Детски рожден ден Варна - 11

• 115 529
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Моля, за мнения за Lol&Pop. В началото на темата беше споменато за място за рожден ден. Примем и други мнения за 9-ти рожден ден на госпожица.

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 20:20 от SVU_D

# 361
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Идеи за клоун освен Парти Джак и Мимошоу. Имате ли отзиви за Мънки анимейшън?

# 362
Моля, за мнения за Lol&Pop. В началото на темата беше споменато за място за рожден ден. Примем и други мнения за 9-ти рожден ден на госпожица.

къде се намира?

# 363
  • Варна

къде се намира?
Някъде на "Драгоман". То е по-скоро садкарница за изработка на бонбони/близалки...

# 364
Аз съм виждала рожден ден там, минавайки по улицата. Спрях се да зяпна  Laughing Децата бяха ентусиазирани. Атрактивно им показваха и даваха да опитват да правят бонбони. Рускиня го държи, май, но видях двама млади мъже да мятат огромните захарни теста.

Допълвам - на Драгоман, над кукления театър, преди Адвокатската градинка, от лявата страна, ако се върви нагоре.

https://www.facebook.com/lolandpopbg/?fref=ts

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 17:10 от pina

# 365
  • Варна
Благодаря, pina! Много го мисля за щерката, че детските кътове вече омръзнаха

# 366
Да се включа и аз с малко актуална информация за цените в Еко Рай. Говорих по телефона с тях и ми предложиха детско меню с кюфтенца, пържени картофки, айрянче и вода (може и друго да е имало, не помня) + ползване на съоръженията и яздене на конче за всяко дете за 18 лв за дете. Попитах дали не може ние да си занесем храна - може срещу 12 лв на дете за същите неща, без храната, и 3 лв за всеки възрастен. На мен лично ми се видя много, още повече, че не видяхме комплекса, защото е затворен.
Ние 2 години подред празнувахме в Еко парка със запазено барбекю. Вярно, че е доста трудоемко, но е различно и децата се забавляват. Тази година явно закъсняхме за барбекютата, защото когато се обадих, вече нямаше свободни. Но след Еко Рай минахме през Еко парка и запазих маси и столове (4 големи маси и 40 стола) за 20 лв, които ще си разположим където си харесаме и ще празнуваме там. Дано времето е хубаво в края на Май Simple Smile

# 367
В Еко Рай храната е детски менюта от Ола, тези по моловете, средиземноморските. Точно такова е, кюфтенца, картофи, краставици, айрян. В картонена лодка са. Тъкмо по 6лв, до колкото помня. Там също има шетане, има барбекю и може да се пече. Мястото е интересно, но не отлично поддържани, сякаш  Thinking. И скъпо, да.  Thinking

# 368
  • Варна
Аз съм била на рожден ден там.
Мъжът ми през цялото време стоеше при децата, защото каза, че пързалката е опасна.
Също и на " тролея" ако така се казва, се наредиха пак двама бащи, защото и там имало недомислица.
Но все пак това беше преди 3 години.

# 369
Пързалката не ми се видя опасна сякаш  Thinking Мостчето, от което се подхожда към пързалката е опасно, да! Ако него е имал предвид. Тролея определено е опасен. Зависи колко са големи децата. Тези на по 7+ е ок. Моята дъщеря беше на 3г 3м и навсякъде бях с нея. Даже на тролея я 'товарех', после бягах с нея и на финала баща ѝ я чакаше да я хване. Изобщо не е за тази възраст, но като гледаше всички други да се спускат и тя наредена и не се отказва. На мен по- лошо впечатление ми направи, че около пързалката имаше на няколко места животински изпражнения и както наскоро на познато дете бяха открили глисти..., никак не ми допадна. На децата им харесва, много се наиграха и набесняха, но не е доизкусурен комплекса, да. И определено е за деца 6+, поне.

# 370
  • Варна
Бяха 6 г. момчета.
Според мъжът ми платнището по което се спускат било опасно, защото детето не стига до края и веднага да стане и спират някъде по средата, платното увисва от тежестта, а следващото дете тръгва отгоре и засилено се спира в предното дете, което още не е успяло да се предвижи до края и да се махне.
Приятелка ми разказа, че мина година били там на рожден ден и собственикът бил аниматор през цялото време, а при нас това го нямаше. Не знам дали е до договорка между родителите на рожденика и собственика.

# 371
Да, вярно е, че спират по- рано и отгоре друг връхлита.

# 372
  • Варна
Здравейте, предстои ни рожден ден и много се чудя къде да запазвам. Скоро ходихме на 2 рождени дни в Аспарухово - Влъхвите, много се хареса. Да допълня, става въпрос за 7-ми рожден ден. Другото място, за което се чудя, е Кариби бар. Някой празнувал ли е там, какво точно представлява партито и цените им в сайта актуални ли са? При Влъхвите има възможност и за рожден ден в Еко парк, обаче този вход за възрастните, който е 4 лв. ме спира, а някак не мога да си представя да ги накарам да си плащам входа  newsm78 Вие как бихте процедирали? Дилемата ми е между тези две места, всъщност. Ако има някой с друго предложение, бих се поинтересувала. Звънях в Мам'с центъра за новата им зала, обаче сякаш не ми се стори привлекателна офертата им.

# 373
  • ВАРНА
И аз съм в чуденка за 9ти рожден ден  Thinking Големи ми се виждат за Капела Плей,а на Плейграунд се пуши в заведението,вярно ли е? Има поне 2-3 майка с малки деца 1-3г и тогава няма къде да изчакват се оказва  newsm78

# 374
При Влъхвите има възможност и за рожден ден в Еко парк, обаче този вход за възрастните, който е 4 лв. ме спира, а някак не мога да си представя да ги накарам да си плащам входа  newsm78 Вие как бихте процедирали?

Ние миналата година платихме входа на възрастните, както и паркинга. На вас за паркиране не ви ли искат? Вярно е, че е допълнителен разход, който не носи нищо вповече на децата и тържеството, но такива са условията на парка. Жената на касата ни каза, че някои домакини поемат входа без паркинга, други не поемат нито входа, нито паркинга, трети поемат и двете. При положение, че ангажираме хората да дойдат чак до там, да отделят от времето си и да си осигурят сами транспорта и изобщо са ни уважили да присъстват на празненството ни, да ги караме да си плащат входни такси ми се видя много неуместно. Макар, че ето в западни държави е прието като гост и почерпката да си платиш..., явно който както го чувства.

Общи условия

Активация на акаунт