Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде водите децата си на басейн в или около Варна?
Как мога да намеря аниматор за детски рожден ден?
Какви са опциите за детски рожден ден във Фратели Чайка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде водите децата си на басейн в или около Варна?
Един от предложените варианти за басейн във Варна е Grand Hotel, където за 30лв на ден може да се ползва басейн, шведска маса и напитки. Важно е да се отбележи, че детският сектор може да бъде зает от по-големи деца, което може да създаде неудобство за по-малките. Освен това във вътрешната част на басейна има детски сектор.
-
Как мога да намеря аниматор за детски рожден ден?
-
Какви са опциите за детски рожден ден във Фратели Чайка?
-
Можете ли да ми препоръчате анимация с големи сапунени мехури за партито на детето ми?
-
Къде се намира ресторант "Panaeria" и има ли удобен обществен транспорт до там?

На РД на Лора бяха още едно бебе, кака й и батко й и още две деца на приятелско семейство. Останалите бяха възрастни. Не сме ползвали аниматор. Първоначално ни поискаха да поръчаме предварително по нещо за гостите, но им казахме, че предпочитаме всеки сам да си поръчва каквото желае. Бяхме 10 възрастни и 4 деца (без да броя бебетата), съгласиха се, може би за по-голяма компания ще искат предварителна поръчка на меню задължително. Нямаше проблем да си внесем тортата, както й да ни я нарежат, не са ни искали допълнително пари за това. Чудесно място място за мъници е, но, според мен, за по-големи от 2, максимум 3-годишни, не става.
):