаковка...
Не ги открих на сайта...

Два часа въртях кутията и дата на производтво не намерих...
Някой ползвал ли ги е?
Скъпички бяха и не ми се ще да се набутвам само заради пусто любопитство. Rolling Eyes

Уфф, вярно, че сте писали за Билла.

Сега се сетих...
Мисля, че тези капсули Persil бяха със сапун...

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 09:56 от Butterfly_Lovehunter

# 502
В Била до днес има Омо на промоция само...
От утре незнам какво ще пуснат...

# 503
  • София - Рим и обратно
Ами нали точно това коментирахме. Ако вземеш голяма разфасовка на добра промоция, може да ти излезе и по-евтин от Бонукс и подобни.
Аз съм доволна от Ариел новия. Миризмата му ми харесва, изпира идеално (по-добре от гръцко ОМО).
За цветно си вземам вече капсули, от тия шарените на Ариел - убийствено нежен аромат и запазват цветовете без забележка, често излизат на намаление. Тежки петна по цветното и без това нямаме.

# 504
  • Бургас
В петък,пак в Била ще има -25% на всички перилни препарати и омекотители. Simple Smile

# 505
  • гр.Варна
Момичета,изпратиха ми този прах от Турция,10 кг за 66 пранета -19 лв.Мирише страхотно,целия офис е ароматизиран,но дали изпира добре и как ви се струва като цена?

# 506
Зависи какви дрехи переш, не е лош, но според мен турските прахове имат много избелители. Няколко години съм прала с турски прахове и споделям личен опит.

# 507
vion, това е прах за цветно и не би трябвало да има никакви избелители.

pars, цената е добра - 29 ст. на пране.
За да ти пере хубаво, трябва да слагаш правилната доза, а конкретно за този Персил тя е 215 мл/150 г за 4-5 кг зареждане.

# 508
  • гр.Варна
Благодаря,момичета.  bouquet
Ще пера цветно само ,леко и силно замърсено.

# 509
  • София
Турските препарати са хубави, само дозировката им не ми харесва.
В квартала имаме един "бутик", редовно се опитват да ми пробутат турски препарати големи опаковки, като на техните цени прането излиза златно.

Общи условия

Активация на акаунт