Не мога да си обясня постъпката му

• 10 883
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
За година и половина си купихме къща,направихме градина по европейска мярка сега отваряме магазин за дрехи. Къщата и градината направихме почти само с негови пари на мое име. Каква несигурност има в това и аз незнам

Браво на теб, умно момиче! Предишната е намазала само дете, а ти и къща, и градина, че и магазин... Утре като предложи брак на някоя трета, ще има с какво да се утешаваш.

ПП На твое име, за да нямат претенции бившата и детето, нали? Е, ако мислиш, че на такъв човек можеш да му имаш доверие и да му родиш дете – давай. Поне имотите ще си останат за теб.  Hug

# 16
  • out of space
Никои от двама ни не се е женил. Ще ни е за първи път и на двамата. Живели сме на сем. Начала

Защо толкова държиш да се жените? Виж, че само се изнервя човекът...

# 17
  • Варна
И тогава за какво ви е да се жените изобщо? Толкова ли пък ти е важна тая халка? Аз при такива тъпи изпълнения, следващия път, когато ми предложи брак, любезно бих му казала "не". Ще му обясня, че не виждам смисъл в един подпис, след като и без това си живеем заедно и всичко ни е общо. И ще му гледам сеира отстрани.

# 18
Надя тук са си злобарки, но и моето мнение е да се концентрираш в бизнеса. Можеш и дете да си родиш, не дръж на романтика и клетви за вярност пред родата.

# 19
Какво толкова не можеш да си обясниш???
Човек,ако иска да се ожени,просто се жени.Тоя пич се отмята три пъти!!! Инак моите адмирации,че ти е направил къща и т.н..Така се прави.

# 20
  • София
Може пък с цялото това "купихме си къща, градина, магазин" и т.н. да са го отказали човека.... Че като гледам за година и половина добре сте похарчили парички. Съдейки от ника ти и набора ти е що - годе ясен... С колко е по - голям той от теб? И наистина защо си напънала да се жениш толкова? Купил ти е къща, магазин ти е направил... newsm78

# 21
  • Winterfell
Какво очакваш да се случи или промени след сватбата? Да стане по-светло в стаята, черешите да раждат двойно, или?....
Мъжа ми ми предложи брак на 3-тия месец от връзката ни. Събрахме се да живеем заедно, по-натам решихме да имаме дете и след 3 годишна връзка направихме сватбено тържество- подпис с почерпка в заведение с най-близките роднини и приятели.Подписахме по причини,които не желая да споделям тук, но никой никого не е карал на сила, нито някой се е дърпал и правил на интересен.
Нищо в ежадневието ни не се промени. Нищо . Нито отношенията, нито пък изглеждаме по-различно, нито някой ни гледа по-различно....
Хабиш си нервите за глупости. На мен би ми станало обидно от това отношение и изобщо няма да настоявам, унизително е

# 22
Ох, ако трябва до последно да се притеснявам ще дойде ли господинът в заветния ден да положи специалния си подпис, или няма да дойде, благодаря, но изобщо няма да пожелая да се женя за него.  Joy

# 23
Аз съм на 30 той е на 33. Вие какво очаквахте. Някаква материалистка? Незнаете колко сме се борили и двамата за всичко и преди да бъдем заедно и сега. Но явно в съзнанието на хората това е невъзможно. И бракът го искам заради душевно спокойствие. Един човек било то мъж или жена не мажех го задържа нито с дете нито с подпис.

# 24
кое точно те успокоява в това да си женена?

# 25
  • Варна
А толкова много ли го искаш, че да си причиняваш всичко това? Както писаха по-горе момичетата, това си е доста унизителна ситуация. И тя не виждам да носи някакво душевно спокойствие, а май обратното - повече грижи.

# 26
  • София
С приятеля ми сме заедно от година и половина. Преди това той имаше 10 годишна връзка с дете аз 5 годишна без. Миналата година на ражденният ми ден ми предложи брак-много красиво и запомнящо се. Ходихме заедно за рокля и т.н. април ми каза че не може да го направи и се скарахме. После промени решението си след като поговорихме. После като тръгнахме за покани пак същият номер. После пак се оправихме. Вчера трябваше да ходим за халки и няма да казвам. Как да възприема това и аз незнам вече.

Не знам друг, но на мен ми трябваха няколко прочита, докато схвана.
Иначе преди да  се изкажа ми е интересно какво става с детето?

# 27
  • София
Напротив, възможно е...просто като кажеш година и половина и... изглежда малко материално, да. Събрали сте се и хоп - той купува къща, прави бизнес и т.н за година... Wink Именно, след като човека не можеш да го задръжиш с подпис, за какво ти е тогава? Още повече пък в случай, когато самия "младоженец" се отмята...хайде, да се случи веднъж - иди дойди, предсватбена треска. Нооооо два пъти, вече идва в повече и честно казано аз лично бих си поговорила много сериозно с него и не бих се унижавала изобщо да искам да се омъжвам на такъв етап. Но това си е мое мнение...  Peace

# 28
"10 годишна връзка се дете" си е все едно брак независимо, че не е имало подпис

# 29
  • София
После защо не му се жени на човека....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт