Детски рожден ден Варна - 11

• 115 504
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • Най-красивата страна
Ние щяхме да празнуваме в Капела Плей след два дни.Обаче детето се разболя и сега трябва да отменя резервацията. smile3516Предполагам,че няма да върнат капарото...

# 181
  • Варна
Говори с тях за преместване на датата.

# 182
  • Варна
Вчера мина и нашия рд в Невеляшка. Всички останахме много доволни и за 2 годишни хлапета беше супер. Имахме гости и на 4 и 8, които също се забавляваха. Децата луднаха 4 часа в детския кът и едва успяхме да ги изкараме за снимка с тортата. Родителите си почивахме и говорихме спокойно като има кой да ни гледа децата. Кетъринга беше добре. Като цена също ни излезе доста по-малко отколкото очаквахме.
Мога да обобщя с две думи, че направихме страхотен рожден ден с доволни и щастливи деца и доволни и щастливи родители.

# 183
  • Най-красивата страна
Сега се връщам от Капела плей.
Бяха много любезни,пожелаха бързо оздравяване на детето и ми върнаха капарото още преди да съм попитала. HugИзобщо не очаквах.Останах с много добри впечатления ,защото проявиха разбиране .Със сигурност ще отидем там като оздравеем. Grinning

# 184
  • Варна
Има ли вариант да затворят Невеляшка само за р.ден, както и Крамер? Предложете заведения за 4 годишна, като ще има гости и на по 9-10 г. Ако може да не е във Възраждане, Владиславово и т .н. За Спортна зала останах с впечатления от мненията, че не става. В Радост и усмивка вече сме празнували. В Мамс енд ми бяхме на рожден ден- нищо интересно.у

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 23:37 от Barbera

# 185
  • Варна
За Спортна зала останах с впечатления от мненията, че не става.

Защо? Ние празнувахме там 6-ия РД на сина ми и беше много забавно. Peace

Влязох да изкажа негативно мнение за "Панамера" - място, което преди много харесвахме и често хосехме там (до преди 2 години). Затова решихме да запазим там маса за РД на малката - за тържеството с роднини и приятели. Обадихме се 3-4 седмици по-рано по телефона, направихме резервация, с уговорката, че седмица преди РД ще отидем на място, за да оставим капаро. По телефона ни казаха, че ще има голяма група хора, затова по-добре, вместо за желания от нас час - 18.30 ч., да запазим за 19.30 ч. Съгласих се и направихме резервацията. Отидохме на място точно седмица преди РД и някакъв човек, вероятно управител (така и не се представи), измъкна една тетрадка и ни посрещна с думите "Нали знаете, че вземаме сервиз за торта, внесена отвън - по 1 лв. на нарязано парче?". Не, не знаехме, и, честно казано, тази цена ми се видя абсурдна - дори не по 1 лв. на броя на парчетата, колкото се води тортата, а на реално нарязано парче. Close Shocked Рекох си, карай, ще се примирим, нищо, че тая торта златна ще излезе... След което управителят поиска да поръчаме от някакво примерно меню или поне салати и алкохол за гостите. Щяхме да бъдем 12 възрастни и 6 деца, не 100 човека - направо абсурдно ми се видя да поръчвам предварително; винаги смятам, че е по-добре гостите сами да си поръчват, то това да не е сватба?! Rolling Eyes Категорично отказах, той отиде до единствената друга заета маса в заведението, за да го обсъди с "шефката". Върна се и победоносно ми съобщи, че шефката е съгласна, но сме предупредени, че нещата ще се забавят и да "няма мрънкане после". Направо се вбесих - ама че отношение към клиенти, готови да оставят поне 200-250 лв. в не особено посещаваното им заведение, за вторник вечер, не през уикенда или в петък! Да не говорим, че изместихме резервацията за 1 час по-късно от планираното, пак с идеята, да не се налага да чакаме. Директно казах, че се отказваме и станах от масата. Клиентът в "Панамера" е далеч от "цар", явно там всички, на които им се наложи да почакат час за по една салата са "мрънкала"! Close

Така, една седмица преди РД, се наложи набързо да намерим друго място и, честно казано, се радвам, че така стана, защото попаднахме на много хубаво местенце и рожденият ден мина перфектно - "Старата къща", до Спортна зала (под Военноморското). Има малък детски кът, с батут, люлки и пързалки - цяла вечер децата си играха в детския кът. Храната беше вкусна, обслужването - на ниво, имаше жива музика (не чалга) и, когато поднасяха тортата на Лора, певицата дойда до нас и изпя "Happy birthday". За РД на малки деца е идеално! Peace

# 186
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сервиза за тортата в Панамера е убийствен,признала съм ги.Така беше и преди три години,когато и аз реших,че външния кът е добър за деца,полянка,зеленина,но за празнуване на РД е абсурдно.Мое мнение.Важното е,че сте си изкарали супер на новото място..Във въпросната Стара къща,заплаща ли се нещо батута,детския кът?

# 187
  • Варна
Сега като казахте сервиз. При нас мисля беше 0.80лв на парче, но не повече от 15лв.

За "Невеляшка" мисля, че ако сте много хора и запълните заведението ще затворят, но иначе не. С нас имаше още един РД, но само с 3 деца и всичко беше добре. Нямаше други хора, но и за делничен ден така и очаквах. Така или иначе там водят само малки деца и не става лудница. Ние също сме ходили на свободна консумация по време на РД и всички деца са били добре.

