Детски рожден ден Варна - 11

• 115 386
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Скрит текст:

Миналата година празнувахме РД на Лора в "Бялата къща", в издирване на нещо подобно съм и за тази, защото там много ни хареса, но не искам да повтаряме. Някой, ако се сеща, да пише. Hug

Там каква е организацията и за каква възраст е подходящо? Аз съм била гост на изпращане на абитуриент, не знаех, че се ползва и за детски рожд. ден.

Моето дете е родено точно когато времето безвъзвратно застудява и лятото си отива, трудно е да се избере подходящо място вече. Тази година ще стане на 11

Не съм сигурна, че за по-големи деца е удачно, Светкавица. Peace На РД на Лора бяха още едно бебе, кака й и батко й и още две деца на приятелско семейство. Останалите бяха възрастни. Не сме ползвали аниматор. Първоначално ни поискаха да поръчаме предварително по нещо за гостите, но им казахме, че предпочитаме всеки сам да си поръчва каквото желае. Бяхме 10 възрастни и 4 деца (без да броя бебетата), съгласиха се, може би за по-голяма компания ще искат предварителна поръчка на меню задължително. Нямаше проблем да си внесем тортата, както й да ни я нарежат, не са ни искали допълнително пари за това. Чудесно място място за мъници е, но, според мен, за по-големи от 2, максимум 3-годишни, не става. Peace Аз вече малко поизкривено гледам на тези неща, но понеже много се изнервям, когато нямам хубава светлина за снимки и после децата нямат нито една хубава от рождения си ден, тук е идеално е за снимки. Ето една на дребосъчката (с одрано носле баш на рождения си ден ooooh!):
Birthday Girl by chockolina, on Flickr

# 31
  • Варна
chokolina,
Скрит текст:
страхотна Лора! И ние бяхме с торта с лъв  Mr. Green Откъде е тортата? Пак ли на "Дъга" се довери с торта по твоя идея?
Градината наистина е много приятна, но като че ли наистина е за първи рожден ден. За втори вече ще има голямо пазене и пипане на камъни, храсти, колело... с аниматор още едва ли ще стоят много.  За по-големи нама много мяста да дивеене.

# 32
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По мое виждане Бялата къща не е предназначена за игра на деца.Липсва пространство,а и предметите,които са разположени в градината,децата ще ги опустошат при една гонитба.

# 33
  • Варна
Здравейте!
В предната тема обсъждахте неподходящото поведение и речник на аниматор, но не разбрах кой е той или поне от коя агенция е. Може ли да споделите, за да не се "натреса" точно на него Simple Smile

# 34
  • Варна
eli70o0, тортата я поръчахме от "Тортите на Женя и Нина", наистина беше много красива и вкусна. Peace

# 35
  • Варна
Не знаех, че има такава тема. Записвам се, защото това лято за първи път ще организирам РД на малкия на заведение. Не планирам да е голямо събиране, 5-6 от приятелчетата му с майките си и няколко близки. Искам нещо на открито, но с възможност да се приютим някъде, ако пък денят се случи дъждовен и децата все пак да могат да се забавляват.

# 36
Всички това искаме, Месечинка виторога, но няма.

# 37
  • Варна
И аз съм с подобни наблюдения... Мисля си за Невеляшка, тя е близо до нас, била съм на 2 РД там, но през есента/зимата и бяхме вътре. Детският кът е достатъчно приятен за дребосъци като моя син, има и нещо като площадка отвън, но пък тя е мъничка... За лятото ми се щеше нещо малко по-просторно.

# 38
В Невеляшка навън трябва да играят на паркинга. Зимата имаха закрита с найлон външна част, в която се пушеше. Трябваше да минем през димна завеса, за да влезем където не се пуши. Голяма тъпотия. Преди години нямаха тази найлонова част. Била съм там през септември, средата, вътре, беше доста приятно, може би най- приятния детски РД в детски кът на който съм била. Точно 4 навършваше детето. Но изцяло закрито.

# 39
Някой да има контакти на Влъхви? Нещо сайта им не работи... не отговарят на съобщения във фейса...

# 40
  • Варна
След дни сме на рд точно но 4 годишен младеж във "Фратели" Чайка. Ходили сме там на вечеря е и доста приятно и спокойно, сенчесто и с детска площадка за децата. - е, че ако вали си имат и закрито заведение, но вътре няма място за игра за децата.
Аз се отказах от Хемингуей. С нашите щурчовци, които искат да бятаг към морето трудно ще ги вържем на площадката им или да играят ня пясъка, а и аз искам да седнем спокойно и децата да играят, а не да бягаме след тях.
Точно за Фратели се насочвам. Искам само да видя следобяд приятно ли ще е на площадката,че все на вечеря ходим там. Като мине сега този РД ще решавам там или Невеляшка. Невеляшка ми е пак опция децата да са в ДК, а ние навън, но там е такъв пек, че със сигурност ще е жега и ще трябва и ние да сме вътре, което пък в тези жеги не ми е болка за умиране.

Някой знае ли в Парми на Златните дали правят детски Рд, че тук в морската не правят.

pina, чакаме да се похвалиш със страхотен РД в Еко парка и да споделиш как е в жегите. Следобяд или сутринта ще сте там?

# 41
Мисля сутринта. Ще видим, дано да не вали (макар, че такива жеги започнаха, че ми се иска да завали, сега, после пак да отмине Simple Smile ) Да видим и как ще се организираме. Доста багаж ще има да се носи, няма да е лесно.

# 42
  • Варна
Точно еко парка ми подхвърли една приятелка като идея. Пина, ти ще организираш РД там ли? Сподели после малко организационни подробности.

# 43
Да, там. Да видим как ще се получи. Освен риска да вали дъжд, има куп други подробности. Украса сама ще си правя и нося, което е хубаво, но е ангажимент. Маси и столове дават, но трябва да ги резервираш месец по- рано. Поляна - която е свободна. Имат хладилник, в който може да се сложи тортата, но толкова. За храната и напитките ние ще носим хладилна чанта, но тя няма да събере всичко. Доста работа ми се събира, няма да се пренесем само с един курс, ще трябват два. Доста километри са. Иначе мисля, че ще е доста по- атмосферно от клуб, където украсата виси от месеци или дори години и е еднаква за всички рожденици. Поле за изяви има голямо, но да видим след цялата процедура ще имам ли желание да повторя или това ще си остане първи и последен път.
Допълвам, че са вдигнали цените. Преди години сякаш паркинг не се плащаше? Или греша. И входната такса е повишена.

# 44
  • Варна
Не мога да се сетя за паркинга и аз... Колко е входът сега? Последно като сме ходили беше 3 лева на човек, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт