Детски рожден ден Варна - 11

• 115 502
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз следвам принципа, че щом е лято, всичко е прекрасно!  grinning039  Mr. Green
Дори и да завали, не сме от захар, просто ще се понамокрим малко.
Чакам само мааааалко да порасне и ще празнуваме с канута по Камчия. Или на корабче. Или аквапарк. Еко рай. Сега точно до ролбата във Варна се строи някакво заведение - също е вариант, но за по-големи деца.

Синът ми е роден през декември - е, там вече е мъка! Изборът е между детски кът в единия мол и детски кът в другия мол. Между спарени чорапи и спарени чорапи. Страаашен кеф!
Успявам да скалъпя пак някакви импровизирани варианти, но е мноооого трудно. Веднъж поканихме куклен театър в градината, миналата година беше у дома - извикахме две жени, които изнасят шоу с научни опити за деца.

Но до декември има време. Сега ни трябват само пясък и море.  Nature Sun With Face

# 421
  • Варна
Онзи ден синът ми се върна с кърлеж от Еко рай.
Беше напръскан и кожа и дрехи.

# 422
Ох, то от Еко рай кърлежа е най- малкото, може и с глисти да си дойде. Всъщност, не зная кое е по- малкия проблем. Но там едва ли пръскат срещу паразити.

# 423
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Прави сте за Еко рай,даже изглежда и запуснато.Дори и във ФБ страницата не си правят труда да я поддържат,както трябва.

# 424
  • До морето
За Екорай не знам, но детето на приятелка + още 2, които са били с тях, се прибраха с кърлежи от Екопарка на 01.06.

# 425
Еее..., нали го пръскат Екопарка?! Аз на това се надявам.

# 426
  • Варна
Вие ме убихте с тези кърлежи Shocked Преди 3 седмици бяхме на РД в екопарка, цял ден се въргаляха децата по поляните, слава Богу не се сдобихме с такава екстра. Те сигурно пръскат, но това е огромна площ, едва ли могат да обхванат абсолютно всичко...

# 427
  • Варна
Пръскат в Еко парка, но кърлежи си има прилично. Много дъждове валяха, има животни все пак там. И ние бяхме миналата седмица два пъти там, нямахме Слава Богу. Много ме в страх от кърлежи и избягвам подобни места. Имаме случай на лаймска болест в семейството преди много години дори. Маслото от цитронела върши някаква работа, ужким ги парализирало да не се доближават. Има и такива гривни. Слагам на крака, ръце, навсякъде.

# 428
  • Варна
Здравейте! Предстои ни юли месец РД на момиченце на 9 г. Може ли да ми кажете скоро някой празнувал/посещавал/ Хепи ленд в близост до Варна как е положението? Благодаря!

# 429
  • Варна
Скорошни отзиви от Тринити вече с новите собственици?

# 430
Здравейте! Можете ли да предложите заведение за РД на дете на 3год.? Детето ми е с алергии и ми се иска мястото за хранене на децата да е в близост до родителите,за да наблюдавам. Иска ми се нещо или с хубава градина, за да се исвика аниматор или фокусник, или да имат поне малко анимация Simple Smile

# 431
Някакви отзиви за детския кът в Морската градина?

# 432
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Миналата есен бяхме там.Не съм очарована,нито пък майката на рожденничките.Бяхме ходили там на Коледно парти и тогава ги забавляваха по-добре.Дискотеката не започна в обявения час,а половин час по-късно.Не успя дисководещия да забавлява добре децата.Нямаше и час и ги претупа набързо.Изведе ги навън на съоръженията.

# 433
Да имате някакви нови идеи за парти на басейн. За 30.07. говорим.

# 434
  • Варна
Миналата седмица бяхме на РД на басейна на хотел "Корал", на Дружба. Добре се получи - децата, естествено, не излязоха от водата, родителите бяхме на сянка и спокойно си приказвахме. Не знам как е като цени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт