Детски рожден ден Варна - 11

• 115 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Във страницата на Корал имаше обявени часове за детски рожден ден. За през седмицата според мен не беше удачно поне за мен. Мисля, че 15ч.беще последния час. Моя позната са правили преди няколко дни на басейн на хотел Брилянс.За първи път го чувам този хотел, като адрес дават Княз Борис 133.

# 436
  • Варна
Този хотел мисля, че се намира до Камелията.

# 437
  • Варна
Да имате някакви нови идеи за парти на басейн. За 30.07. говорим.
Вижда сайта на хотел кооп Странджа.
Миналата лято засякох рожден ден.

# 438
  • Варна
Ние сме поканени на басейнско парти на вила Маре. Не съм ходила и не знам как ще е.

# 439
Да споделя негативното си мнение за заведението Ди фиоре,срещу Хоризонт. Снощи бяхме там на РД. Изключително мудно и тегаво обслужване от страна на така наречените сервитьорки. Бяхме ние и още една маса от 4 човека, те е било пълно заведението. Не си правеха труда дори да отворят на децата соковете. Вземат поръчка без да записват и съответно,повече от две-три неща явно не можеха да запомнят и беше ад. Уговорената храна за родителите не беше напълно готова в уговорения час. Да сметка на това DJ Бисо беше на ниво, впечатлена съм. Много добре забавлява децата.

# 440
  • Варна
И ние бяхме на рд там миналата седмица и все едно съм ти писала поста. Организаторите и те останаха разочаровани от празника си. При нас нямаше дж и за него нямам мнение, но критиката ти подкрепям на 101%.

# 441
  • Варна
Аз вчера звънях във въпросното заведение. На телефонът, който първо намерих ми казаха, че са продали заведението и ще ми дадат актуален телефон. Еее на актуалния дамата не беше толкова любезна и разбрана и без да има график пред себе си ми каза, че за 16ти, още повече неделя, 100% нямало възможност. Пак щеше да проверява днес дали имат РД в колко часа, с колко деца и има ли възможност да поемат и нас. Еее не ми е звъннала още. А с половин приказка организирах парти на хоризонт. Запазих си шатра до площадката, поканих си аниматор и така. Днес ще отида да видя какво предлагат като кетъринг и съм готова.

# 442
  • Варна
Може и за добро да е било. Да пишеш как е на Хоризонт. И аз го мислех, но 1 шатра няма да ни събере, отделно и децата и много разпиляно ми се видя.

# 443
И ние бяхме на рд там миналата седмица и все едно съм ти писала поста. Организаторите и те останаха разочаровани от празника си. При нас нямаше дж и за него нямам мнение, но критиката ти подкрепям на 101%.
Радвам се,че има някой който е на същото мнение.Не съм супер претенциозна,но все пак човек има някакви нормални изисквания-елементарно обслужване.Не е нормално бащата на рожденничката да обслужва гостите си ,,да стои прав и да се суети.

# 444
  • Варна
Напълно съм съгласна. Където и по какъвто и повод да е не може никой да не забелязва, че идват хора, за да им вземе поръчката, а ако имат това щастие да я чакат 20 минути при условие, че не е забравена и то при още 4 човека в заведението..
Колкото и непретенциозен да си няма как да приемеш това обслужване за нормално. Отделно при рд от 17ч да започнеш да носиш поръчаното от домакините в 17:30 и то не всичко е жива подигравка с празника на хората и старанието им гостите им да се чувстват добре.
Отношението и физиономиите на персонала не ми се коментират. Неудобно да ти стане, че си си поръчал нещо. Не знам как са като цени, но и за без пари не стават.
Другата излагация беше, че е имало предварителна уговорка къде да бъдат масите за партито, но отивайки първи домакините виждат как са настанени на други по незнайни причини и с обяснението, че от заведението така са сметнали за добре и удобно. С цялото ми уважение, но не им се плаща да мислят.

# 445
  • Варна
Може и за добро да е било. Да пишеш как е на Хоризонт. И аз го мислех, но 1 шатра няма да ни събере, отделно и децата и много разпиляно ми се видя.

Зад 2-ра шатра(така я водят) има 2 масички, сигурно се сещаш. Еее днес ми хрумна да попитам(хем са по-сенчести местата) дали имат по-удачни за децата маса и столове, които да поставят там. Имали, правили са го вече, ще го направят и за нас. Поръчах плата с плодове, пица и гризини. Другото ще е на свободна консумация.

# 446
На Ред Хот Пица на плажа е даже по- зле от Дей Фиоре (или Ди Фиоре, не знам как се чете). На мен една вода така и не ми я донесоха за 2 часа и половина. Храната предварително поръчана от домакините дойде не с половин, а по- скоро с един час закъснение. Мога да добавя, че бяха спуснати найлоновите покривала с които се предпазват от вятър и дъжд, но беше топло. А по обяд като напече............... стана адска жега и беше истинско изтезание да се стои там. След 4-5 помолвания да ги вдигнат тия найлони, пак не се съгласиха и накрая един мъж поиска книгата за оплаквания, потърси управителя и ги заплаши с не помня какво - че ще звъни на някаква служба, но забравих коя, та разгеле ги вдигнаха около 30мин преди да си тръгнем.
А на Дей Фиоре сме били миналата година и обслужването не ми е направило лошо впечатление, но пък кривите, каменни плочи са изключително неподходящи за деца. Дори възрастен може да се спъне и да стане беля, но за децата е просто ад. През цялото време треперих да не падне някое дете и да си избие зъб или да си сцепи главата. Като някакъв грозен капан са заложени. Според мен това е значително по- голям проблем от всякакво обслужване.

# 447
  • Варна
Това не ми е направило впечатление може би защото бяха над 10 деца като караха и тротинетки и никой не се спъна нито 1 път, и не ми се видя по-нерамно и опасно прмерно от огражденията с павета на детските площадки.

MiRa, там наистина е най-доброто място-сянка и прохлада. Весел празник!

# 448
Че къде караха тротинетки, да не говорим за различни заведения? От долната страна е един голям пясъчник, около него клатушки и цялата открита част за заведението е върху тия много криви и стърчащи от земята плочки, тип варовикови, големи плочи. Освен по- нагоре, някъде да е равно. Ние бяхме в долната част.

# 449
И на мен там ми е чудно как са карали тротинетка, но щом казваш, няма да ни лъжеш. Аз сто пъти си намествах стола заради терена да не взема да върна краката по някое време.😁😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт