Детски рожден ден Варна - 11

• 115 478
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Нали персонала ги настанили на друго място, че го намерили за по- удобно. Възможно е да са били прави. По- нагоре може да е равно, аз не съм ходила, ние влязохме от отдолу, но видях че до закритата част имаше още пространство. Страшно е криво и с тия изскочили плочи.................... Обсъждала съм с още една позната и тя се е спънала в кривините. Не знам защо толкова детски РД се правят, много е неподходящо.

# 451
  • Варна
Караха най-долу в ляво където е като кръгла част. Там трябваше и да ни е масата, но ни бяха настанили точно до входа на детския кът. За идеално право не може да става въпрос, но поне при нас спъвания и падания не е имало имайки предвид, че имаше мами с токчета както и деца на по 2г. Аз бях ядосана за детската площадка. Не може да сложиш необезопасен батут, защото те е домързяло да го опънеш и захванеш. Беше си опасен и добре, че татковците се намесиха и сами оправиха нещата.

# 452
Здравейте! Май спешно ще ориентирам на друго място празненството на детето. Крайно съм разочарована. Запазихме в детски кът Рая. Но там са променили всичко,не са гъвкави въобще. Миналата година нещата бяха по друг начин там.
Имам нужда от помощ. Трябва ми идея за място, където не се предлагат само тестени храни и да става за деца на 3 годинки.

# 453
  • Варна
Какво се случва с Рая?
В смърфовете е приятно но няма почти нищо, скоро бяхме на рд в додо и беше забавно аз. Лично си харесвам весели крачета Simple Smile

# 454
  • Варна
Додо е много хубаво, на два рождени дни сме били и сме много доволни, децата прекараха страхотно!

# 455
Додо ще ни е тясно. Повечко хора ще сме. Аз Весели крачета също харесвам, но последно като ходих беше занемарено малко откъм играчки и повече не сме ходили. Сега как е? Предлагат ли нещо различно от сандвич и пица ?
Рая са сменили фирмите за доставка и условията за организация. А и нелюбезното и безхаберно отношение на управителката тотално ме издразни.

# 456
  • Варна
И на мен Веселите крачета ми се видяха занемарени.  Бяхме на рд там и децата доста се забавляваха като им организираха игри, а и има място за спокойна игра на ~ 10 деца, но хигиената не ми хареса.
При нас за 13 деца и 24 възрастни се спрях на Тринити контраст. Още не е минал рождения ден, но до тук от организация и гъвкавост съм доволна. Менюто на децата не е пица и пържени картофи. Има достатъчно игра и разнообразни играчки, тематично парти с игри избрахме като има и опция за свободна игра, а за възрастните имам опция да сме навън или вътре. Чисто е и поддържано, на което също държах.
Децата ще са на възраст 1.5-8 годишни като преобладават 3 годишните и за всички има забавления.
Другото място, което ми хареса беше Хепи ленд в Аспарухово, но него оставих за догодина.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 23:32 от eli70o0

# 457
Много благодаря за идеите! Сега ще ги разгледам. Бих преглътнала държанието на управителката, но не и менюто! На него държа особено много. Детето ми е с алергии и няма да може да яде от храната там, затова й приготвям същата на вид и нося. На всеки РД детето е сърдито и гледа другите какво ядат. Е,не искам и на собствения й РД да е разревана! Помолих да сменим менюто, има варианти в Амичи и Селена(така или иначе от там се поръчва всичко),тя категорично отказа. Казах,че не искам гризки и т.н, а плодчета и  тя предложи да си ги взема за в къщи гризинките... Въобще тотално невлизане в положението... Sad

# 458
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нашия РД ще е довечера в Сити център Аспарухово с тематично парти. Ще дам отзиви утре.

# 459
В Аспарухово, в селския мол, детския кът е с много добра идея за Рд. Първо залите - за по- малки, за по- големи, после мястото за игри. Но, точно мястото за игри е доста амортизирано. Всъщност от поне 6 месеца не сме ходили, може пък да има промяна, дано. А аниматорките на тематичните партита са с доста неубедителни костюми.
Във Весели крачета ми е странно как аниматорките не оставят децата да играят. Непрестанно подреждат играчките. Ходят подир децата и 100 пъти за два часа подреждат играчките, сакън да не се разхвърли. Това явление го бях чела тук, във форума, описано преди 3-4 години и сега си е все така там. Също да се хвърлят топки извън басейна за топки е тежко провинение. Изобщо дисциплината, която се изисква от децата е като в държавна българска градина. Децата нямат свобода в игрите.
Това с храната на детски РД е много тъпо, да. Детето ми няма алергии, но пак не искам да се тъпче с боклуци. Тя се тъпче, така или иначе, но се радвам, когато може да се избегне. А има толкова много деца с алергии и по тия клубове не се научиха. Присъствала съм и аз на случай с алергично дете и неразбираща служителка на детски РД.

# 460
Да! Аз не само за моето дете мисля. Като е рожден ден и дай да ги тъпчем с боклуци до пръсване!?!?!? Дори и тората, която дерето ми няма да консумира, съм я поръчала от по-хубавите. Ако не всеки РД се предлагат плата с плодове вместо гризки и др., мисля че ще се създадат съвсем различни навици на децата. Един ден е много малкък, но е достатъчен да създаде различни представи и навици на децата. Simple Smile

# 461
Не знам защо по правило на детски РД се сервират най- големите боклуци и то на децата. Често, дори винаги, на масата за родителите има много по- свястна храна, от колкото за децата.

# 462
Именно! Аз мога да й направя санвичи и да не разбере, че е "отделена". Все едно децата ядат само сандвичи и пици и т.н. Какво пречи да са например шишчета и картофи ? Има много варианти.
Та помолих в Рая да ми сменят тестените и да се сложат други храни на децата. Отговорът беше, че може, но пицата отива на масата на родителите. Е,като е на масата на родителите ...децата няма да я видят ли ?!
Въобще понякога си мечтая да отворя и аз такова заведение с по- различни изисквания Wink

# 463
  • Варна
В Аспарухово ходихме преди около месец, когато търсих място за РД и ми хареса. Беше чисто и приветлив. Изобщо не оставиха в мен лошо впечатлении, но го оставих за догодина, за да може и по-малките ни гости за пораснат, т.к. там не затварят залата само за РД и масата на децата е отвън при възрастните.
За меню не съм питала.

# 464
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно Аспарухово за да се хранят децата отделно трябва да имат тематично парти. Тогава са час и половина сами във залата.
Нашето парти мина много добре. Всички останаха доволни, аз също. Децата се забавляваха.

Общи условия

Активация на акаунт