Детски рожден ден Варна - 11

• 115 455
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
  • Най-красивата страна
Тази седмица бяхме на два РД.
Във Фратели-добро обслужване,храната беше добре приготвена.
Детското меню-много вкусни пици и сок.
Детската площадка също не е лоша.
Но не е добре обезопасено.Децата бяха на възраст 4-10 години.В един момент излязоха чак на улицата.

Радост и усмивка-Генералите
За десетина деца и десетина възрастни е идеално.Не повече.Не е много голямо заведението.
На 2 етажа.Децата са долу с аниматора.Организират им дискотека и игри.
На горния етаж има монитор на който родителите могат да наблюдават какво се случва долу.
Горе има детски кът,който е бебешки.
Храната беше добра.Сандвичи,хапки,сладки и соленки.Пресни.
Тортата от Амбелино.

# 151
  • Варна
"Прего" в Чайка изглежда хубаво за р.д, има детски кът. Но от снимките в сайта им май е само пързалка. Някой ходил ли е там, има ли и люлки или други забавления за децата?

# 152
  • Варна
Ние последно запазихме в "Панамера" за РД на Лора, не успях да намеря друго място, подобно на "Бялата къща". Така или иначе, ще сме повече възрастни, но поне ще сме спокойни в оградения двор, че няма да хукне рожденичката нанякъде. Laughing

# 153
  • Варна
Здравейте, предстои ни организиране на РД през август. Синът ми става на 8г. и много иска да го празнува в Криеница на тъмно - Exitgames в Гранд мол. Честно казано ми се струва страшничко вътре в тъмната зала особено за момичетата...., моля ако има някой ходил там, да сподели мнение.

# 154
  • Варна
Здравейте, предстои ни организиране на РД през август. Синът ми става на 8г. и много иска да го празнува в Криеница на тъмно - Exitgames в Гранд мол. Честно казано ми се струва страшничко вътре в тъмната зала особено за момичетата...., моля ако има някой ходил там, да сподели мнение.
Дъщеря ми ходи с компания, не на РД. На 13-14 години са децата, играли са на тъмно - страшно им е харесало. Имало паднали по рампата - синини  и охлузвания по предметите. Тя каза, че е възможно да се избере степента на затъмнение - естествено избрали най-тъмното. 

# 155
Вижте това място за рождени дни, аз не разбрах много ясно концепцията, но и не ме вълнува, тъй като е за по- големи деца, като гледам над 7г поне.

https://www.facebook.com/playonvarna/

# 156
Вижте това място за рождени дни, аз не разбрах много ясно концепцията, но и не ме вълнува, тъй като е за по- големи деца, като гледам над 7г поне.

Може ли малко разяснения, че на работа не мога да отварям ФБ Praynig
Моето дете ще става на 11,вярно, има време, ама никаква идея нямам за тази възаст.

# 157
  • Варна
Здравейте!Някой празнувал ли е с тематично парти във Весели крачета?

# 158
Светкавица, ще ти копна единия вариант, до колкото схващам.

Най-голямата Ескейп зала във Варна отвори врати:

"Скрита сянка се спотайва в дълбините на Варненския залив. Заплашен е не само града. В опасност е всичко живо на земята.
Проект 941: "Железният хищник"- най-голямата подводница в света ще изстреля мощно ядрено торпедо точно след 1час.
Вие, морски тюлени, обучени да се справяте в най-трудни ситуации, сте последната ни надежда.
Мисията ви е ясна- СПАСЕТЕ СВЕТА!"

Играчи до 12 ч едновременно!!! Възраст 10+ год. Просторна парти зала и двор за провеждане на рожденни дни.

По снимките виждам, че определено има групи деца по- малки от 10г. Виждам и снимки на някакви странни игри - по две-три деца облечени в някакви дебели жълти костюми и се 'борят' с някакви тояги ли, наистина не знам каква е тази игра. Виждам, че има снимки на РД с торти в затворена зала, но и в някакъв двор.

# 159
     Благодаря, pina!

У дома довечера и аз ще разгледам!

За дете,родено през есента и при изчерпани възможности...вече не зная.

Миналата година бяхме на Звездица. Времето беше нестабилно и затова в посл. момент поръчах и аниматор.Но след това, децата излязоха навън на катерушките. Въженият парк не работеше, защото беше влажно. Но при хубаво време ,според мен е незаменимо.Много доволни останахме!

# 160
Виж го, да, защото е съвсем ново и поне децата няма да са там за 100-тен път.

# 161
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нашия РД в Гранд Мола мина успешно. Децата много се забавляваха, тематичното парти беше на София Първа, принципно не го правят, но за нас се постараха. Бяхме с ваучер. Останахме още един час, че два часа не им стигнаха на децата да лудуват. Цялото парти за 20 деца и 20 възрастни ни излезе 460лв.Рожденничката беше много доволна.

# 162
  • Варна
Искам да попитам, ако тематичното парти е за принцеси, момченцата забавляват ли се изобщо  newsm78

# 163
  • гр.Варна
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=433430

Темата за тортите. Може да ти е от полза.

Много ти благодаря! Избрах си...Ще споделя

# 164
      Разгледах много внимателно офертата, която намери pina:

И ми се видя доста интересно. Съблазнително е, че е на пешеходно разстояние до дома ни и почти в центъра.

Едва ли има някой, който е бил там, но ако на подобни места са празнували деца, моля да споделите:

Има ли вероятност загадката да се разгадае бързо и тогава децата какво ще правят? Няма ли да скучаят ако няма други занимания?
     Какво се случва ако някое дете по случайност е било там вече, ще се провали ли изненадата?
     Ако някое дете закъснее много, ясно че не би могло да участва, но ако закъснее 5-10минути, пускат ли го допълнително?Струва ми се малко обвързващо това с времето newsm78, но иначе ясно, че се разваля играта.
     Принципно как деца на възраст 10-12 години реагират на такова забавление- весело ли е, страшно ли е, забавно ли е?Какви впечатления споделят?

Общи условия

Активация на акаунт