Детски рожден ден Варна - 11

• 115 473
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Браво за страхотния РД.
Да, при тематично парти има част сами в залата за партита и масите са им при тяхно не знам колко е подходящо за 3 годишни. Залата там е почти празна и е за игри с аниматорката и между децата.
Всъщност децата едва ли отиват на РД, за да се нахранят, т.ч. това едва ли е най-важното.

# 466
Не ядат особено, но играят вътре, имат разни игри тип 'бързи, смели, сръчни'. Бягат, гонят се, мотаят се, излизат да си търсят родителите, родителите влизат/излизат. Анимацията им е доста глупава. Както и във Весели крачета и в Бейби рок, Невеляшка. До сега единствената интересна анимация, която съм виждала, беше в Екопарка и май беше от Влъхви. Но аз по принцип съм хейтър на детски рождени дни, много не ме слушайте.

# 467
  • Варна
Аз пък не си падам по анимации, предпочитам децата да си играят както намерят за добре Laughing

# 468
Абсолютно! Иде ми да запея оня рефрен - 'а ние едно време...', който е супер банален вече! Но сами се анимирахме чудесно и беше много забавно, интересно, винаги с нетърпение очаквахме рождените дни. Не само своите, а и да ходим на чужди. Не сме скучали. Сега, с тия анимации, дето са всичките едни и същи, освен това вяли, слабо организирани струва ми се по- се случва да скучаят. Особено като станат на по 6-7 и ходят на по 10 рождени дена в годината и всеки път едно и също. Макар, че ми се въртят някакви идеи, които бих се радвала, ако някога успея да осъществя.

# 469
Аз пък не си падам по анимации, предпочитам децата да си играят както намерят за добре Laughing

Абсолютно! Иде ми да запея оня рефрен - 'а ние едно време...', който е супер банален вече! Но сами се анимирахме чудесно и беше много забавно, интересно, винаги с нетърпение очаквахме рождените дни. Не само своите, а и да ходим на чужди. Не сме скучали.

Последният рожден ден на който ходи детето беше точно такъв. Предварително домакините бяха нарисували знамена на картон и бяха раздали водни пистолети на децата. Децата се разпределиха в два отбора- общо взето бяха по-големи, но имаше и на градинска възраст. И започнаха някакви игри по пленяване на знамената- без ограничения в територия, без час, с доизмислени от децата правила. Почерпката- почти като нашите някогашни сандвичи и домашна торта/ още сок , ядки и др-/ Това беше един от най-забавните и запомнящи се рождени дни. Жалко, че е трудно да се осъществи през друг сезон, освен през лятото.

# 470
Някой има ли наблюдения от кални бани на крайбрежната алея,с басейн е?

# 471
Знаете ли къде във Варна мога да намеря хубава украса със Замръзналото кралство?

# 472
  • Варна
Някой има ли наблюдения от кални бани на крайбрежната алея,с басейн е?
Има басейн, не е голям.Но не правят детски рождени дни.Инфото ми е от тази година.Поначало заведението няма насоченост към децата, въпреки че по-миналата година правих там РД на дъщеря ни.Иначе може да си ходите с децата ей така без организирани детски мероприятия.Има задължителна консумация за ползване на басейна и също за шезлонгите има консумация.

# 473
А студен ли е? Според свекърва ми бил ледено студен. Детето искам да водя, без повод.

# 474
  • Варна
Да, басейнът не е топъл.В горещи дни, особено поредни, водата е топла, но съм случвала и да е хладна за моят вкус, прим. ако е облачно слънцето не може да я затопли.Другото е, че няма детска по-плитка част, както казах той е малък и няма насоченост към децата.Мисля, около 140 см. е дълбок...Аз съм ниска и ми стига до шията водата.Дъщеря ми влиза с пояс, защото не умее да плува.Скокове не са разрешени, има табелки.Последния път две момченца русначета скачаха и имаше хора от шезлонгите, които се оплакаха и сервитьорката помоли майката да им каже да не скачат.Иначе на мен ми допада, защото като цяло през деня е спокойно, ако напр. морето се случи с голямо вълнение ходим на басейн, понякога на този , понякога на друг в комплексите и детето е доволно.

# 475
Благодаря! Не е като за нас.

# 476
  • Варна
Здравейте момичета моля дайте съвет предложение мнение на къде да се насоча да гледам за рд на дъщеричка ми която ще прави септември 3г.
Изискването ми е да става и за бебоци на около 1г. и за по големи дечица на около 10-14г. Някъде където ще има забавление за всички, защото масово по бебешките кътове има ограничение във възрастта на децата до към 7-8г..благодаря ☺️

# 477
  • Варна
Включвам се, за да похваля басейна на хотел "Брилянс"  http://www.brilliancehotel.com/bg/
Празнувахме 9-ти РД миналия вторник. Децата много се забавляваха, почти не излязоха от басейна, който беше изцяло на наше разположение. Купонът продължи почти 5 часа.
Доволна съм от всичко - обстановка, обслужване, отношение, цена, меню....  

Birthday  Birthday  Birthday
Понеже получих няколко запитвания на ЛС, отговарям направо тук, в темата.
Куверта е 12 лева, вкл. басейн, за деца и възрастни. Не знам каква е цената, ако не се ползва басейн.
Не ми известно дали може да се внася храна /кетъринг/, все пак към басейна има заведение /ресторант/, но трябва да се пита... За тортата, няма такса за обслужване.
Рождения ден на дъщеря ми беше от 12 ч. По-рано от това, мисля че не правят. Продължи до 17 ч., като никой не ни е притеснявал за времето.
Какво да включва куверта избирате вие. При нас имаше пици, сокчета, соленки, панирани сиренца и кашкавалчета, мини кюфтенца. Цените са съвсем нормални, примерно: безалкохолно - 1.70 лв., кафе - 2 лв., бира- 2.50 лв., големите пици са 5-6 лева.
Ето телефони за контакти: 0888 220660; 052 335531.

Лека вечер! Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 23:23 от dolly

# 478
  • Варна
Днес мина и нашият детски рожден ден в Тринити Контраст. Много съм доволна и нямам никакви забележки. Не сбърках с избора и със сигурност ще има и следващ там.

# 479
  • Варна
Пак да препоръчам за желаещите парти на басейн хотел Странджа на Златните. Вчера бяхме на РД там за втора поредна година, дечурлигата, че и възрастните изкараха супер. Не съм питала за конкретни цифри, но майката на рожденика каза, че цените били направо народни. Басейнът е голям, разделен наполовина на детски и дълбок, дори в събота предиобед не беше препълнен. Наоколо има зеленина, спокойно и красиво е. А доколкото разбирам басейн, шезлонги и чадъри са напълно безплатни, ако си поръчаш нещо на бара.

Общи условия

Активация на акаунт