Детски рожден ден Варна - 11

• 115 519
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте ! Сина ми става на годинка юни месец и усилено търся място за празнуване на рожден ден.
Засега съм се спряла на детски кът-Крамер.
Сина ми е най големия в компанията та детските куверти не ме интересуват. Но искам да попитам, къде стоят възрастните, има ли кетъринг(хапки, плата) , след като те правят тортата, има ли значение на 1 или 2 реда е? Имат ли фотограф също, и украсата аз ли я нося?
И като цяло горе долу какви са цените.
Благодаря предварително .  Peace

# 376
  • Варна
Кариби бар в Явор ли е?
Бяхме на рожден ден там и на мен изобщо не ми допадна. Барова обстановка и деца не ми е по вкуса. Мрачно без естествена светлина.

В плейграунд се пуши. Уж децата са на маса при боулинга, не при възрастните, но те изобщо не стоят само там.

Плащала съм входа на Еко парк, но тогава беше 2 лв и нямаше паркинг.

Morgana07, миналата година синът ми си избра въжения парк на тримата мускетари и беше много доволен. Тази година също много се чудеше дали да повтори. И за майките с малки деца става, само дето няма да седнат, за да ходят след тях. Но заради ремонта на моста е притеснено с придвижването до там.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 14:27 от missNoir

# 377
И аз съм в чуденка за 9ти рожден ден  Thinking Големи ми се виждат за Капела Плей,а на Плейграунд се пуши в заведението,вярно ли е? Има поне 2-3 майка с малки деца 1-3г и тогава няма къде да изчакват се оказва  newsm78
Бях на такъв РД, а съм с малко дете, ми през цялото време обикалях Мола, вместо да съм на РД. Повече не бих отишла с малкия.

# 378
  • Варна
И аз съм в чуденка за 9ти рожден ден  Thinking Големи ми се виждат за Капела Плей,а на Плейграунд се пуши в заведението,вярно ли е? Има поне 2-3 майка с малки деца 1-3г и тогава няма къде да изчакват се оказва  newsm78

Преди 10 дни празнувахме РД на сина ни в Плейграунд. Нарочно избрахме ранен час, 10 ч., в неделя, когато почти нямаше други хора в заведението и не се пушеше - държах на това, защото ние също бяхме с малката. Peace Много се забавляваха децата и добре се получи.

# 379
Здравейте! някой с пресни впечатления от Grand Mall Kids Play - за РД на 3 години?

# 380
  • Някъде там
Здравейте ! Сина ми става на годинка юни месец и усилено търся място за празнуване на рожден ден.
Засега съм се спряла на детски кът-Крамер.
Сина ми е най големия в компанията та детските куверти не ме интересуват. Но искам да попитам, къде стоят възрастните, има ли кетъринг(хапки, плата) , след като те правят тортата, има ли значение на 1 или 2 реда е? Имат ли фотограф също, и украсата аз ли я нося?
И като цяло горе долу какви са цените.
Благодаря предварително .  Peace

Здравейте!!! Заведението предлага и за хранене за родителите има пици, хапки разни, мезета и т.н.Възрастните могат да седят и пред самия детски кът или отстрани в самата сладкарница!!Ние бяхме пред детския кът.Има различни цени дали ще е на 2 етажа или 1!!!Отидете на място и всичко ще Ви обяснят

# 381
Четох,събирах информация,но пак ми е трудно да избера точното място за рд на малката ми дъщеря-ще става на 3 год юни мес.Проблема е че живеем в чужбина,организирам рд от разстояние......Рожденния ден ще е буквално ден след като сме кацнали на родна земя.А бащата ще е за кратко в Бг-ден след РД се връща.Детския кът в Младост ми е наблизо-рожденничката ще е доволна от голямото пространство за търчане,че е много енергична и обича да се катери.Но точно това търчане ме притеснява.Ще се радвам на мнения и предложения.

# 382
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лошото е, че в детските кътове деца под 4г.трябва да са с придружител. От една страна е добре, а от друга е зле. Да търсиш след делото си, като придружител  и да си платиш за това е безсмислено. И ако децата са връстници, родителите няма да могат две приказки да си кажат. За мен е натоварващо.

# 383
Не навсякъде е така - давам за пример Крамер. Има и друг тип детски кътове, като Весели крачета и Варненче, където родителите и децата са в едно общо помещение и дори от масата можеш да си го наблюдаваш. Според мен и трите по-горе са подходящи заведения за трети РД.

# 384
  • Варна
Сещам се за Невеляшка, но с течение на времето как са се променили там нещата, не знам.

# 385
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Моловете положението е затегнато определено след случката в Гранда. В Амичи деца над 3 год. влизат свободно. Сега се сещам, че и при Тринити пускат от 4 нагоре. Във Додо май пускат под 4 год.?

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 14:49 от iv.elina

# 386
В Капела плей на 3 навършени може да се оставят без придружител.

# 387
Някой ходил ли е скоро в Амичи, има ли някаква промяна в детския кът там, че беше малко занемарен последния път, като ходихме?

# 388
  • Варна
Кой кът в Амичи, за малките или големите?

# 389
  • Варна
В новия детски кът в Гранд мол, Корнър кидс, приемат и деца под 3 год., занимават се с тях, а и обстановката е подходяща за 2-3-4 годишни. Peace Виждала съм и рождени дни да празнуват там, струва ми се идеално за 3-ти РД, особено на момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт