Детски рожден ден Варна - 11

• 115 389
  • 776
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Намерих място за РД  Party
Хемингуей. На плажа с игра на пясъка + детска площадка. За сега още е в довършителни дейности, но тези дни ще е съвсем готово. Утре сутрин съм там на кафе да огледам по-обстойно.

# 16
  • varna
Марипоса, мисля, че децата влизат безплатно, но питай за всеки случай Simple Smile
Ели, къде ще е това място, че и мен ме заинтригува?

# 17
  • Варна
На плажа. Миналата година Хепи беше там ако се сещаш. От стълбите под входа на морската в ляво и може би след 5-6 заведения. Няма как да не го видиш. Построиха и втори етаж и там е ресторанта. Долу на плажа е кафето с ДК. Доста пари вложиха и го направиха. Кухнята също е на ниво. Заслужава си. ММ работи с тях и по думите му от преди 20тина дни очаквах да го видя и пробвам.  Ректоранта и кафето вече се робатят само, че има леко довършителни неща. Официалналото му откриване още не е минало. Сега ще погледнат нямат ли и ФБ или другаде със снимки.
https://m.facebook.com/erniehemingwayvarna/reviews/?ref=page_internal

# 18
  • varna
Добре звучи, но няма сложени снимки още. Ще чакам директно включване от кафето или пък ще вземем и ние да се замъкнем до там утре-вдругиден Twisted Evil

# 19
  • Варна
Не се сетих днес да нащракам...

# 20
  • Варна
уф, аз не бих рискувала на плажа, че моето диване иска да влиза във водата без значение температурата й...  и бихме прекарали цялото парти дърпайки се на плажа   #Crazy

# 21
  • Варна
Здравейте, в търсене съм на аниматор. Парти Джак нямат свободен... за деца на 5 г.

# 22
  • Варна
Здравейте момичета!
Моля за мнение за РД на картинг пистата над Виница!
Ако има мами, които са гостували на такъв РД или са домакинствали да се включат. Simple Smile

# 23
  • varna
 Днеска ходихме в прословутото Амичи Възраждане да видим с очите си. Еми не ни хареса, а Ема и тя не се забавляваше много. Отвън бънджито и батута още не работеха, беше спуснат, после като ги отвориха към 12-1 беше такъв пек, че не се стоеше на тях, отделно бънджито е ластично и ММ го заболя ръката да дърпа. Площадката с двете дървени люлки, къщичка и пързалка беше ужасно занемарена, да не кажа почти счупена, а освен това между масите вън и гореописаните атракции има чакълена пътека, по която постоянно вървят коли, защото ползват мястото и като паркинг, не върви малки деца да се оставят да щъкат свободно. Вътре детският кът наистина е голям, обаче присъствахме на празнуване на 3 рд едновременно, което прави голяма какафония. Единственото хубаво беше, че има 2 аниматорки да ги наглеждат и се затваря с врата кътът. А, отделно и пиците бяха ужасни, все едно аз съм им рязала отгоре парчетата.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 21:55 от herairness

# 24
Гледайки хотел с детски кът из България, забелязах, че това е типично - детския кът да се намира на паркинга и да е така напечен, че да припаднеш за 10мин. Всичко е проформа.

# 25
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен тази площадка на Амичи изобщо не е изградена от собственниците на заведението.Относно батута и бънджито и то не е тяхно.Друг е собственника.На мен също не ми харесва факта,че се минава през паркинга,не веднъж съм го споменавала тук в темата.Иначе самото заведение ни е любимо,най-вече на дъщеря ми.

# 26
  • Варна
Здравейте!
Предстои ни 4-ти рожден ден и този път много се забавих с организацията.
Моля, да споделите впечатления от добри аниматори.
Насочила съм се към заведение на плажа. Тези дни ще проверя споделеното тук Хемингуей, но трябва да избера и аниматор.

Някой беше попитал за Caffè dei Fiori. Миналата година бяхме там.  Останах с добри впечатления. Беше се получил дублаж на РД в един и същи час (оказа се, че сме с еднакви имена) и чудесно се излезнаха от ситуацията, изобщо нямаше напрежение. Храната беше добра. Има голяма поляна, децата тичат, щуреят.
Относно персоналът има какво да се желае,но предвид, че са момиченца наети за сезона ...

# 27
Записвам се да следя темата.
Аниматори може да се наемат и от Пам и Бу или от Приказния град в Мамс енд ми - детския център в комплекс Вива. Аз съм наемала за РД миналата година и за едно Коледно парти.
И парти център Вега имат аниматори за детски РД

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 12:19 от vihhhra

# 28
В предната тема видях празнували в тримата мускетари на Звездица. Кажете моля ви има ли изискване за куверт за децата/ възрастните и дали въжения мост се заплаща допълнително. Освен това имаше и един батут там преди месец - той ползва ли се или пак се заплаща допълнително?

# 29
  • Варна
Да, има детски куверт в Тримата мускетари в Звездица- пица и сок за 6.50. Пицата е цяла за всяко дете.
Мен ме устройваше и не съм питала може ли да се поръча друго.
За възрастните може да поръчаш каквото искаш. Казаха, че е желателно ти да им избереш менюто предварително, а не свободна консумация, защото щяло да стане много бавно.
Може да има и други рождени дни, както и други клиенти.
За децата трябва предварително да им кажеш на какви пици си се спряла, както и за възрастните.
Пиците започват да ги правят в момента в който отидете и ти им кажеш " старт"  Simple Smile
Въженият парк се заплаща отделно. Пет лева на дете за едно минаване на съоръжението. Ако повече от десет деца искат да минат втори път, цената е четири лева за минаване, значи общо осем лева на дете.
Май месец имаше за малките надут малък батут, три лева на дете, мисля без ограничение колко ще се подхвърля там, но не съм сигурна.
Нищо не разрешават да внесеш.
Работят с торти Дъга.
Не си спомням за внасяне на торта колко се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт