Детски рожден ден Варна - 11

• 115 451
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • До морето
Къде на крайбрежната, има ли детски кът? Ако има заведение дето детският кът да е направо на пясъка, ще е супер.

# 136
Къде на крайбрежната, има ли детски кът? Ако има заведение дето детският кът да е направо на пясъка, ще е супер.

Аз пак да не съобщавам стара информация, но някъде на Южния плаж, почти до Вълнолома имаше такова заведение.Масите са на по-голяма височина, а на самия пясък имаше люлки и катерушки.

# 137
Всъщност им беше наложено да напуснат, което според мен е добре, все пак това е парк, а те бяха заграбили огромна територия. Когато се изнесоха чак не можех да повярвам колко е широко. От детска възраст не го бях виждала празно там. Сега ако се сетят да ремонторат и мръсната и потрошена площадка.........
Mariposa_Malva, кажи после как ви се е видял Планет. Според мен става за лежерен РД, без нещо много специално.
Заведение с детски кът на пясъка има - Пико, Куба. Самите пързалки и катерушки не зная даже дали са техни или общински, но са там. Също до Мистър Баба има.

# 138
  • До морето
За Куба се сетих, ама там все е пълно с разни разпищолени кифли по цици и май няма да е удачно  Laughing Иначе точно непретенциозно искам да е. Ние обикновено правим големи джумбарета, ама моят РД е предния ден и понеже ставам на 30, този път циркът ще е тогава, а на детето ще е по-скромно.

# 139
На Пико са още по- удобни пързалките, точно пред заведението, до масите, обаче тука една майка беше писала, че нещо са им дебели офертите за РД и то от тази година. Тази година явно всеки е вдигнал цените колкото може. В много заведения има разлика и то все за РД става дума.

# 140
  • varna
Това за Пико е вярно, няколко пъти вече ходим в ранния следобед и е доста приятно. Децата се забавляват в пясъка и пързалката с люлките, а ние хапваме и пийваме. Обаче за организиран РД така и не можах да намеря някой да ми отговори. Предните страници една мама беше писала негативни мнения и че било резервирано месец напред съботите, ако това помага.

# 141
  • Варна
Сетих се за кафето на Делфинариума, но много отдавна не съм сядала там.

# 142
  • Варна
Там съм присъствала 2 поредни години на рожден ден като гост, последно преди месец и половина. Мястото е доста приятно, менюто също бива - имаше някакви мини бутерки, хапки и сандвичи с шунка и кашкавал по спомен. Само не ми харесва много детският кът, в смисъл съоръжението е хубаво, но отдолу е прахоляк и тук-таме камънак Mr. Green Но като цяло е хубаво, аз също се замислям за там, честно казано. Но ако се случи дъждовно тези деца ще изтрещят вътре, освен да гледат делфините друго забавление няма...

# 143
  • До морето
Момичета къде остана линка за шоуто със сапунени мехури?

# 144
Момичета къде остана линка за шоуто със сапунени мехури?

заповядай  Hug

http://bubblemagic.wix.com/bubbleman-bg

# 145
  • До морето
Благодяря  bouquet

# 146
  • Варна
Здравейте, някой има ли впечатления от "Крамер" в Чайка?
Предстои организация на рожден ден и мястото изглежда хубаво - с вътрешен детски кът.
Имате ли информация какви са цените, какво предлагат като меню, забавления за децата - всякакви мнения ще са ми от полза.

# 147
  • До морето
Приятелка ми го похвали този Крамер, каза че било много хубаво, но аз търся нещо навън и затова не исках подробности.

# 148
  • гр.Варна
Препоръчайте ми моля, от къде да поръчам торта?

# 149
  • Варна
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=433430

Темата за тортите. Може да ти е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт