Детски рожден ден Варна - 11

• 115 506
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте, момичета!

Моля ви за идеи, къде може да се празнува рожден ден на закрито за 10 годишни?
Организирахме го да е на открито, но като гледам прогнозата за събота, ми се плаче Cry
А ние пристигаме специално от Германия, малкия да си го празнува със стария клас, че много му е мъчно и ако се провали ще е ужасно просто.
Ще съм благодарна за всякакви перложения Hug Heart Eyes

И Play on, и Влъхвите са подходящи за 10 годишни. Синът ми е празнувал и на двете места. В допълнение,"Влъхвите" предлагат и рожден ден в еко парка, като залата им е резервен вариант при лошо време. Проверете за свободни часове.

# 406

Благодаря iv.elina!! Ще ги проверя. Дано да става.

# 407
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
https://www.facebook.com/DvataDelfina/

# 408

diangeli, махнали са всякакъв дъжд от прогнозата за времето  Simple Smile Ако са познали в събота ще е слънчево и топло.

# 409
  • varna
Здравейте,
някой има ли актуална информация за детския кът в Пфое Мол?

# 410
  • Варна
Здравейте!

Дъщеря ми скоро ще навърши 4 години. От много време насам повтаря, че иска да покани всички дечица от групата й в ДГ, затова обмислям Екопарка като вариант. На сайта им пише, че входът за ученици, студенти и пенсионери е 2лв. За 4-годишните мъничета не се плаща, така ли? Моля да ме извините за тъпия въпрос, но... това е положението!  Rolling Eyes
И в нашия случай какви биха била разходите? За паркинг + 4лв. вход за всеки възрастен? И 15лв. за барбекю?

Вчера бяхме на рожден ден там и на входа ни попитаха само за броя на колите, с които сме пристигнали. Не сме уточнявали от колко възрастни и колко деца се състои групата.

Благодаря предварително за споделения опит!  Hug

# 411
Тинтири-минтири, а имате ли запазено барбекю? Защото в момента е резервирано всичко до края на септември. Трябва два месеца по- рано, даже 3 месеца, ако искате барбекю, столове и маси има и малко по- късно.
Иначе 4лв възрастен, 2лв пенсионери, деца до 7г безплатно, паркинг кола - 3лв. Вас са ви преброили и записали, затова само за колите са питали.
И моята дъщеря иска цялата група да кани, но ще стане като една сватба  Shocked

# 412
Здравейте!

Дъщеря ми скоро ще навърши 4 години. От много време насам повтаря, че иска да покани всички дечица от групата й в ДГ, затова обмислям Екопарка като вариант. На сайта им пише, че входът за ученици, студенти и пенсионери е 2лв. За 4-годишните мъничета не се плаща, така ли? Моля да ме извините за тъпия въпрос, но... това е положението!  Rolling Eyes
И в нашия случай какви биха била разходите? За паркинг + 4лв. вход за всеки възрастен? И 15лв. за барбекю?

Вчера бяхме на рожден ден там и на входа ни попитаха само за броя на колите, с които сме пристигнали. Не сме уточнявали от колко възрастни и колко деца се състои групата.

Благодаря предварително за споделения опит!  Hug
Уж не към черноглед, но ние все още (вече 4 години) не мога да си позволя да рискувам да направим РД на дъщеря ми на открито. Времето е лятно и променливо. Мислила ли си за вариант за предотвратяване при евентуален валеж? Ние каним доста хора, почти винаги около 25-30човека и би било адски трудно да отидеш в последния момент някъде на сухо. Да помрачи празника на детето-абсурд.

# 413
  • Варна
Пина, благодаря!  Peace Нямаме нищо резервирано, май идеята да наемем маси и столове ми допада повече. Така можем да сме по-мобилни и да се настаним където ни е най-приятно. Под някоя борова сянка, тъй като през юли си е зной.

iv.elina, ние пък досега сме празнували само на открито. Никога не ме е притеснявало времето. Три години подред посрещаме гости на плажа, на Кубо. Носим си храна, напитките са от бара. На пясъка има пързалки, малки столчета и масички. Децата имат възможност да тичат покрай брега и да се пръскат с водата(повечето се и къпят), привечер е приятно хладно... и изобщо - там ни е много добре!  Peace
Притеснява ме единствено това, че тази година рожденият ден на детето се пада в неделя и най-вероятно заведението, както и плажната ивица, ще гъмжи от народ. В делничен ден е една идея по-спокойно.

# 414
  • Варна
Доволни ли сте от празника в Кубо и какви са условията там?

# 415
  • Варна
Няма специални условия. Може би не разбирам добре въпроса, но Кубо си е Кубо. Плажен бар. Нямат куверти, изисквания, такси за внасяне на торта... няма нищо. Няма и меню, защото е бар. Аз си занасям храната, импровизирано примъкваме по няколко масички близо до морето и децата играят на воля. Това е. На нас друго всъщност не ни и трябва.

Ние често посещаваме мястото, семейните ни приятели също, така че рожденият ден е просто още един повод, за да могат децата да щуреят заедно(а и ние с тях) и да почерпим за здраве.

# 416
  • Варна
А резервирате ли предварително маса, тортата те ли я сервират

# 417
  • Варна
Не, няма възможност за предварителна резервация, тъй като потокът от клиенти на заведението е непрекъснат и постоянен. Въпреки това винаги се намират свободни масички, които лесно се пренасят на удобни местенца по плажната ивица. Нямат и сервитьори, барът е на самообслужване. Тортата я съхраняват в хладилник, ние си я нарязваме и ние, като домакини, си обслужваме гостите.

# 418
Вие сте им редовни клиенти и затова така ви обгрижват 😂😂😂😂Шегувам се, да не ми се обидиш? Аз при толкова много хора не бих рискувала. Може би, като стане по-голяма и децата са без родители и аз везна кога ще добия смелост. 😁😁😁

# 419
Ние рискувахме миналата година и дъжд не заваля, тази година отново сме поели риска, пък да видим. Нямаме резервен план за закрито място и не знам какво бихме правили ако завали. Дори да не вали, но ако е валяло предната вечер, пак е кофти, защото ще е кално.

Общи условия

Активация на акаунт