# 188
   Жалко за Панамера, преди три години празнувахме, беше много хубаво. Тортата я поръчахме оттам, хубава бе, затова не съм плащала сервиз.Но на други места, където съм внасяла, също не съм плащала.Включително и в ресторант, когато сме празнували рожден ден на възрастен, пак не сме плащали сервиз.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 09:09 от Светкавица

# 189
Понеже аз съм писала не особено добър отзив за Варненче (Спортна зала), искам да кажа, че не е чак да не става. Има си кусури, но не е лош вариант. Поне най- вероятно няма да има никакви други хора, не е лошо като цяло. Е, не ми харесва, но то няма кой знае колко прекрасни детски клубове във Варна. Примерно бих предпочела Варненче, пред Пфое мол, където са комунално и на конвейер. Не го разбирам това с 3-те РД наведнъж и това си е. И то не с мало хора, а с огромни маси. И като минат час и половина да идват да те питат - тръгвате ли си или ще доплащате.  Thinking
В Аспарухово в селския мол е доста приятен и удачен детски клуб за РД и по принцип също. Когато беше чисто ново беше и още по- хубаво, сега е леко амортизирано, но то навсякъде е така. Там си има отделни зали, наемаш си и поне по никакъв начин не те притеснява друг РД. А залите са хубави. После играят заедно в къта, но поне за един час рожденика си получава вниманието, атмосферата, а после е колкото само да се наиграят.

# 190
И на мен ми допада в Сити центъра в Аспарухово,но трябва да се има впредвид,че се очаква скоро пак да затворят едното платно на моста.Сега се сетих,че в Грабо ДОДО имат ваучери.Там е идеално за малки дечица,малко е като пространство и ще сте сами,затварят заведението.Цената е доста добра,даже има вариант да си внесеш кетъринг за възрастните.

# 191
  • До морето
Да кажа и аз за Панамера - мина нашия РД в Неделя. Ние имахме 2 торти, понеже и аз, и детето сме ражденници, сервиз не са ни вземали, нито е ставало дума, но то такава сметка имахме, че остана и сервиз да ми бяха писали. Бяхме 25 възрастни и 12 деца. Бях поръчала салати и плата с топли предиястия, за да не стоят гостите на празна маса и въпреки това обслужването беше под всякаква критика. Случихме на един сервитьор, който ходи като ударен самолет, по 3 пъти тръгва и се връща и забравя за какво е тръгнал.Цените са доста интерсни. Стана ми странно например, че порция сафрид е 12,60, при положение, че навсякъде е 8-9 лв. Изобщо, уж зените са прилечни, а тук-там избухват с нещо. Няма чаши, няма лед.... На детската маса по едно време се напълни с оси, страшно много, трябваше да евакуираме децата. Иначе от анимацията съм много доволна - 4 часа ги занимаваха децата на тая поляна, бесняха до последно. Може би ако не беше въпросният льольо щях да простя малките пропуски и голямата сметка.

# 192
  • varna
Влизам да напиша отзивите си за нашия рожден ден в Модера кафето в Пикадили Парк, че явно съм пропуснала. Лично аз съм много доволна, както и децата, даже не искаха да си ходят Simple Smile
За 7 деца и 9 възрастни цялата сметка беше 150 лв, в които влиза и детският кът, плюс 40-те лв. за тортата от Юлинел на долния етаж, просто перфектно стана!
Бях обявила 11.00 за началото, ние отидохме една идея по-рано да ги посрещнем, естествено. Децата като подариха подаръците, директно влязоха в детския кът и почти не излизаха оттам, само за тортата ги извикахме да се съберат и от време на време идваха да хапнат сандвич с картофки. Аниматорката вътре ги наглеждаше, даже им рисува по ръцете и по лицата, а ние успяхме спокойно да се видим и да поговорим. Бяхме се уговорили предварително с управителката да започнат да носят неща, като се съберем всички, да не изстиват, и храната стигна точно за всички, никой не остана гладен. 2 плата панирани пилешки хапки и 2 панирани сиренца, няколко чинии пържени картофки и клуб сандвичи бяха за възрастните + кой каквото иска за пиене, а на децата имаше по 1/2 порция картофки с 1/2 сандвич, че техните са бая големи и каквито сокчета и води искаха. Мен даже ми стана неудобно и 100 пъти питах някой дали иска още нещо, ама всички бяхме преяли явно Simple Smile
За тортата не са ми искали нито сервиз, нито сертификат (но това, предполагам, защото е от Юлинела на долния етаж и се познават жените), аз я поръчах от там за свое улеснение, да не я нося аз или те отдалеч някъде, беше с картинка Мини и надпис 'ЧРД, Ема, 3 г." и по препоръка на самата сладкарка с два блата - шоколад и ванилия - и беше ужасно вкусна без да е натоварваща или много сметанова. Сервитьорката даже дойде да пита имаме ли свещички и после как точно искам да я нарежат.
Накрая като си тръгвахме хората бяха супер доволни и те, че не били имали толкоз работа много отдавна Simple Smile) Определено препоръчвам за летните жеги и/или ако се случи дъждовно, само дето зимата май не правят събота и неделя РД-та. Отделно имат и вариант с ваучер за 50 лв за 10 деца със сокчета, солети и пуканки, но ние просто не бяхме толкова много и нямаше смисъл.

# 193
Ако и детския кът беше по-голям, грешка нямаше да имат.

# 194
  • varna
Да ти кажа честно, то май затова беше толкова хубаво, защото 7 деца го понапълниха и лятото събота на обяд нямаше никакви други желаещи да играят вътре, та си правеха каквото искат общо взето Simple Smile На мен хич не ми допадат огромните детски кътове в двата мола, където големите и малко по-малките почти се избиват докато търчат между разните забавления.

Общи условия

Активация на акаунт