Детски рожден ден Варна - 11

• 115 515
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Амичи аз лично промяна не съм видяла.Всичко си е по старому.

# 391
Кой кът в Амичи, за малките или големите?

За малките  Peace

Чоколина, къде точно се намира този нов детски кът, наскоро бях там и изобщо не съм обърнала внимание  Thinking

# 392
  • Варна
Кой кът в Амичи, за малките или големите?

За малките  Peace

Чоколина, къде точно се намира този нов детски кът, наскоро бях там и изобщо не съм обърнала внимание  Thinking
Там не видях. За големите имам информация.

# 393
Аз реших да празнуваме в Амичи в Левски. Не видях детски кът , но и нашите гости ще са с бебета в колички и няма да е необходим.

# 394
Страхотно местенце сте избрали.Кухнята е уникално вкусна.

# 395
  • Варна

Срещу "Годзила" и "Мармалад", в ъгъла, като отиваш към асансьора. Peace

# 396
  • Варна
В новия детски кът в Гранд мол, Корнър кидс, приемат и деца под 3 год., занимават се с тях, а и обстановката е подходяща за 2-3-4 годишни. Peace Виждала съм и рождени дни да празнуват там, струва ми се идеално за 3-ти РД, особено на момиченце.
И аз го загледах. ДК е нов и ще е интересно за децата, но вътре има и компютри, и родителите ще сме в коридора, което ме спира.

# 397
Здравейте! Моля за съвети как се отбелязва/ празнува/ организира рожден ден в детската градина. За първи път ще ни е, макар, че ставаме на шест. Приемам всякакви съвети, може и на лични, ако вече е обсъждано. Благодаря!

# 398
  • Варна
Първо провери какво имаш право да внесеш в детската градина.

При нас може само и единствено плодове + украса, балони, свирки... но не и нещо друго за хапване или пиене. Родителите оставяха по шкафчетата почерпка за извън градината, но и това е забранено и при последния такъв случай ги хванали и не беше приятно.

Като цяло в градините е забранено да се внася, но някъде позволяват дори и торти, т.ч. е много индивидуално.
Можеш да споделиш и в коя градина сте и така някой конкретно да ти помогне.

# 399
При нас разрешават почерпка, но да не е домашно приготвена. Само пакетирани със отбелязан срок на годност. Принципно повечето родители носят картонени торти.

# 400
Знаете ли закрит басейн в/около Варна където правят детски рожден ден. На 8 години става. За "Естрея" знам, ама през юни дали не е вече сезон и да ни отрежат.

# 401
Закрит басейн,не особенно голям има в Двата делфина.Намира се над стадион Варна.Имат и фейсбук страница.Не съм запозната,като условия и цени как е.Ние сме на път отново да празнуваме в Сити център Аспарухово с тематично парти.Преди две години,като го правихме там нямахме тематично  парти.Сега сме на тема дискотека ,а  потенциално други подходящи варианти не виждам.

# 402
  • Варна
Здравейте, момичета!

Моля ви за идеи, къде може да се празнува рожден ден на закрито за 10 годишни?
Организирахме го да е на открито, но като гледам прогнозата за събота, ми се плаче Cry
А ние пристигаме специално от Германия, малкия да си го празнува със стария клас, че много му е мъчно и ако се провали ще е ужасно просто.
Ще съм благодарна за всякакви перложения Hug Heart Eyes

# 403
На първо време се сещам за Плей Он,имат ФБ страница и може да погледнеш там дали ти харесва.

# 404
И Влъхвите, които имали голяма зала за закрито, никога не съм ходила, от темата съм ги чувала.

Общи условия

Активация на акаунт