Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 42

• 75 899
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
 wavey Joy Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo.........как съм слязла снощи от метлатаааааа, малееееееее..... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  smile3503

Изобщо не го съжалявам АН, кашата която забърква  ,сам да си  я сърба......Правилно Наз сваля пръстена , да си го връчва АН на Ейлюл .Нищо против щом чувствата му към нея надделяват над всички "екстри",които му поднася живота от свои и чужди. Само да не държи Наз резерва .....

Наз няма никаква вина ,аз не виждам мрънкане ,строяване ,капризи до тук. Вярно ,че  е ядосана ,но при цялата опасност ,която е около тях ,страховете ѝ са нормални . Какво!?!?!  Тя не е ли човек , няма ли право да помисли за себе си ,за това което в момента става и последиците за нея, да се пренася в жертва ли ....ЗАЩО?????

Дори и да е сгрешила в нещо ,толкова ли е огромна тази грешка , а аз не виждам такава ,че да го/ само/ тласне в ръцете на Ейлюл ,ЕВЕНТУАЛНО Naughty

Какъв разум???? Да слуша сърцето си ,то ще го заведе на правилното място .......... останалото е сметкаджийство ......Какво толкова има за мислене........

/ след превода ще стане по-ясно /

# 76
  • Бургас
Този смс на Ей от летището си беше чиста провокация "СПРИ МЕ"! Не знам дали от любов или не, но тя не може да се примири, че АН си има друга и ще се жени! По какъв ли не "невинен" начин не го връща назад, към връзката им! Не я съдя, ако е искрена, може би така и трябва! Тя е тест за сериозността на чувствата на АН към Наз. Да, може би я върна заради проекта, защото ако той е начело на холдинга, няма пречка да прави автомобил, и то мечтания проект на ЕЙ. Ще видиииим!!!!

# 77
Софи, ти снощи я беше яхнала метлата, Joy но четейки те виждам, че още си на нея. Joy
Аз пък вече не се ядосвам на никого, дори на Назка, още снощи ми мина.
Все ми е тази с коя от двете, ще е АН стига той и Каан да се чувстват обичани, и щастливи.
Отдааааавна сериала не е това, което даде като първоначална заявка, затова каквото-такова, нямам зрителски претенции и очаквания, доволна съм от това, което гледам.
Само едно, ще кажа, че Ейлюл не е по-различна от Наз в чувствата си към АН и щом все още го обича, а е видно, че и той нея нека се бори за да си го върне, а Назка вместо да се отказва от него, и да му връща пръстена нека се бори, и тя за любовта му ако сметне за нужно, но явно не смята щом предприема тази крачка.
Жалко е и за тримата, всеки страда по свой си начин, но на мен си ми е мъчно за АН и това си е.
Ако започне да нагазва лука в посока, която на мен не ми се нрави, ще вадя брадвето и за него. Joy
Засега просто не виждам причина, че да го захапя, защото неговото положение, в което е, е най-плачевно(за мен).

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 14:14 от Neidjal

# 78
Нейджи ,
Скрит текст:
снощи съм слязла ,щото се събудих в постелята си.....

...но явно ми е останало гориво Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Изобщо не го съжалявам АН !!!!! На фона на сериозността му относно холдинга ,семейството му ....то на сърдечният "фронт" е много лабав , така ще си остане в окопите ,чудейки се да напада или отстъпва....

# 79
Софи, голяма си скица, hahaha останало ти е гориво, а!? Joy
Ваканцияяяяя, Белчето със синът си Родин на път.

Що се отнася до сърдечния фронт на АН нищо човешко не му е чуждо.
Не го виня, no а и е факт, че в началните серии сцените на сближаване между него и Каан бяха най-силни за мен, и до ден днешен сцените с тях двамата(Назка отпадна, защото вече сцените с тримата не ми носят посланието, което ми носеха преди, а и го няма заряда на самите сцени с някогашното мое любимо трио) ми въздействат.
Разбира се това е към настоящия момент, занапред ситуацията може да се промени.
И още нещо, Тони права си, че Ейлюл е изпитание за връзката на АН, и Наз.
Ако го преодолеят значи са един за друг, ако ли не, значи няма нужда да съжаляват, защото не са били един за друг и по-добре късно да прозрят истината с цената на много болка, и разочарование отколкото никога, и да се самозаблуждават.
Някоя от Вас бе споделила, че може да я връща заради проекта(дори и това да е едната причина, другата е свързана със сърдечния фронт Laughing). Е ако това стане не ми се мисли в каква светлина, #Crazy ще видя Наз щом сега я виждам в светлина, която не ми се нрави. Stop
Не ми се мисли и какво, ще прави АН като разбере, че е свалила пръстена, съвсем, hahaha ще се ошашка коя по-напред да гони, и да връща. Joy
Ужас направо, човек да не е на негово място. ooooh!

