Детски рожден ден Варна - 11

• 115 442
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • varna
Месечинке, все едно аз съм го писала твоя пост  Laughing

# 121
  • Варна
Заведението срещу Орбита вече не е Класико.Ходихме с приятелка на кафе там и ми се стори снобарско вътре,нещо и менюто не ме грабна на пръв поглед.
Вече е Часовникъ или нещо подобно. На мен много ми хареса, отвън има доста маси, люлки, детска площадка, струва ми се готино за рожден ден  Simple Smile

# 122
  • варненка от София
Мен Еко парка ме убива с това мъкнене на багажи, то си е сериозна хамалогия това. Една година рождения ден беше при Влъхвите, но те пак в Екопарка го правят и там пресичаш от край до край с тортата, за да я занесеш на мястото където свършват състезанията и се черпят децата, да, много им е забавно, нооооо края на юли в най-голямата жега с торта на ръце си е направо наказание. Пак казвам, друго си беше, когато можеше с една кола да си прекараш багажите, така и няколко чанти с лед хладилни носехме и питиетата бяха лед студени от началото до края, особено когато бяхме на барбекюто Водопадите - то е до реката и направо там бяхме бухнали биричките. Децата се къпеха на водните пръскачки за тревата, наистина беше голяма забава, нооо вече не си го причинявам. То подготовка на меса, на салати, царевица сме пекли, но два пъти там  ни е достатъчно.

За това съм убедена на 150% вече, че да си домакин на рожден ден там е наказание, но пък е луд купон да си гост. Да гостуваме, не отказваме  Mr. Green

Не зная този Еко рай, хвалят ми го, но не съм проучила какви са условията ,така или иначе за тази година запазихме в Звездица.

# 123
  • Варна
Никой нищо не каза за Рапонги, а за Класик или Класико срещу Хепи Орбита имате ли отзиви? Някой да е правил или присъствал на РД там?

Миналата година бяхме на Класико на Червения вечерта след кръщенето. Аз лично много харесвам мястото и тогава останах доволна. Има детска площадка и отделно място да децата да щъкат. Моето дете тогава правеше 1г и беше около мен по камъчетата. Предварително бях поръчала хапки, за да не отидем на гола маса и вече после всеки си поръчва каквото иска. Това беше и единственото място, на което се учудиха, че питам за сервиз на торта. Не бяха чували за такава такса.
Миналото лято поне 2-3 пъти седмично бяхме там. Харесва ми много сянката и прохладата в големите жеги. Менюто също е ок без бургерите. Хах

Аз пък съм много намита за рд в Еко парка и живот и здраве догодина ще е там. Правили сме до сега 3-4 рождени дни и то на възрастни от компанията ни,  като в сручая няма украса, но има доста пиене и ядене. При добра организация не ми се стори нещо невъзможто и непосилно и неоправдаващо се. Все сме били и на второ барбекю(май така се води) до мостчето, което е.

Носенето и труса наисгина зависят от индивидуалната организация. Всеки я прави според силите си. Аз лично няма да се заема да приготвям, пакетирам и пренасям всичко. Пазарувам напитки и еднократна посуда  поръчвам кетъринг, торта и украса, които ми носят до входа и съм готова. Наистина нямам сили и желание за друг вид организаця. Може би пренасянето от входа до поляната ще е малко по-трудното нещо, но мъжете да му мислят.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:41 от eli70o0

# 124
  • Варна
Моите впечатления от кафето на червения площад е, че следобед яко пече на детската площадка.
Посрещах там сина ми след зелено училище, между 16.30-17.00 часа и много печеше на тази площадка.
На кафето му направиха ремонт и на мен ми харесва, но съм пила само някаква напитка там.

# 125
Оооо ама то наистина вече навсякъде са надули цените. Това което споделих за Еко парка за миналата година няма нищо общо с положението сега както разбирам. Тогава за децата нямаше вход, за големи беше 2лв. и нямаше паркинг. Прави сте - сега не излиза толкова изгодно  за да пренебрегнеш хамалуването. Жалко. И на "Персей" са вдигнали цените....И правят по "сто" рожденни дни наведнъж...
А нещо за" Еко парк Златни пясъци " - знаете ли? Там изобщо има ли някаква организация или си влизаш като в гора и където искаш се разполагаш.

# 126
изключително много се дразня с тия куверти за децата, защото предлагат гадни пици (в повечето случаи) и естествено 80% от храната остава. Ако отидеш някъде с 10 деца на заведение и им поръчаш на всеки каквото иска + платиш някакви забавления, ще излезе поне наполовина като цена. Но ако кажеш, че си за рожден ден и вадят ценоразписа.
Смятам догодина да ги игнорирам всичките  Mr. Green Живот и здраве, нашата градина ще е готова и ми дреме за парковете им и за детските им кътове!

# 127
Ех, то да имахме двор и градина......, ама нямаме.
Цените вече по- лесно преглъщам, но още не мога да свикна, че правят по 3 РД едновременно. Чак толкова да си на конвейера!

# 128
      Ние имаме двор и градина, но къщата още е необитаема. Докато стане всичко готово, детето съвсем ще порасне и няма да иска забавление "търчане по двора".Но вероятно ,като порасне още повече, ще се правят забавни купони там .

# 129
  • До морето
Такаааа, но Рапонги вече не правят детски РД през лятото, само зимата?!?!?!
На Хоризонт чаках управителя 45 минути и накрая се оказа, че той въобще го няма, да съм идела утре.....дооообре!

# 130
Mariposa_Malva, виждам че търсиш заведение на открито.

Не зная за колко год. дете, но когато моят син беше малък често ходехме в Прего, в Чайка не зная има ли го още. Там е прохладно, има съвсем елементарен детски кът, но и много дървета.Виж дали правят детски р.д.То всъщност какво има да се организира,все нещо подходящо за деца ще има, ще си играят наоколо ,малко балони и това според мен е достатъчно.

Друго място- точно пред Аквариума, пред самата сграда има едно заведение, там също сме ходили през лятото като гости на рожден ден, хубаво се получи, играха си децата.

# 131
  • До морето
Благодаря, ще го видя това до Аквариума, не се сещам. А Прего, май сме ходили и нямаше детски кът, но може да бъркам.
На 4 става младежа и ми трябва детски кът или поне ат тези катерушки и люлки дето ги има по общинските площадки. Десетина деца са, не мога просто да ги пусна да тичат между масите на хората, а аниматор не мога за наема, защото синът ми си пада малко характер и най - много да се скрие в някой ъгъл и да реве.

# 132
На Аквариума заведенията бяха две, като по- хубавото, по- голямо и с по- читав детски кът (площадка) вече го няма. Остана само това, което е в двора на самия Аквариум, като е доста съкратено (и слава богу, че бяха превзели градината). Площадката до него не е ремонтирана, на пясък е, който е мръсен, люлките са от железните, пързалката е счупена и го няма улея за пързаляне, само стълбите стоят. От всичките ремонти на площадки, до тази така и не стигнаха, уви! Вътре има нещо като езерца, но без вода, но пък пълна с камъни, а между тях стърчат едни остри железа. На мен направо си ми е неприятно място, тъй като на всяка крачка трябва да съм нащрек да не се осакати детето.
В Планет има детски кът - пъралки, катерушки, маси навън, градинка за тичане. Там не би било лошо за детски РД, струва ми се.

# 133
  • До морето
Решено, следобед сме на Планет за проверка  Laughing

# 134
  • Варна
да, Дино беше едното, където правихме първият рожден ден и беше супер, много приятно местенце, но за жалост го изместиха на крайбрежната  Sad

Общи условия

Активация на акаунт