NEW  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 15:20 от Neidjal

# 80
 Hug

Я, как добре се разбират тримцата, не знам какво искаме ние rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Но Ейлюл изтикана най в края, Наз се е справила с конкуренцията Laughing

# 81
Присетих се нещо.
Направи ми не добро впечатление, че АН не остана да спи в дома на Наз при нея и Каан, а си тръгна за вкъщи.
Значи Назка остава да спи при тях редовно, а АН не остана, хм. Thinking
Искам да ми отговорите честно, без подробности, само с да или не, кратко, точно и ясно както, ще Ви отговоря аз срещу всеки въпрос.
Много биха ми били интересни отговорите Ви.
Благодаря на всяка една от Вас, която, ще ми отговори.
Да оставим настрани отношенията между Наз и АН в миналото, и да акцентираме върху отношенията им откакто се сгодиха.
1-На Вас приличат ли Ви на влюбени?    Не.
2-Обичат ли се?   Да.
3-Нормално ли е според Вас да нямат своите моменти на нежност като годеници?   Не.
4-Редно ли е Каан все да е между тях в леглото?   Не.
5-Смятате ли за приемливо поведението на Наз в последно време към него предвид това, че той никога не и подвиква?  Не.
6-Виждате ли АН и Ейлюл като влюбени?   Да.
7-Видно е, че тя го обича, а той нея!?   Да.
8-Коя от двете искате до АН и Каан?  Отговора е повече от Да или Не.
За мен е без значение, вече обясних защо, няма да се повтарям, но предвид поведението и на двете към настоящия момент клоня към Ейлюл, защото никак, ама никак не ми се нрави такова грубо, и студено отношение между двама, които са на крачка от брака. Че какво остава след години щом още отсега, ще му издере очите #Crazy и всеки път, ще се фръцва щом нещата за нея не се случват по план......в живота няма такъв, всичко е променливо във всеки един момент.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 16:39 от Neidjal

# 82
Наде Hug, нека да изгледам преведена последната серия и ще ти отговоря Heart Eyes

Какво ли си вика Ибрахим: Мале, мале, с този рейтинг за къде сме тръгнали да правим втори сезон newsm78

# 83
Наде Hug, нека да изгледам преведена последната серия и ще ти отговоря Heart Eyes

Скрит текст:

Какво ли си вика Ибрахим: Мале, мале, с този рейтинг за къде сме тръгнали да правим втори сезон newsm78

Направо, все ми е на ума, че докато започне новия сезон и ще се наложи да го финишират.
Между другото новия промо плакат на сериала отново е с тримата АН, Наз, Умут, Laughing че по едно време бяха махнали единия от тях Laughing(май беше Умут). Да няма завръщане към началото? Mr. Green Joy
Лиа, Simple Smile Heart Eyes ще те подсетя ако заборавиш, Joy но в интерес на истината моите отговори не са отсега, а се натрупаха във времето, сега само синтезирах въпросите.

# 84
  • София
Песента и в Иффет съм я слушала newsm78. Явно се използват всички песньовки от филми и дизита, в които е участвал Ибрахим.
Joy  Може и така да се окаже накрая.  hahaha

Казах ви аз, че като почне европейското ще дръпне от рейтинга на сериалите. Германия - Полша има 4.37% в Тотала, 6.12 в AB и 5.23 в ABC1.  Mr. Green  На кой му е до сериали, когато има мачове.  Laughing

# 85
Няма равнопоставеност между двете ......всяка идва от различен семеен,житейски  и емоционален "район" ,носят различни болки  и разочарования ,различни представи за живота ,любовта ,доверието ,та дори и за интригата .....Не могат  да имат дори сходни реакции ,те са с различен заряд......

Същото се отнася и за АН...съдбата го среща с две/та дори и с три/жени  в различно време ,  при различни обстоятелства...наранил е ,изоставил е Дидем ,жестока смърт ги разделя с Ейлюл , нелеката съдба на Каан  го среща с Наз ......

Преминали през този житейски валяк ,не биха  могли  да бъдат  ,каквито са били в безгрижието ,с мечтите ,ентусиазма ,желанията си ,представите си за любов.....

# 86
Песента и в Иффет съм я слушала newsm78. Явно се използват всички песньовки от филми и дизита, в които е участвал Ибрахим.
Joy  Може и така да се окаже накрая.  hahaha

Казах ви аз, че като почне европейското ще дръпне от рейтинга на сериалите. Германия - Полша има 4.37% в Тотала, 6.12 в AB и 5.23 в ABC1.  Mr. Green  На кой му е до сериали, когато има мачове.  Laughing

Интересно, турските мъже дали гледат романтични сериали? newsm78 Аз все си мисля, че основната аудитория са жени newsm78
Скрит текст:
За момент си представих мъжете в дома ми да ги поканя да гледат Възела rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo[, направо ще ме обявят за луда Stop/spoiler]

# 87
Ааааа Софи, не така с обяснения, кратко, точно и ясно.
Както и да е, който иска.
В нас футболни мачове не се гледат от никой, а мъжът ми Лиа с мен си гледаше Север-Юг с Киво и си нямаше ни една. Laughing

# 88
......
В нас футболни мачове не се гледат от никой, а мъжът ми Лиа с мен си гледаше Север-Юг с Киво и си нямаше ни една. Laughing

Е, така е лесно Joy Joy, ще взема и аз да тропна по масата и да викам строй се за турски сериал...но мисля, че няма кой да ме чуе hahaha

# 89
  • София
Интересно, турските мъже дали гледат романтични сериали? newsm78 Аз все си мисля, че основната аудитория са жени newsm78
Скрит текст:
За момент си представих мъжете в дома ми да ги поканя да гледат Възела rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo[, направо ще ме обявят за луда Stop/spoiler]
Има, има и мъже. Чела съм мнения и на мъже в Туитър.  Mr. Green

А, напоследък все повече ми прави впечатление, че футболните зрители са повече жени.
Скрит текст:
Аз например съм голям маниак, и в момента гледам Италия - Швеция  Laughing, но нито един от познатите ми мъже не се навива да гледа футбол. Що за чудо е това?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт